.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    ,./
    Guest

тя е влюбена в мен , а не иска да го признае

99 % сигурен че е влюбена в мен обаче не иска да си го признае...
    споделя ми е че е супер привързана към мен и че много ме обича ... , но разбира се почти сяко момиче казва тези неща на 102030 момчета с който е приятелка... , обаче тя не само ми ги казва и но ги и показва ... например с това че ме преграща по 12030230124 милиона пъти на ден... пише ми по скайп , споделя ми че ако има нуждата да си говори с мен и като ме няма и е кофти , забелязвам че и думите ми почнаха да тежат за нея ... ако преди 1 година и кажех ..." тъпа си, не ме занимавай..." тя просто щеше да ми отговори по същия начин ... ако сега и го кажа тя ще се сдуха и ще и прецакам настроението за целия ден , че може и още няколко да я държи... , ако не я прегърна също се сдухва
    Но все пак може това да е начина по който тя показва приятелството си... преди време аз бях влюбен в нея и като и казах тя ме отряза под предтекст че ме обича като най-добрия й приятел
    Сега ме е страх че ако почна да я прегращам и че почна да си говоря с нея много пак ще се влюбя в нея

Как да я накарам да си признае че ме обича и да потръгнат нещата или да я отрежа завинаги.... ако се влюбя аз се прецаквам ... а не искам това да става ...

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там

Re: тя е влюбена в мен , а не иска да го признае

Цитирай Първоначално написано от ,./
    99 % сигурен че е влюбена в мен обаче не иска да си го признае...
    споделя ми е че е супер привързана към мен и че много ме обича ... , но разбира се почти сяко момиче казва тези неща на 102030 момчета с който е приятелка... , обаче тя не само ми ги казва и но ги и показва ... например с това че ме преграща по 12030230124 милиона пъти на ден... пише ми по скайп , споделя ми че ако има нуждата да си говори с мен и като ме няма и е кофти , забелязвам че и думите ми почнаха да тежат за нея ... ако преди 1 година и кажех ..." тъпа си, не ме занимавай..." тя просто щеше да ми отговори по същия начин ... ако сега и го кажа тя ще се сдуха и ще и прецакам настроението за целия ден , че може и още няколко да я държи... , ако не я прегърна също се сдухва
    Но все пак може това да е начина по който тя показва приятелството си... преди време аз бях влюбен в нея и като и казах тя ме отряза под предтекст че ме обича като най-добрия й приятел
    Сега ме е страх че ако почна да я прегращам и че почна да си говоря с нея много пак ще се влюбя в нея

Как да я накарам да си признае че ме обича и да потръгнат нещата или да я отрежа завинаги.... ако се влюбя аз се прецаквам ... а не искам това да става ...
    що пък ако се влюбиш ти да се прецакваш.. баси О.о ... ми кажи и го кво чакаш.. кат си 99% сигурен..

Guest
    на 5 години съм ...
    еми прецаквам се ... щото тя ако не ме харесва ... ще ми е кофти като аз съм влюбен в нея

,./
    Guest
    преди време аз бях влюбен в нея и като и казах тя ме отряза под предтекст че ме обича като най-добрия й приятел ... не искам пак да става така

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    на 5 години съм ...
    еми прецаквам се ... щото тя ако не ме харесва ... ще ми е кофти като аз съм влюбен в нея
    божке.. добре щом казваш няма да споря тогава тичай още утре да и кажеш, че да не си се влюбил още

,./
    Guest
    + жените разсъждавате така

Щом го имам не ми е интересен... но щом той не е мой трябва да го имам навсяка цена

Guest
    Цитирай Първоначално написано от SWASTICA
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    на 5 години съм ...
    И какво повече те топли две думи:"Обичам те" или действията който правите заедно? ....."Искаш ли да станем гаджета?"-така питат 14-15 годишните...а ти какво очакваш да ти каже...."Обичам те като гадже ли " ....щом те прегръща значи и е приятно,щом и е приятно значи те иска....Целуни я ...като тръгне да те прегръща я целуни..това е моя съвет!
    10х
    пък ще видим кво ще стане

Голям фен Аватара на 50cent
    namirisva6 mi na lape koeto si nqma rabota

Guest
    sudeiki po dumite ti spored men po golqma veroqtnost ima da te obi4a samo kato priqtel.ako ne e taka za6to 6te te reze

Мега фен Аватара на koalka
    Не иска да си признае може би, защото ти не изпитваш същото към нея...
    Но определено тези неща, които прави говорят, че поне те харесва.Ако искаш остави нещата така, тя е решила за себе си да не ти казва.

Цитирай Първоначално написано от 50cent
    namirisva6 mi na lape koeto si nqma rabota

и ти...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си