Edva li nqkoi 6te me razbere,no vse pak 6te se opitam...
taka,neznam kakvo napravih,az sum ujasne 4ovek,vlubih se v edno momi4e,zapo4nah da q tarsq,no togava vse o6te neznaeh,4e sum vluben v neq,igareh si s neq,lajeh q neznam za6to go praveh,prosto taka bqh sviknal,smqtah 4e tova e normalniq na4in da se darji6 s edno momi4e,kakto i govoreh mili4ko i v sledva6tiq moment si tragvah bez pri4ina,prosto ne6to me kara6e da go pravq Tq estveno ne iztrapq tova polojenie,skrahame se i pove4e ot polovin godina ne si govorehme Prez,koeto vreme az si dadoh smetka,4e imam 4uvstva kum neq,potarsih q otnovo,zapo4nahme da izlizame.Tq si e vse sa6tata mili4ka,sladka,tazi za koqto me4tah prez tova vreme,koqto bqh izgubil...no nikakva trapka
Obe6tah i ne6ta,koito otnovo ne izplanih,sega tq misli,4e samo sum se podigral s neq,a az nqmam o4i da q pogledna ve4e,nqmam smelost da i iskam pro6ka pak,a dori neznam za kakvo stana taka,tq li be6e vinovna ili az,tq ima li o6te 4uvstva kum men.Strahuvam se da ne me othvarli,za6toto znam,4e az sum vinoven za vsi4ko.Sega nito az q tarsq,nito tq men,use6tam,4e iska da mi kaje ne6to,no nqma smelost,a az kato 4e li nqmam sili da se borq za neq,teparva da i pe4elq doverito i neznam dali moga da se promenq i da buda takuv kakuvto tq me iska!
Neznam imam 4uvstvoto,4e i dvamata prosto sme izmoreni edin ot drug...4e prosto ne ni e pisano da budem zaedno...
Заглавието на темата трябва да бъде написано на кирилица!