- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Ще полудея!
Уф, момче на 15 години съм и направо ми иде да издивея. Проблема ми е следния че тялото ми, погледнато отпред изглежда супер, но погледнато отстрани то изглежда като сплескана палачинка, и това ме кара да издивявам защото не разбирам защо е така....???
i az neznam![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
изглежда като сплескана палачинка![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
нз![]()
почни фитнес деее и диети![]()
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Добре де айде някой да обясни с кво диетата ще и помогне? м? Момичето говори, че отстрани не изглежда добре - тоест няма нужда от диета.
Има си дължина и ширина, но й липсва дълбочина. За което си има решение, обаче нали сте големи експерти чакам да се сетите.
Мини на риба тон и прясно мляко.Съчетай го с фитнес и ще има реэолтат.
![]()
[size=7][b][u]fosse cos
ohh nqmate li si druga rabota che po cql den sedite pred ogledaloto i si namirate nedostataci....kvato si takava si...po hubavo tqlo...v sledvashtiq jivot!!!!
Wouldn't life be perfect if mondays were fun, junk food didn't make you fat, girls didn't cause so much drama, guys weren't so confusing and all alcohol was free...
МНОГО СИ УМНА ВЕ...Първоначално написано от Blue_Mushroom
КАРАШ ГО ДА СЕ САМОУБИЕ ЗА ДА ОТИДЕ В СЛЕДВАЩИЯ ЖИВОТ![]()
п.п. дебел съм и ще се самоубия вече![]()
Щом си момче,започни да ходиш на фитнес да направиш едни мускули ! Обожавам момчета с мускули.НО ! Външния вид не е най-важен,та като тръгнеш на фитнес,да не забравиш ученето,ей !
![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
А ти вземи се научи да четеш...Първоначално написано от Анонимко
[/u][/b]Първоначално написано от Анонимко
A qui
При момче е още по-лесноПървоначално написано от Erica
Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
аз не разбрах нещо..кво искаш да надебелееш ли??
Прост съвет - без диети !!!!! Разбира се .. яко фитнес!![]()
аз пък ще кажа плуване! - мене ми помогна много да си изправя гръбначния стълбпо-малко пред компа и в градсккия транспорт...
може земеш малко протеин на прах, малко фитнес(може и вкъщи)
иначе, ко толкоз; ако си пълен даже ти завиждам, че можеш да си оформиш по-лесно тялото![]()
тва със сплеснатата палачинка ме разби.бтв дояде ми се палачинка
![]()