Цитирай Първоначално написано от kael
Цитирай Първоначално написано от H8_mE
Ami dosta se 4udih kade da pusna temata,no re6ih tuk,tui kato ne znam kade e nai-to4no! Iskam da subera mneniq vurhu vuprosa kakvo pravite ,kogato vi e tujno i nqma koi da vi uspokoi? Nqma zna4enie pri4inata za tujeneto,dori i za nai-malkoto i nezna4itelno ne6to!4uvstvali li ste se nqkoga sqka6 nikoi ne go e grija za vas i sqka6 nikoi ne vi obi4a?4uvstvali li ste se prenebregnati ot vsi4ki?I nai-vajniq vupros - Nqkoga imali li ste 4uvstvoto 4e za vsi4ki drugi,koito sa vajni za vas ,drugite sa po-vajni ot vas za nego?I ako nqkoga ste 4uvstvali tova ,kak ste go nakarali da si otide tova 4uvstvo?

за кого >? ....
не го карам да си отива просто си имам приятели които винаги ми вдигат настроението когато съм тъжен... иди и ти
Ami nqma zna4enie za kogo stava vupros!Vsi4ki,koito sa mi bili uj priqteli sa me ostavqli ,za da otivat pri drugite!No az tam ako otida se 4uvstvam napulno nejelana,za6toto takova e durjanieto im kum men!Absolutno vis4ki sa pravili tova!I sega otnovo i mi e mnogo gadno pisna mi nikoi da ne me predpo4ita!