.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Мега фен
    Град
    София, Лозенец

Разбирате ли от гъби?

Да видим дали има гъбарковци в тоз форум.
    Не говоря само за ядливи.

/wan`a`doo/
    Guest
    Mai ot teq po-izvestnite "narkotici" samo gubki ne sum hapvala. Imah golqm merak, ma ne6to ve4e nqmam nikvo jelanie da si pravq takuv psihotrop na mozuka. Ne razbiram izob6to... znam tui-onui ot priqteli i li4ni opiti, ama ina4e, no thanks...

Re: Разбирате ли от гъби?

Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    Да видим дали има гъбарковци в тоз форум.
    Не говоря само за ядливи.
    Има гъбковци много ясно
    Забавнооо
    ///GEGEN NAZIS\\\

Супер фен Аватара на oTPoBHa
    какво именно?

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Ех,много обичах като малка с дядо да излезем из Странджа да търсим пресни гъбки,и вечерта да седнем в лятната кухня,срещу реката (Велека) и да ядем манатарки,задушени в масло. :P
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от RAWRRR
    Ех,много обичах като малка с дядо да излезем из Странджа да търсим пресни гъбки,и вечерта да седнем в лятната кухня,срещу реката (Велека) и да ядем манатарки,задушени в масло. :P
    не гъби за ядене е хаахахах за халюциногенни гъбки става въпрос хаха

Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Знам за какво става въпрос-подигравах ви се.
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от RAWRRR
    Знам за какво става въпрос-подигравах ви се.
    ааа оки не съм схванала сори хаахахах

Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.

Град
    Градът на скучаещите милионери
    Breeeei kakvi neshta imalo...kakto e tragnalo skoro moje i nqkakva `salata` da si napravite

Nqkoi jeni sa rodeni da badet Emblemi i da sa na varha,a za drugite ostava Nelepata uchast da gi kopirat!

Град
    Градът на скучаещите милионери
    i zabraih da spomena che ne sam gabarka!

Nqkoi jeni sa rodeni da badet Emblemi i da sa na varha,a za drugite ostava Nelepata uchast da gi kopirat!

Може да се каже... Едно време бях учил по едно ръководство по микология... Ама вероятно съм забравил доста от нещата...

халюцките са кофти работа...може филма да е лош а може и много да загазиш...има случаи на самоубийства
    Живей за Днес и за Мига,защото Вчера няма да се върне,а Утре може да не дойде!

Цитирай Първоначално написано от junk
    Цитирай Първоначално написано от marakuq_baby
    халюцките са кофти работа...може филма да е лош а може и много да загазиш...има случаи на самоубийства
    кофти работа?не бих казала.. от растителното по-яко няма, манете ги тея амфети и лайна.. толкова яки трипове съм имала... и от всеки научам нещо.тфа ти отваря психиката,съзнанието.. виждаш неща в себе си, за които даже не си подозирал, че ги притежаваш.. но трябва и много да се внимава.сичко си зависи от психиката,настройката и атмосферата.сред природата треа да се праат тея наяждания..
    човек, една позната се самоуби на 15,в холандия наскоро беше станало на въпрос,че има супер много инциденти свързани точно с употребата на гъби...един приятел се беше наял и халюцваше,че го преследват кучета и го хапят ...абе гадна работа поне със стимулантите знаеш на кой свят си,а с това...

^^^
    виж аз не казвам, че няма лоши трипове със още по-лош край..
    просто аз колкото и пъти да съм яла ентеогени не съм имала некфи супер злите случки.да и мен са ме гонили некфи неща и т.н., но според сичко си зависи от нагласата, с която подхождаш към тея неща.. пък и ако си с лабилна психика изобщо не трябва да се занимаваш с ентеогени.съжалявам за твойта позната..,но под 16 да ядеш тея неща наистина е голям риск, просто шото можеш да разбереш погрешно света, който ти се отваря..
    а за тфа, че стимулантите били по-яки.. еми виж секи с вкуса си, мога да поспоря дали синтетиката или гъбките са по-оферта (; но няма смисъл, яжте/пийте/пушете/шмъркайте и т.н. кфото искате (;

да бе така е...
    нямам предвид,че със стимулантите ти е по-яко,но поне държиш нещата под контрол и не стават такива фалове.

Не бе Слабоумни сме и не разбираме! Кво е тва гъби?!
    лИз-бЛиЗ

Даааа..един пич го вкараха в лудница за известно време от тея "гъбки".
    Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си