- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- лека болка в тестисите
питам дали е възможно да ме болят тестисите почти постоянно (не силно съвсем лекичко) от натиснане с приятелката ми.В смисъл не това натискане за което става въпрос всеки път почти а да се прегърнем и да я стисна към мен и отдоло да е доста натиснато.Дано да сте ме разбрали правилно чакам отгооври моля ви!
nai-vqrnoto re6enieПървоначално написано от swords1010
![]()
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Дамм по добре отиди на лекар,защото може да те заболят попринцип малко при притискане,но не трябва да е постоянно![]()
не не като ги пипам нечувствам болка ей така както си седът и поедно вмреме почва леко да ме боли и минава.Всеки ден се виждаме с приятелката ми и доста се възбуждаме ма неможем да си свършим работата.После като се върна в къщи естествено си свършвам работата сам защото после боли доста...Та дали неможе да е нещо от хормоните или подобно?
не не като ги пипам нечувствам болка ей така както си седът и поедно вмреме почва леко да ме боли и минава.Всеки ден се виждаме с приятелката ми и доста се възбуждаме ма неможем да си свършим работата.После като се върна в къщи естествено си свършвам работата сам защото после боли доста...Та дали неможе да е нещо от хормоните или подобно?