- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Проблем
Проблема е следния. На някои може да прозвучи несериозно, обаче то си е сериозно. No shit. На 17 години съм и съм грозен като дявола. Не мога да зарибявам, и съм малко дръпнат. Е това ако не е проблем незнам какво е. Както се подразбира съм нямал каквито и да е отношения с момичета досега. Не че искам съвет, просто го написах, за да видите че вашите проблеми са нищо пред моите, enjoy
офф ама и ти си един начи.. кво като си грозен ве ?! мислиш си, че няма момичета на тоя свят които да не гледат скапаната външност ли !? е ако така си мислиш - сбъркал си .. другото което е.. тва, че си малко дръпнат може да се оправи споко.. (:Първоначално написано от Колисника
грозен си ама друг път.. не говори глупости (:Първоначално написано от SWASTICA
е аз пък не те мисля за грозен.. точка по въпроса хъх (:Първоначално написано от SWASTICA
Нали уж минавахте на ЛС бе гълъб4ета![]()
![]()
![]()
![]()
туй по темата---->вий сиа аз сам имал гаджи за 5 дена <---айде смейти са--->тъй 4е нема са плашиш има и други кат тебе НО за секи влак си има пътници---->тва си го повтарям откакто съм сам ,ма нещо ни са ка4ват даеба![]()
![]()
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
бе я пък тиПървоначално написано от bloodranger
ми ако не искам на ЛС
а и кво следиш чужди разговори
![]()
Мале батка..недей така..има универсално грозни хора...Но все пак пича е на 17, а и никак не ми се вярва да е от тях..Всмисъл тия за които говоря ... бе то не е грозно, то си е направо страшно..Първоначално написано от SWASTICA
TaKe OFf YoUr CloThES...RelAx oN YoUr bEd,ClOsE YoUr EyEs AnD OpEn YoUr LeGs As MuCh As You CaN..It'S TiMe FoR.....PAMPERS!
http://textove.com/text.php?song=4775
ако си харесаш някой грозен тва значи, че си глупав ?Първоначално написано от SWASTICA
или аз не чатнах нещо
![]()
Първоначално написано от SWASTICA
според мен външноста не е важна а характера.. но.. както и да е
abe ne e vajen vun6niq vid
lo6oto e 4e men puk momi4etata me zaglejdat mnogo i sq se 4uda zaradi vun6niq mi vid ili zaradi dobrodu6niq alex vutre v men sega kato se setq nemoga da kaja 6toto edno moi4e mi be6e kazalo 4e sum nai krasiviq s kogoto e izlizala a ima6e edno mom4e koeto e izlizala az kato gi vidqh oniq te sa bahti pi4ovete e po krasiv sum bil posle mi kaza 4e takova mom4e kato men ne e vijdala na vutre6en vid e tva ve4e me hvurli v razmisli
Препоръчвам самоубийство със бръснарско ножчеПървоначално написано от Колисника
![]()
![]()
[quote="Колисника"]Проблема е следния. На някои може да прозвучи несериозно, обаче то си е сериозно. No shit. На 17 години съм и съм грозен като дявола. Не мога да зарибявам, и съм малко дръпнат. Е това ако не е проблем незнам какво е. Както се подразбира съм нямал каквито и да е отношения с момичета досега. Не че искам съвет, просто го написах, за да видите че вашите проблеми са нищо пред моите, enjoy
kvo kato si grozen .ima tolkova grozni mom4eta koito hodqt sgotini momi4eta .sega drug e vuprosa ako se durzi6 gadno i drupnato
Това може да го каже само някой, който има добра външност и не се е сблъсквал с пренебрежението на другите или сърказтичните подмятания относно визията си...Първоначално написано от MiMcHeToOo
Разбира се, че характерът е важен, но нали се сещаш пък че 'опаковката' продава...
Като отидеш в магазина си купуваш това, което е по-лъскаво, по-съблазнително, пък после виждаш к'во му е съдържанието...
thefreak е прав... има много по-големи 'проблеми' от това 'да си грозен като дявола' или 'да не си бил с момиче'. Всеки с проблемите си и всеки си мисли, че неговите са най-големи, най-трудно разрешими, той е най-големия страдалец и т.н., и т.н. Човек просто не трябва да се отчайва и да намира сили да продължава напред независимо от трудностите... и да не се изживява никога като 'жертва'...![]()
Така че...ти само кураж, защото и на твоята улица ще изгрее слънце![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
За всеки неговите проблеми са си най-големи, нали знаеш?![]()
[quote="sh3_1s_7h3_0n3"][b]Това може да го каже само някой, който има добра външност и не се е сблъсквал с пренебрежението на другите или сърказтичните подмятания относно визията си...Първоначално написано от MiMcHeToOo
Разбира се, че характерът е важен, но нали се сещаш пък че 'опаковката' продава...
Като отидеш в магазина си купуваш това, което е по-лъскаво, по-съблазнително, пък после виждаш к'во му е съдържанието...[b]
Ne si prav.Az su6to ne sam koi znae kolko krasiva,no mislq 4e vun6nosta ne e vsi4ko...
Първоначално написано от Колисника
постни едни снимки пич ... мисля че не си толкова грозен за колкото се мислиш ....
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
И мислиш,че уж като си грозен това е проблем?О,не!Това не е нищо с мъката,която я има навсякъде.Дори и да си грозен пак ще се намери момиче за теб.
@Автора
Бате, няма да се плашиш
Ако искаш да прикоткаш некоя само и кажи "Имам пари, ела" и си се уредил
Груб и нетактичен, невъзпитан и циничен, арогантен и саркастичен, нагъл и егоистичен, гаден и нарцистичен, това съм аз. Нещо против?
пич покажи снимки ( наистина бе)
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
Мен не ми стана ясно кфо общо има "проблема" ти с раздела?! И кфо кат си грозен?! Направи си пластична операция или ползвай чувал. И да Изродът има право външния вид е адски важен за всички тъпи пикли до 20 поне щот не щат да чуят "Бааа на тая гаджето е мега грозен". И искам да питам къде си виждал дявол че знаеш че си грозен като него ?!
xaxxaxaxaxa ti si mnogo zle be viziqta ne e nai vajnoto vav edin chovek!!!
За последен път ще почукам на вратата ти.
За последен път ще ти кажа- ''Обичам те''.
За последен път ще ти кажа -''Съжалявам"
За последен път и после ще изчезна завинаги...
офф бе да не ти пука, че си грозен стига да има нещо горе и да се държиш както трябва и нямаш проблеми![]()
П.С. Както с казва : Може да не съм перфектен, но някои части от мен са просто страхотни !![]()
абе не стаа само с казванеПървоначално написано от IGNGN
требе и да покажеш некой лев, тогава си се уредил
![]()