- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- рейтинг или нещо подобно..?
мислите ли,4е ако се изместя в ново училище в града и понеже в старото съм имал много проблеми и съответно затова съм се изместил и в новото че ще се гаврят с мен? смисъл ако се разчуе от останалите,как се държали с мен в старото училище..има ли смисъл или цял живот да си трая отношението в настоящето си даскало като към животно...преместването дали ще е от полза или ше се разнесат слухове и тогава още по-лошо..?
Абе щом се държат лошо с теб, се премести в друго училище. Не е задължително да ги търпиш тия. Няма да те приемат новите ти съученици зле...Това няма нищо общо. Така че споко!![]()
Хората се държат с теб както ти им позволяваш! Ако мислиш, че не можеш да се справиш с положението в сегашното се премести и започни начисто!
'smeni si haraktera'
4akai,4e zabravih kude se prodavat harakteri na kilogram.
gleai "The New Guy"![]()
interesno,a kakvo zna4i 'da si jaluk'? i kak se 'smenq' harakter? naistina,hubavu4ki ponqtiq izpolzva6,ama otkude si siguren,4e v slu4aq mom4eto e vinovno?ami ako v drugi sredi vsi4ko si vurvi po med i maslo i samo v klasa si ima problemi? kakvo 6te kaje6,a?
Отношение като към животно...Ти уважаваш ли се?
![]()
da,no te-ne
Щом на едното място са те тормозили и на другото ще е така..надеждата ти е като свършиш училище в университета да не е така. А до тогава ще търпиш да те мачкат или ще се вземеш в ръце и не покажеш на класа си , че имаш уважение и достойнство към себе си![]()
4ovek,koito pi6e 'SIGNITURE', a ne SIGNATURE...kakvo da kaja za nego? 4e trugnal i suveti da mi dava..
И аз мисля така!Ако им се даваш-ще се качват на главата ти и 20 училища да смениш!Първоначално написано от thefreak
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
lesno vi e na vas da otgovarqte taka,moje bi,za6toto nikoga ne ste izpadali v podobno polojenie,no moga da vi kaja,4e ste v gre6ka. ne e vupros na 'davane',te prosto re6iha da si namerqt '4ernata ovca' i go napraviha,no ne po moq vina. ok,nqmalo smisul da smenqm u4ili6te,ami kakvo-da ostana tam da mi sma4kat totalno vsi4ko hubavo li? az sum 4ovek,cenitel na hubavoto,znae6t kakvo e to i turse6t go,a tuk polu4avam samo podigravki. a ne ste li se zamislqli,4e moje da e ot zavist ili ne6to podobno? a ne samo vupros dali 'im se davam'. nqkoi ne6ta sa po-slojni,no uvi,qvno ne ste sposobni da gi proumeete. ami momi4eto,koeto bqha ubili v edno daskalo,4isto i prosto ot zavist i zloba-i to li e vinovno? ah,ne mislq,4e se zaemate seriozno da mislite po tozi vupros,za tova nqma i poveche da pitam. izhodyt i bez tova otdavna mi e qsen.
Всичко зависи само от теб дали ще ге тормозят в сегашното или в ново училище.Ако се преместиш заради това значи ,че си страхливец който бяга като подплашено куче трябва да промениш това а не да се скриеш от реалността.Има и голямо значение кой клас си ако си някъде 6 7 проблема не е толкова сериозен до година две най-вероятно нещата ще се променят.
междо другото филма е много добър и е за същия случей....гледай го, щете мотивираПървоначално написано от Анонимко
и да наистина като отидеш в новото даскало ще трябва да се промениш и да се покажеш в по-добра светлина...а не такъв какъвто си бил до сега. А ако си 7 клас изчакай така или иначе ще имаш изпити и ще се изместиш
Хмм,е,такова мнение до сега не бях получавалДобре,че разбрах вече каква е причината за всичко
Да ти имам на отношението,ти идея си нямаш за какво става въпрос,ама айде. Приемам и твоето мнение.
![]()
Ами, честно казано - май никой не е наясно каква точно е ситуацията при тебПървоначално написано от асасд
Как очакваш някой да ти даде конкретен съвет?
![]()
Ами ако са такива идиоти за каквито говориш нещата ще се оправят само с БОЙ .Дори да няма кой да ти помогне ще се биеш сам,това е по-добрия вариянт отколкото да се оставиш да се бъзикат с тебе ей така.И да не ти пука какво ще стане после поне ще си знаеш,че не си им се оставил.
Според мен е най-добре да се преместиш в друго училище, микой няма да те тормози при положение, че дори не те познава, можеш да си намериш и много приятели.(може да има и много други в твоето положение) А докато се опознаете просто се дръж естествено, имай своето достойнство, не се изолирвай от останалите, смей се на шегите им и задължително се дръж възпитано, всички мразят онези лигави, тъпи и надути смешници. Ако съдя от това, което си написал мисля, че си свестне човек и предполагам, че ще те приемат съвсем нормално, а тези дето сега ти се правят на готини след време ще ги виждаш и ще им се смееш. Сигурна съм, че ще намериш истински приятели, просто бъди себе си и не се страхувай от никой, ако се наложи се защити с каквото можеш. Горе главата!!!![]()
s BOI 6te stane be pi4. Udrq6 edin 2-3 puti stabilno, sled tva drugite i da te stupat, ve4e 6te im ima6 straha![]()