Цитирай Първоначално написано от H8_mE
Ami dosta se 4udih kade da pusna temata,no re6ih tuk,tui kato ne znam kade e nai-to4no! Iskam da subera mneniq vurhu vuprosa kakvo pravite ,kogato vi e tujno i nqma koi da vi uspokoi? Nqma zna4enie pri4inata za tujeneto,dori i za nai-malkoto i nezna4itelno ne6to!4uvstvali li ste se nqkoga sqka6 nikoi ne go e grija za vas i sqka6 nikoi ne vi obi4a?4uvstvali li ste se prenebregnati ot vsi4ki?I nai-vajniq vupros - Nqkoga imali li ste 4uvstvoto 4e za vsi4ki drugi,koito sa vajni za vas ,drugite sa po-vajni ot vas za nego?I ako nqkoga ste 4uvstvali tova ,kak ste go nakarali da si otide tova 4uvstvo?

При мен си отива от самосебе си...В такива случай трябва да си малко егоист и да помислиш за това какво е добре за теб..В крайна сметка неможе винаги да сме тъжни..и на мен много пъти ми се е случвало..несъм искал, просто става..сдухваш се, държи те известно време, но после преминава...А и най-странното е, че всяко нещо си има и хубавата и лоша страна...според мен просто трябва да обърнеш страничката...А доста често си мислим че никой не го е грижа за нас..Ми поогледай се..не е толкова трудно...все ще намериш нещо хубаво за което да мислиш и да живееш... Колкото до това какво правя когато съм тъжен - слушам кофти (тъжна) музика и се самосъжалявам.. Накрая установявам че несъм толкова зле колкото си мисля :Р Ай успех!