Предлагам тук всеки, който чати в нашия канал, да си напише ника, с който чати за да бъде по-лено разпознаван)
Моят ник е : Coki___sc8
Да знаеш как да печелиш е първата стъпка, но освен това трябва да знаеш и как да извличаш полза от победите.
Правила на Форума http://www.teenproblem.net/f/pravila.html
az puk sum f1gh7back
Аз съм с ник NoEx, понякога обаче можете да ме срещнете с ник HoEkc, Hoe или Hackland :P
DarthRevan`away![]()
Само да знаете, че си имам кириличка, 'ма ме мръзи да сменям, че да драскам у форумъ!
Horror_Girl, Voodoo^Girl, NqkoqSi, fxz .. vsi4koto tva vse sam az [;
I can't live wihtout you 'cause every time I breathe I take you in and then my heart beats again!
I may not be perfect, but I'm always me!
CaH4o ...
cJlaDyPaHa moje da me vidite i veche i _aNJi_![]()
Koito ne iska kogato moje nqma da moje kogato iska
Nicka mi e dan`dan. Tuk e mqstoto da blagodarq na NoEx za blestqshtiq start i staranieto foruma da bude polezen. Siguren bqh che shte si silna opora.
·• tHe m0onLigHt pLaYs uPoN yoUr sKin, a kIsS tHat LiNgErs tAkEs mE iN, I faLL aSleEp iNsiDe oF yoU, tHeRe aRe no w0rdS, tHeRe's onLy tRutH.. •·
аз съм haPpy^AngeL![]()
*ThE~WorLd~Is~MinE*
с този![]()
XoJIoKoCTa`Dpak
Ей са влизам в чата да видя как върви![]()
EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE
Аз влизам с "eXtreme_master" или "Kill_Zone"
HenYkuCTka^ He^Ba}|{uM JAH^ne6tosi .....
Am naviarno 6te sam s moia si,t.e Elitooooo,ami aide niakoi pat da vlezem i si4ki da se saberem![]()
Докато има Балъци ще има и Тарикати.
Има ли смисъл, когато няма значение?
Въпрос на глупост е да обещаеш, а въпрос на чест е да изпълниш!
Пите бира, защото от водата се раздясва.
Addicted`f , Breakaway`` или Fanta`нещо там ...![]()
No more pain... no more love... no more tears... no more me...
На мене на инфо като ми щракнете и там на името съм си написала Bimper-ska. Тъй че всеки може там да си напише потребителското име от форума, за да се познаем кой кой е. А аз съм Petya_g.
Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.
|||XtazZy|||
The Devil Is Back! Beware, Enemies Of The Hell...
Чао, Алекс!
ami vlizam s mY_cR ; no kato mi prishtraka neshto se pisha neshto s DEVIL.....
aSd|ILD|bRb
MaRiYa_86![]()
Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да
спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!!!
`amy`lee`
понякога може да съм AVENTURA^SUX/ kakto sega/, ^sprite^, ии кат ми прищрака нещо съм с някфи други...![]()
Любовта е най-висшата степен на омразата
Fl0wEr
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
az sym s thE_mySterY_F ili nekfi dr ma nai 4esto s toq