- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Не ви ли писна на всички
Не влизам всеки ден в тоя форум, но това вече не се търпи. Днес дори като гледам положението не е толкова зле, но смятам, че е крайно време да се вземат мерки и да се ограничи спама и флууда. Не винаги има модератори, които стриктно да следят и да трият теми, за това мисля, че трябва да се забрани анонимното постване. Според мен това е най-добрия възможен начин да се ограничи максимално. Моля ако има съгласни да пишат. НЕКА СПРЕМ СПАМА
Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.
СПААААААААААААААААААААААА АААААМ !
До някъде - ок..
Но не мислиш ли, че и твойта тема е спам?!
Някак си не виждам нищо за секс в нея![]()
И.... май и тя ще падне на раменете на модовете?
Мислила ли си по въпроса?
Първоначално написано от Анонимко
така е но ако я сложа в някой друг раздел смяташ ли, че някой ще я види . Сто процента после ще я изтрият, но все пак някой ще я види и може би ще се замисли
А относно секса - може и да вкараме малко викай ChRiSTiaNo_07 и се зарибявайте тука![]()
Ти да не ми го сваляш нещо?!![]()
съгласен съм обаче постването като гост е хубаво, защото някой потребители ги е срам за въпросите които питат и искат анонимност (говоря главно за тема козметика... бла бла)
Тва е изрод бе!Защо неможе да се направи,който има зор за нешо да се рег а не анонимно????
тихо е парцал !Първоначално написано от petet
стига кради аватари майка ти да ебa
хаха не само твой си е. Е доколкото зависи от него деПървоначално написано от Made_of_Pain
![]()
Да вярно е че някой може да го е срaм, но тука има по голям проблем.
И swords1010 не знам дали подлежи или не подлежи на обсъждане, но трябва да се вземат някакви мерки
Така е! Ние отдавна протестираме, против опцията за писането като гост, но никой не ни слуша, казаха ни само, че няма да подлежи на обсъждане. Сега на скоро видях, обещание, че щяло да има по-строги мерки, но незнам, какво се има предвид, и дали въобще ще се изпълни.Първоначално написано от &ILoveU2
![]()
Той тоя форум скоро за нищо няма да става ако се продължава така поне по-големите раздели. Така че няма смисъл да се предприемат меркиПървоначално написано от swords1010
![]()
На мен честно форума много ме кефи. Много често ми е бил полезен. Понякога съм си умирала от смях на някои безумни теми, но винаги се намира някой да прецака цялата идилия и мн здраво да ме ядоса
Ейййй майка ви да ибъ бе лайнари...никога не моете да ми забраните да пиша бе...
aбе смешкееее тия ги говори на майка си![]()
тука са събрани свестни хора.ти не се вписваш в тях.не е нужно да разваляш кефа на мн хора. :
Шибаняк.На такива като тебе трябва да им се отреже сякъв достъп ди комуникаций
Само не ми е ясно защо в тоя форум има правила като не се спазват
Ти си свестен ли бре...ьхахах по-голям малоумник от тебе не съм виждал...я беай.Никога не моете ме спрете. ЕБЕТЕ СЕПървоначално написано от petet
като има такива плесени като тоя трудно се спазват
Да съм казал,че съм свестен?!![]()
![]()
Малоумен сиПървоначално написано от petet
Абе не се описвай а въри се гръмни!!!
Аре бай ти нямам намерение да си губя времето с някво пишлеме![]()
Спамът се изтърка. Вече не е интересен. Както и такива заклеймяващи теми.
като се е изтъркал защо още го имаПървоначално написано от Lake_bodom