- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дали ми даде знак или просто така...
Min sedmica kazah na edno momche che go haresva. za purvi put az poemam 1ta krachka. togava toi nishto ne mi otgovori no na sledsvashtiq den mi se obadi da se vidime i az nali estestveno se saglasih ... cqla ve4er si govorihme daje po edno vreme si legna v skuta mi 4e neshto be6e mn izmoren .. i posle me izprati do nas i mi podade ruka i kato az poadoh moita toi me drupna i me celuna ... na be6e nali istinska celuvka prosto leki4ka nejna cunka po muckata ... dali tva e znak 4e i toi me haresva ili prosto ot u4tivost ( neznam) vie kak mislite
Модерирано по т.7 от Правилника!
коалка
леле и питаш...ами Да,знак е,че те харесва и нищо чудно да си мисли че вече ходите.
нямам повод да сънувам....
Според мен момчето те харесва.Ако не те, нямаше да иска най-малкото да се видите.Предложи му да се видите втори път, ако той не ти предложи и виж какво ще стане.
razbira se 4e te haresva.koi razdava celuvki po ustata ot ut4tivost \/
Много ясно че те харесва.Не разбирам за какво даже питаш...явно си го омагъосала... Гууд Лък![]()
Първоначално написано от neverand
[size=7][b][u]fosse cos
Първоначално написано от neverand
Разбира се,че е знак,че те харесва.Иначе нямаше да те целуне.Късмет с него!!!
da,i az mislq,4e te haresva......horata ne se celuvat po ustata ot u4tivost,a ot lubov!![]()
И аз си мисля, че момчето те харесваУспех с него =D>
Еми най-вероятно те харесва иначе нямаше да иска изобщо да излизате та камоли да те целуне.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
blagodarq viokurajihte me mnogo sega ve4e moga da deistavm
![]()