.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40
    Бихте ли писали в случай че ви се е случвало:
    колко време продължи така

1 Как поддържахте връзка

2 Как се чувствахте

3 Колко време беще най дългият ви период да сте далеч 1 от друг

4 Колко време останахте заедно

5 Заради разстоянието и невъзможността да се виждате толкова дълго ли се разделихте

6 Какво мислите за този тип връзки

С приятеля ми сме така вече почти 9 месеца До сега ~ 1 заедно 1 разделени... Януари той заминава за 7 месеца... и най вероятно няма да се виждаме-нашите не знаят че ходим (ако разберат ще ме убият) а съм на 16...

1.Както се поддържа и връзка с такъв,който е на 1км от теб...с любов
    2.ЧувстваМ се прекрасно
    3.Беше доста дълъг .....
    4.Днеска правим шестият месец
    5.Няма да се разделим заради това,обедена съм в него и в мен си!Трябва да е нещо друго за да се разделим-разстоянието не е проблем
    6.Понякога една такава връзка е много по-силна от "обикновенните" Но някои хора ги отричат Може би,защото са нямали такава или просто не е била много силна...

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Град
    kadeto iskam

Re: връзка от разстояние?

Цитирай Първоначално написано от _angel_

1 Как поддържахте връзка

2 Как се чувствахте

5 Заради разстоянието и невъзможността да се виждате толкова дълго ли се разделихте

С приятеля ми сме така вече почти 9 месеца До сега ~ 1 заедно 1 разделени... Януари той заминава за 7 месеца... и най вероятно няма да се виждаме-нашите не знаят че ходим (ако разберат ще ме убият) а съм на 16...
    1. По телефона( по 56пъти на ден)
    2. Щастлива, но понякога самичка
    3.1седмица
    4. 6месеца
    5. Почина.. катастрофира.....
    6. Стига да има любов всечко е Ок

1 Как поддържахте връзка ami pi6em si po skype,sus sms i se 4yvame po telefona

2 Как се чувствахте gadno e dosta 6toto iskam da sum si s nego i da si go gy6kam

3 Колко време беще най дългият ви период да сте далеч 1 от друг 2 meseca mislq 4e

4 Колко време останахте заедно vse o6te sme zaedno ve4e polovin godina

5 Заради разстоянието и невъзможността да се виждате толкова дълго ли се разделихте ne sme se razdelili(gore pisah)

6 Какво мислите за този тип връзки ami ne sa nai podhodq6tite ama kato se sly4at puk da nqma da gi izbqgvame

spored men ne e i nujno va6ite da razbirat prosto 6e si poddurjate vruzka i 6e go 4aka6 ako naistina iska6 da si s nego (i az sum na 16)
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

Супер фен Аватара на kPuCkA
    Град
    Варна

Цитирай Първоначално написано от Barbie
    1 Как поддържахте връзка Скайп, телефон, смс-и, пощенски картички, писма...

2 Как се чувствахте Нещастна, когато съм далече и безумно щастлива, когато сме заедно... И много влюбена.

3 Колко време беще най дългият ви период да сте далеч 1 от друг 51 дена

4 Колко време останахте заедно Още сме заедно. 10 месеца ще станат.

5 Заради разстоянието и невъзможността да се виждате толкова дълго ли се разделихте Слава богу, не сме се разделили. Не съм си го и помисляла, въпреки разстоянието. Обичам го без значение колко километра ни делят.

6 Какво мислите за този тип връзки Емоционални. Плача от мъка, когато заминавам, и от щастие, когато се прибирам. И все пак ми се струва, че има нещо вярно в твърдението, че разстоянието убива малките страсти и разпалва големите. Когато си далече от някого осъзнаваш колко е болезнено отсъствието му. Километрите не ми пречат да обичам приятеля си и да бъда винаги до него и част от живота му, дори и когато не мога да съм тук и да го докосна.
    +1

Emi az po princip sam nqmala takava vrazka, no imam priqtelki koito sa bili razdeleni s tehnite priqteli i 4estno da ti kaja za nqkoi ot tqh ne6tata ne zavar6iha dobre. Az ina4e mislq 4e takava vrazka na raztoqnie nqma da e zadalgo, samo po telefona ne moje da se podarja lubovta, nali znae6:"Dale4 ot o4ite, dale4 ot sarceto".

