.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40
    _angel_
    Guest

връзка от разстояние?

Бихте ли писали в случай че ви се е случвало:
    колко време продължи така

1 Как поддържахте връзка

2 Как се чувствахте

3 Колко време беще най дългият ви период да сте далеч 1 от друг

4 Колко време останахте заедно

5 Заради разстоянието и невъзможността да се виждате толкова дълго ли се разделихте

6 Какво мислите за този тип връзки

С приятеля ми сме така вече почти 9 месеца До сега ~ 1 заедно 1 разделени... Януари той заминава за 7 месеца... и най вероятно няма да се виждаме-нашите не знаят че ходим (ако разберат ще ме убият) а съм на 16...

Супер фен
    Град
    sofiq

Re: връзка от разстояние?

т.10 от Правилника!

Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3

Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там

Цитирай Първоначално написано от _angel_

1 Как поддържахте връзка

2 Как се чувствахте

5 Заради разстоянието и невъзможността да се виждате толкова дълго ли се разделихте

С приятеля ми сме така вече почти 9 месеца До сега ~ 1 заедно 1 разделени... Януари той заминава за 7 месеца... и най вероятно няма да се виждаме-нашите не знаят че ходим (ако разберат ще ме убият) а съм на 16...
    1. през интернет.. скайп, мирк и така нататък

2.супер.. въпреки, че леко хм.. как да се изразя по точно.. тъпо, че не можем да се виждаме често..

3. ми.. 2-3 седмици

4.ахаха.. още сме заедно :Р

5. не сме се разделили още, но ако се разделим (дано не се случва) в никакъв случай няма да е разстоянието, защото просто при нас не е чак толкова голямо

6. сладка любов е.. хем ти горчи от болката, че не се виждате често, хем ти е сладко като се видите, защото не сте се виждали определено време

колкото до родителите ти.. мисля, че е крайно време да им изясниш, че не си малка и, че сама решаваш личния си живот

Град
    L.A. \ Moscow
    He се занимавам с простотии.. ;юбов по скайп...
    Raise your fist!

Ammm,ne mislq,4e edna takava vrazka moje da prodalji dalgo...

Guest
    mi po skypeto razdelihme se 6tot vaob6te ne se vijadahme prodaljihme 2 meseca s dve dumi mnogo e trudno i 6te ti kaja ako si idva 4esto da no ina4e4 razstoqnieto...e mn kofti i trudno

1 Как поддържахте връзка

2 Как се чувствахте

Не съм ти чел и грам от поста ама не ми аресва

Град
    СофиЯ
    Ами например аз преди във флиртчето се запознах със моето момче. Той е от Пловдив, а аз от София. Писахме си по Скайп 2 месеца, докато 1 ден вече се видяхме за 1 път.. и така потръгнаха нещата. После той идва в София, аз ходих в Пловдив ии..така! Но наистина мнооого е мъчително това, че е далеч и че не се виждаме всеки ден...Но както и да е. Това се преодолява и вярваме, че едно разстояние не може да ни раздели... [/b]

Guest
    Зависи от годините ви.
    Ако сте още ученици (7-8 или 11-12 клас) винаги може 1 от вас двамата да отиде да учи в твоя град, а ако сте по големи може направо работа да почнете...
    Маика ми и баща ми са били от различни градове ама са учили в 1 град и след това сам се появил аз

Guest
    Съществува ли такова нещо като връзка от разстояние? Като са на 100 км. еин от друг как могат да имат връзка? Звънят си по телефона - О, как си мило, какво правиш .. бля, бля. Такова нещо няма, не се заблуждавайте!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Съществува ли такова нещо като връзка от разстояние? Като са на 100 км. еин от друг как могат да имат връзка? Звънят си по телефона - О, как си мило, какво правиш .. бля, бля. Такова нещо няма, не се заблуждавайте!
    =D> Ако не го бях написал аз, щях да си помисля, че има и др нормални тук.

Мега фен Аватара на koalka
    Не съм имала такава връзка и не съм подддържала подобни отношения.За мен би било доста трудно, дори и да обичам човека до мен.Все пак това невиждане и това чатене по скайп може да убие връзката...

Град
    СофиЯ
    Абе не само чатене по скайп, бе! Като има възможност, за да се видят момчето и момичето...кво???

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    1. Виждаме се всяка седмица, когато не е в града си говорим по телефона и по Skype.

2. Чувствам се добре Разстоянието не е кой знае колко голямо, а и като се видим не можем да се скараме, защото времето ни минава в това да се разтъжим и да си говорим

3. 3 седмици

4. Все още сме заедно. (Събрахме се от преди той да замине и си продължаваме. Иначе са горе-долу 4 месеца от както не е в града.)

5. Нямаме намерение да се разделяме.

6. Преди бях отрицателно настроена, но не можеш да си избираш кого да обичаш. Дори и да си хвана някой от моя град, с който да се виждаме всеки ден, ако нямам чувства към него какъв е смисълът?

При такива връзки много зависи колко голямо е разстоянието и има ли възможност за жив контакт... Едно е да си се виждате редовно, и друго е 7 месеца да не поддържате връзка Далеч от очите - далеч от сърцето.
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Супер фен
    ами с моята приятелка от неделя ни делят около 320 КМ, отиде да учи в София, но аз смятам че ще се справим с това, не сме от вчера заедно, след по малко от месец стават 2 години, така че вярвам че ще се справим, то зависи от хората де, но аз не се съмнявам в нашата връзка ...
    Облякох черни дрехи върху бялата си душа
    за да се слея със сивата безмълвна тълпа.

Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
    Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!

TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !

