.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Guest

Имам проблем...

Не е с момичета или с семейство или с подобни неща а с мен. Проблемът ми е следния, никога не мога да бъда тъжен. Чуството на тъга е заменено с това на замисъл, на гняв но никога истинска тъга. Нищо не е способно да ме натъжи, и когато баба ми, която ми е като майка почина не се чуствах тъжно което е невероятно зло и знаех че не е правилно, просто се замислих на това как ми е минал живота с нея и т.н. През живота съм се борил много с много големи трудности и доста от времето съм се борил сам без приятели или семейство близко до мен което според мен е причината да се чуствам така.

Знам че не трябва да е така и това ме човърка отвътре, защо става така и защо не изпитвам истинска тъга. Преди изпитвах, когато бях по-малък но това беше когато бях едва на 10 и след това никога не пророних нито сълза нито чуствах тъга. Научих се да се боря с проблемите и да вървя напред, но просто не знам.

Не знам защо и написах това, просто исках да го споделя и да видя какво вие ще кажете по въпроса.

Град
    Асеновград, България
    А това не е ли тъга? Попринцип, няма лошо да си силен и да не тъжиш, но понякога е полезно да се освободиш от отрицателната енергия и да бъдеш емоционален. Ако искаш, можеш да поговориш с психолог.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Здравей,четейки постта ти,може би доста хора ще си кажат,,ах да бях на твое място да можех и аз да оставам апатичен в тежки моменти.Не мога да си представя,какво ти е Както каза swords1010 е наистина много лошо да таиш негативни емоции дълбоко в себе си и да не можеш да се освободиш от тях. Може би донякъде самия живот,те е направил такъв.Както си споменал си свикнал,явно сам да се справяш,което от една страна е добре,но пък от друга не.Хубаво е да разчиташ най-вече на собствените си сили,но понякога и едно приятелско рамо на което да излееш мъката си е добре дошло.Не се затваряй в себе си,бъди по-освобеден и никога не приривай чувствата си. Успехи.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Според мен когато си се опитвал да бъдеш силен в един момент ти е дошло в повечко...Сигурно е гадно...Може да се посъветваш с психолог...

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Мега фен Аватара на sasha_90
    Браво.Не си като други хора,които при първия проблем да искат да се самоубият.

и при мен има нещо такова. Всички тъгуват , а теб те рабират неправилно. Много е гадно понякога.

От една страна е яко... научил си се да се бориш и да не се натъжаваш и може би лигавиш заради най-малкото нещо...ако не ти е тъжно,не можеш насила да се 'накараш' то си ти идва от вътре..едва ли можеш да направиш нещо по въпроса... =)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си