.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Безотказно(кои са вашите трикове)

Мили момчета и момичета,
    всички свалят и са сваляни момчета, кажете ми как са ви съблазнявали безотказно , а момичетата да кажат кои са техните техники за съблазън

аааааааа обличам си късото гащеризонче (казвам ти винаги действа) ххаха
    Момиче съм

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    когато съм себе си.. чак безотказано не е.. но ако някой ме харесва като съм себе си е безотказано.. ако почна да се правя на тва което не съм се отдръпва..

Голям фен
    Град
    Варна CityY :Pp
    Цитирай Първоначално написано от MiMcHeToOo
    когато съм себе си.. чак безотказано не е.. но ако някой ме харесва като съм себе си е безотказано.. ако почна да се правя на тва което не съм се отдръпва..
    ако не си себе си дори и да свалиш някого няма дса можеш да го задържиш

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от inSane_baby
    ааамиии всяко правило си има изключение :Р

Цитирай Първоначално написано от inSane_baby

Супер фен
    ako ednozna4no momi4eto mi pokaje interes vsi4ko vyr6i rabota stiga i tq da mi haresa hah

Guest
    emi az po princup sum si sebe si , raz4itam na vun6nq si vid , a ako govorim za nqkvi dulgi zaribqvki i t.n opredeleno sum nedostupna....puskam im muhata , sled tova se otdrupvam i aidee ;] gotovi sa ;] xax po nqkuv na4in gi zaniteresuvam

Град
    L.A. \ Moscow
    просто си фкарвам шегите! винаги съм себе си ако ме харесат яко ако не ... ебе ли ма тая работта? жените са повече от мъжете тей че сме добре :РрРрРр

If you love me then... thank you...But if u hate me then F*ck you...

има 1 такава песен :P
    Raise your fist!

Usmihvam se vinagi!Probvai i moje bi 6te si ima6 pove4e obojateli!Razbira se edna sexy dre6ka nikoga ne e izli6na!Ponqkoga se pravq na nedostapna i mislq 4e na pove4eto mom4eta im haresva!

Guest
    Е да все съм ти казал как ги свалям та 1000 други човека да го правят и да се превърне в изтъркан номер..

Мега фен Аватара на koalka
    Нямам трикове, просто нещата стават.Погледи, ако сме на купон - танцуване, по - еротично примерно.

Супер фен Аватара на BlueAvalanche
    Град
    Delije sever
    Нямам трикове, идва ли ми отвътре раздавам разни мили думички и това е ( ама само като ми идва ! )
    Jebem te u usta, jebem te u oko

Трикове точно нямам.
    Просто се старая винаги да съм усмихната и да се държа естествено.
    Облеклото също е от значение, но не е задължително да си с колан вместо пола и сутиен вместо блуза, за да свалиш някой. Един малък, но точен акцент би бил далеч по-добър избор.

Re: Безотказно(кои са вашите трикове)

Цитирай Първоначално написано от GoLdy
    Мили момчета и момичета,
    всички свалят и са сваляни момчета, кажете ми как са ви съблазнявали безотказно , а момичетата да кажат кои са техните техники за съблазън
    Аз ги свалям с камъни и дърве . Безотказни работи няма,ако някой иска да те резне или да ти откаже ще го направи...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Мега фен Аватара на koalka
    Цитирай Първоначално написано от Jaffs
    Трикове точно нямам.
    Просто се старая винаги да съм усмихната и да се държа естествено.
    Облеклото също е от значение, но не е задължително да си с колан вместо пола и сутиен вместо блуза, за да свалиш някой. Един малък, но точен акцент би бил далеч по-добър избор.
    Абсолютно е така.Сега на един купон стана една забивка с едно момче(тая дума не я обичам), а бях с дънки и блуза, даже не с деколте.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си