Супер фен Аватара на Barbie

1 Как поддържахте връзка Скайп, телефон, смс-и, пощенски картички, писма...

2 Как се чувствахте Нещастна, когато съм далече и безумно щастлива, когато сме заедно... И много влюбена.

3 Колко време беще най дългият ви период да сте далеч 1 от друг 51 дена

4 Колко време останахте заедно Още сме заедно. 10 месеца ще станат.

5 Заради разстоянието и невъзможността да се виждате толкова дълго ли се разделихте Слава богу, не сме се разделили. Не съм си го и помисляла, въпреки разстоянието. Обичам го без значение колко километра ни делят.

6 Какво мислите за този тип връзки Емоционални. Плача от мъка, когато заминавам, и от щастие, когато се прибирам. И все пак ми се струва, че има нещо вярно в твърдението, че разстоянието убива малките страсти и разпалва големите. Когато си далече от някого осъзнаваш колко е болезнено отсъствието му. Километрите не ми пречат да обичам приятеля си и да бъда винаги до него и част от живота му, дори и когато не мога да съм тук и да го докосна.

Супер фен
    Град
    sofiq

Цитирай Първоначално написано от gazarka
    т.10 от Правилника!

Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
    abe kvo sum napravila puk sega?otgovorih na vuprosite!!!

Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))

Супер фен
    Имах такава еръзка малко повече от година ... просто са обречени от самото начало и съм против такива връзки ....
    Обичам те <3 !!!

1 Mi kat ne se vijdahme po telefona ili skaipa

2 Gadno mn qsno vijdame se samo lqtoto i vakanciite deto sa dove4e ot 2 dena

3 1 mesec

4 O6te sme ot 1 godina

5 O6te sme zaednoooo :P

6 gadnoooooo

Град
    СофиЯ
    Цитирай Първоначално написано от rad_ina_90
    no ... se obichame i spored men rastoqnieto ne e pre4ka !
    =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> Ето още един човек, който мисли като мен! =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>

Едни познати са от различни градове и са ходили 1 година така...сега живеят заедно в София. Иначе всичко зависи от мотивацията и парите всъщност. Например ако се виждате веднъж на 2 седмици, но сте по 3 дни заедно, спинкате си заедно и всичко е окей. Но ако сер виждате веднъж на месец за 1 кафе...няма да го бъде.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

naprotif ima az sam na 16 a gadjeto mi e na 18 i mnogo se obichame :} na 150 kilometra sme razdeleni priblizitelno no se vijdame prez 2 sedmici tejko mi e no kogato se vidim ne se razdelqme za6toto toi si idva samo za petaka sabotata i nedelqta si tragva .... dosega ne sme se karali zaredi raztoqnieto i nemislq 4e 6te stane ve4e sme zaedno 11 meseca i se nadqvam da prodalji o6te mnogo vreme zatova ako i dvamata se obichate mnogo silno tfa nqma da vi e pre4ka

1 Как поддържахте връзка IRC, Skype, по телефона...

2 Как се чувствахте Предвид, че ми беше средство да забравя един човек... все тая ми беше честно казано...

3 Колко време беще най дългият ви период да сте далеч 1 от друг Виждахме се веднъж в месеца, така че... месец...

4 Колко време останахте заедно Малко... 3-4 месеца...

5 Заради разстоянието и невъзможността да се виждате толкова дълго ли се разделихте Не. Причините бяха много по-дълбоки и може би щяхме да се разделим дори по-скоро ако не беше разстоянието.

6 Какво мислите за този тип връзки Нищо против тях, някои остават доста силни. Но аз не бих се подложила на това отново.

Тука говоря за последната... щото съм имала 3-4 такива...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Голям фен
    Град
    Констанц
    1 Как поддържахте връзка

online i чрез безкраини разговори по телефона
    2 Как се чувствахте

ми по принцип се чувствам супер като сме заедно изживяваме невероятни нещта и после ми е много мъчно и тъжно като дойде момента за раздялата,понякога ми е и малко самотно,но не е болка за умиране все пак има и телефони

ми около 3-4 месеца

вече сме заедно от 1 година и 5 месеца и правим всичко вазможно да се виждаме колкото се може по често
    ми аз още сам си с приятеля ми и за сега няма и тендензия да се разделяме,
    разстоянието дори бих казала засилва нащте чувства и доверието един към друг,а и го няма проблема че може да се отегчите един от друг след като сте заедно всеки ден на всякаде
    Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
    Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
    Аз съм човекът, който те отвращаваше
    Аз съм човекът, на когото се подиграваше
    Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
    Но и аз съм Човек - като теб.

Град
    Inside the temple

1. Поддържаме връзка през скайп, смс-и, мейли понякога, телефонни обаждания. Всичко възможно. Преакваме два уикенда в месеца заедно - единия остава да преспи в дома на другия за две нощи.

2. Чувствам се добре. Връзката от разстояние определено има своите предимства. Отношенията ни са стабилни, това ме интересува.

3. Най-дълго сме били разделени за 3 седмици.

4. Все още сме заедно. Близо година вече.

5. Разстоянието и невъзможността да се виждаме винаги е била заплаха. Но дори и да станеше реалност, пак нямаше да се откажем и щяхме да продължим да поддържаме отношенията си до момента, когато трудният период вече ще е отминал.

6. За този тип връзки смятам, че много предпоставки трябва да са налице, за да може всичко да се осъществи, а не да остане само блян. Първо трябва да има много силни чувства. Също желязна воля. Много външни фактори като възраст, родители, обстоятелства могат да окажат неблагоприятно влияние и да попречат на срещите.
    Ако трябва да употребя само една дума, то тя ще бъде трудни
    When I love, I love.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си