Първоначално написано от
Анонимко
imam problemi, mn problemi. Obshto vzeto kato ne si vluben ima samo edin problem - che iskash da si obichan. Sega e drugo, kato sum vluben ima mnogo i za tova tursq pomosh ot vas. Mersi predvaritelno. Gore dolu neshtata sedqt po sledniq nachin:
Imam si priqtelka. Izlizame zaedno ot 5 meseca. Jiviem v sravnitelno maluk grad. Tehnite sa tvurdo protiv men, zashtoto nqkoi im e napulnil glavata s gluposti za men i me mislqt za izpolzvach i che iskam samo da spq s dushterq im. Tq mnogo gi slusha(koeto e hubavo), no te ne i davat da e s men i se nalaga da se kriem. Na vsichkoto otgore bivshiq i priqtel e pulna otvrat i ne e ostavq na mira. Postoqno e vika da govorqt na same, pishe i sms, cuka, zvuni, opitva se da se mesi v lichniq i jivot i postoqnno se karat v skype.Offff veche zabravih kakvo iskah da kaja. Mnogo mi e oburkano po glavata. Za sega e tova. Iskam da sum si s neq kakto sa si normalnite dvoiki. Neka pak si se karame, neka pak da si sporim, neka pak da si imame nashte problemi, no da si budem zaedno po ulicata za ruka. Ako nqkoi moje i iska da mi pomogne ne otkazvam suveti. Pak vi blagodarq predvaritelno