.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Guest

лека болка в тестисите

питам дали е възможно да ме болят тестисите почти постоянно (не силно съвсем лекичко) от натиснане с приятелката ми.В смисъл не това натискане за което става въпрос всеки път почти а да се прегърнем и да я стисна към мен и отдоло да е доста натиснато.Дано да сте ме разбрали правилно чакам отгооври моля ви!

Град
    Асеновград, България
    Незабавно отиди на лекар (андролог, уролог или хирург), може да е сериозно!!!
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от swords1010
    Незабавно отиди на лекар (андролог, уролог или хирург), може да е сериозно!!!
    nai-vqrnoto re6enie
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Дамм по добре отиди на лекар,защото може да те заболят попринцип малко при притискане,но не трябва да е постоянно

Наистина е най-добре да отидеш на лекар.

Град
    Асеновград, България
    До автора: съблечи се, и опитай, само с пръсти съвсем леко (наистина леко) да натиснеш тестисите си, ако от това изпитваш болка, при първа възможност потърси лекар!

Guest
    не не като ги пипам нечувствам болка ей така както си седът и поедно вмреме почва леко да ме боли и минава.Всеки ден се виждаме с приятелката ми и доста се възбуждаме ма неможем да си свършим работата.После като се върна в къщи естествено си свършвам работата сам защото после боли доста...Та дали неможе да е нещо от хормоните или подобно?

Guest
    не не като ги пипам нечувствам болка ей така както си седът и поедно вмреме почва леко да ме боли и минава.Всеки ден се виждаме с приятелката ми и доста се възбуждаме ма неможем да си свършим работата.После като се върна в къщи естествено си свършвам работата сам защото после боли доста...Та дали неможе да е нещо от хормоните или подобно?

Град
    Асеновград, България
    Ами тогава отиди на лекар наистина.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си