- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво правите когато сте тъжни?
az li4no katoga to sam mn tajna dori kogato izpadna v depresiq si puskam super tajni pesni4ki i si reva taka daje moje s nqkoq plu6ka da zamerq stenata i taka rev prez cqloto vreme i zaspivam za6toto me izto6tava i kogato se sabudq sam v malko po dobro sas6toqnie.mn e lo6o kogato si tajen da nqma hora koito da darjat na teb da ti dadat podkrepata si v tozi moment i pone malko da te uspokoqt i razseqt.i az nqmam 4uvstvoto 4e nqma na kogo da raz4itam to si e taka zatova se opitvam da se spravqm sama kakto i s kakvoto moga.ponqkoga bolkata v men e tolkova silna 4e zapo4va da se natrupva vse pove4e i pove4e i imam 4uvstvoto 4e 6te se prasna.H8_mE kakto i ti kaza kakvo ti da napravq kakto i da go napravq vse e gre6no i ne e kakto trqbva samo mi mrankat 4e ne sam kato nqkoi hora i 4e ni6to ne stava ot men taka 4e te razbiram naplano i az sam v sa6toto polojenie.pove4eto mi priqtelki ne darjat na men i samo s men taka i hodq pri drugite i men me zaebavat a men drugite ne me priemat otblaskavat me i az kato vijdam 4e e taka prosto ne hodq pri teh predpo4itam sama otkolkoto da se 4uvstvam nejelana.taka 4e avtorkata ne se pritesnqvai
ОТМЪЩАВАЙ НА ВРАГОВЕТЕ СИ ЧРЕЗ ЛИЧНИТЕ СИ УСПЕХИ!!!