Цитирай Първоначално написано от babity
Цитирай Първоначално написано от Lolla
Цитирай Първоначално написано от babity
Цитирай Първоначално написано от Lolla
Цитирай Първоначално написано от SWASTICA
Поредната моя забележка!СИСТЕМАТИЗИРАЙТ СИ ПРОБЛЕМИТЕ В НЯКОЛКО РЕДА!
Не мисля че си особенно прав, за да ми правиш забележка. Проблемите на някой хора са се задълбочавали с години и ако не споделят необходимите подробности, никой не може да им помогне. понякога и дребните неща са от значение
хубуу от значение, ама аз докато чета последното изречение вече не помня кво точно е станало в началото...
А когато някоя твоя риятеллка ти разкаже в сУУУУУУУУУУпер подробно някой нейн объркан проблем, едва ли накрая ти й казваш "много беше дълго и сложно и нищо не разбрах". Знам че тук не сме приятели, а просто непознати.....и никой не е длъжен да ми чете проблемите. Но все пак понякога когато хората не те познават, не познават и хората, за които става дума успяват да ти помогнат по-добре.....на това именно се надявам
Виж сега моите приятелки не ми разказват сУУУУУУУУУпер подробно, защото сУУУУУУУУУУпер подробното може да се каже с 2 приказки! А това че тукашните непознати могат повече да ти помогнат - ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ!! Как ще ти помогнат като не познават теб нито хората за които става дума?!
Ми тъй като не те познават, могат да бъдат ОБЕКТИВНИ. наистина приятелите, са хората които би трябвали да те разбират най- добре. но когато вече темата е станала банална?Когато някм какво повече да ти кажа?Тогава имащ нужда от някой друг