Град
    в мечтите ти
    Ами нашата любов е малко от растояние.Виждаме се веднъж надве седмици, е понякога по-често.Поддържаме връзка по телефона и в скоро време по скайп.Не мисля, че растоянието може да е голяма пречка
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

Супер фен
    С приятеля ми се запознахме в един форум през Май.Аз съм на 14 той на 18.Аз жиевя в София,той в Стара Загора. Ииии ква стана тя... писахме си,писахме си няколко месеца,опознахме се,сближихме се доста иии един хубав ден той дойде,видяхме се и така. И сега още сме заедно.Той идва веднъж седмично(за жалост някой път веднъж на две седмици).Прекарваме деня заедно и вечерта си тръгва.През останалото време си говорим я по скайп я по телефона...
    Доста е трудно така,но като се обичаме нищо не може да попречи да ни е добре заедно.
    Така,че такива връзки са напълно възможни!
    ИН КЕН БИДОН

1 Как поддържахте връзка

2 Как се чувствахте

amii poddurjahme q po telefona (ot edna strana be6e sladko...,no ot dr be6e mi mn mu4no.. ...izdurjahme 4 meseca...razdelihme se za6toto ne ojehme da se vijdame 4esto....aa mn go obi4ah(daje mislq 4e i o6te go....)dori ima veroqtnost pak da se subereme....koeto hi4 ne e hubavo(za men)
    ne mislq 4e tozi tip vruzki sa lo6i prosto trqbva da pravqt i dvamata po ne6to za da se vijdat po 4esto,koeto ponqkoga e nevyzmojno
    p.p na 16 sum

ami za men tova ne e vrazka i izbqgvam takiva vrazki ... yseshtaneto ne e sushtoto kato v normalnite vrazki .... ne mojesh da ochakvash ot choveka da bude samo s teb i takiva rayti .... za me tova ne e vrazka

Първо да ти кажа с него се запознахме на морето супер много си допаднахме той е същинско ~АнГеЛчЕ~
    разделят ни около 250км супер много ми липсва но всеки ден (без излючения) си чатим и говорим по скайпа естествено няма цуни гуни . . но просто не мога без него той е мн мил добър и готин много си го обичам и той също ме обича (по 2340 пъти на ден ми го казва )
    1 Как поддържахте връзка . . . Чрез скайп :]

2 Как се чувствахте . . . ох много ми липсва с всеки ден все повече и повече ми липсва и все повече и повече го обичам

3 Колко време беще най дългият ви период да сте далеч 1 от друг. . . 2 месеца стават

4 Колко време останахте заедно. . . 2 месеца :]

5 Заради разстоянието и невъзможността да се виждате толкова дълго ли се разделихте. . . не сме се разделили още...дано никога не се разделяме

6 Какво мислите за този тип връзки. . . ами гадното е че не можете да се виждате (поне в моя случай) но пък така разбираш колко много държиш на него/нея и колко много го/я обичаш

1 Как поддържахте връзка -мирк и по телефона
    2 Как се чувствахте - ужасно

3 Колко време беще най дългият ви период да сте далеч 1 от друг -много

4 Колко време останахте заедно - около година

5 Заради разстоянието и невъзможността да се виждате толкова дълго ли се разделихте -не само , трудно е да си вярвате ако не се познавате от дълго

6 Какво мислите за този тип връзки - нямат смисъл
    Свободата е това, което сърцето ти желае,независимо от мнението на околните!

Am ... lubovta ne se kazva a se dokazva .... kak ti e dokazal che te obicha?Vijdam che si se privurzala strashno mnogo kum nego ....,no .... pak shte ti kaja .... tov spored men ne e vrazka ... dori i samo 250km da vi delqt ... drygo si e kato e do teb i ti pokazva che te obicha .... ))Zatova mila ne se izmachvai ))) ReLaX,take it easy

Голям фен Аватара на CaSsIe
    1 Как поддържахте връзка - скайп,GSM
    2 Как се чувствахте - еми яко ама ся ми е болна тема
    3 Колко време беще най дългият ви период да сте далеч 1 от друг - 4месеца

9месеца
    5 Заради разстоянието и невъзможността да се виждате толкова дълго ли се разделихте - абе и аз не знам зашо честно казано [-o< щото е тъп най вероятно...

6 Какво мислите за този тип връзки - няя го повторя няма смисъл,не вървят такива връзки

ahh poprincip bqh mnogo protiv vryzkite ot raztoqnie dokato est ne se slu4i na men toi e ot vidin az ot gabrovo no i prez um ne mi minava da go ostavq prosto go obojavam

1 Как поддържахте връзка

2 Как се чувствахте

1. pO GsM-a
    2. aMi kakto pri vsqka vrazka.. 4uvstvoto ne e biLo razlichno...
    3. 2 sedmici..
    4. 1 godina i 3 meseca..
    5. ne.. tfa ne e bilo nikoga problem z anas.. prosto vsi4ko idva za da si otide...
    6. vrazka kato vrazka.. ne vijdam nishto razlichno...
    Zarejete Lubovta .. PoKaJeTe KraSoTa ! .. Spri Da Povtarqsh Che Si PruV .. Ti Za Mene Si PoreDna StruV !!! ZAREJETE LUBOVTA .. POKAJETE KRASOTA .. VSE EDNO MI E KAKVO E SLED TOVA...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си