- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Нахална съседка
Хора моляви кажете как да разкарам еднасъседка от нас.Дойде преди 1 час и се лепна за Тв-то уж да гледа нещо .Смисъл нямам нищо против нея ама в нас от 8 часа заради нея нищо немога да правя..Нито да слушам музика нито да гледам ТВ нищо немога да правя а пък камоли да си каня приятели особено момчета постоянно ме вика за нещо уфффффффф не мога повече тва е всеки ден а аз съм втора смяна училище и ме е страх да я оставям сама в нас навсякъде се ровци и бърканика даже понякога спи у нас или стой до 1-2.Малиииииииииии направо не издържам заради нея немога да излизам никъде за да не е самичка немога да каня френдове а да стоя в хола абсурд моля ви помогнете знам че е доста глупаво но ми омръзна да виси само у нас още от 7 сутринта звуца лигаво сигурно ще ме нападнат но ме посъветвайте какво да измисля да я радкарам поне за 1 час от .Нещо да я излъжали да я изгоня ли(макарче при това не става винаги се измъква)незнам така й се дразня като ме събуди .Моляви не ме нападайте защото наистина се нуждая от съвет това положение трае вече 1 месец а леля и вуйчо ми не предприемат нищичко.Днес ще каня едно момце вкъщи тоест ще идва де а тя е тука моля ви за съвет как да я разкарам или по -добре как въобще да не я пускам у нас
Съжалявам за правописа но клавиатурата ми нещо не бачка скоро ще я сменям да знаете
п.П Сори ако темата не е за тука
Кажи и : " извинявай, ще се махнеш ли от дома ми или да ти чупа кофата"
Jebem te u usta, jebem te u oko
Това не става защото ще каже на вуйна ми и след това ще ме накажат олее ужас а пък доколто знам тя е няква братовчедка на приятелка на вуйцо ми.Първоначално написано от FernandoTorres`fan
Това става, кажи й го по-нормално, нещо от рода на:Първоначално написано от FernandoTorres`fan
"Не ми е приятно по цял ден да си у дома, къща нямаш ли си? Недей идва повече, ако обичаш." Абе, нещо подобно... Ако не разбере от дума, пробвай по-грубо, ако пак не вдене - викай полиция
Или пък я игнорирай. Казваш, че не можеш нищо да правиш. Ами усили си музиката, сменяй си каналите, гледай си работата вкъщи, сякаш я няма. А ако ти каже нещо й кажи примерно, че тази песен ти харесва, искаш да гледаш този филм или пък, че си имаш работа да вършиш, и ако не й харесва, може да си тръгне![]()
Благодаря за съветите но тя и да няма никой пак стой у нас оххх не я издържам така я мразя след 1 час отивам на училищеа тя заспа на дивана и немога да я събудя защото ще й стане нещо.Въобще тва е супер гадно и тъпо утре щяла да води едни нейни внуци да си играе некви сдухани тъпаци а като ида на у-ще ще ми играят на компа.Понякога й давад моя клъоч и следователно ако се прибера по късно звъня но никой не отвара или ако някой ми отвори започва редовната караница че била късно а тя си виси у нас и води който си иска.Вуйчо ми го няма защото е във Варна а вуйна ми на рабта и аз сама ужас немога повече даже ми казаха че ще прави рд-то си у нас.Май ще има един изход да ида да живея във Правец на хотел или на село немога повоче така.Оня ден се пребирам от у-ще беше къмв 7 часа вуйчо ми беше дал неговия клъоч и я гледам да ми ровци из гардероба с белъо и да ми бърканика из дамските превръзки и тампони смисъл да ги отваря и разглежда.![]()
![]()
![]()
.Мразя я .Още довечара ще говоря с френдки да измислим нещо ще си купя билет и ще замина при наште в чужбина или ще ида някъде другаде готова съм да живея сама само да не я виждам
Не мога да проумея защо изобщо я пускаш?![]()
Казваш,че си зает/заета и готово. Нямаш време да се занимаваш с нея.
Чудо голямо,че някой ще ти се скара.Ще го преживееш.
По-добре отколкото да я търпиш всеки ден.
Начи,събираш още 2-3-ма приятели(задължително е едно момче да има) и вдигате купон![]()
А като си сама си правиш каквото си искаш и на който не му изнася да се изнасяА иначе може да говориш с някой от роднините ти за помощ
![]()
И последен вариант:почваш с номерата от Сам вкъщи 1,2 и 3![]()
![]()
![]()
Защото ако не я пусна ще стой пред вратата и ще звъни до дупка май ще трябва да я набия или нещо подобно.Първоначално написано от MusicIsTheKey
Нацелваш бушона за звънеца,изключваш го и отиваш в другата стая.
Или просто я игнорираш - няма да ти звъни цял ден,това е сигурно.
Пък и дори да го прави едва ли ще продължи дълго.
Но според мен най-добрият вариант е да говориш и с нея,и с вуйна ти.
Както казах - дори да те накажат ще го преживееш.![]()
Благодаря за съветите малко трудно ще го намеря тоя бушон ама ще опитам .И още веднъж благодаря за съветите .Първоначално написано от MusicIsTheKey
хахахах тва ше е якооо \Първоначално написано от lizzard_92
/
![]()
И тва е готина идея даже съм го правила ама бях малкаПървоначално написано от Stefityyy
напиши и едно писамце....звънни и и го остави пред вратата и веднага у вас (че може пак да се домъкне)....тфа ф случей че решиш да си по любезна...пък ако не... Като звънне на вратата отваряш и казаваш "нямам време за глупости...пък и още повече за теб"(нещо от тоя род) и затваряш вратата под носа
мазноо....ше стои като не обрано лозе
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Оле, ужас. Абе направо не се опитвай по никакъв начин да бъдеш мила. То бива бива нахалство, ама това е прекалено. Кажи и го направо. Не ми е приятно да седиш по цял ден у нас, да си водиш някакви деца да ми играят на компа и да си гледаш сериалите на моя телевизор. Махай се, имаш си къща.
Аз имах една нахална съседка Танаса и викахме. Начи ква наглосдт брат. Беше зимата и у нас е супер студено и аз съм се завила на новия диван в хола и гледам ТВ. И идва тъз с мъжа си, влиза с обувки и вика - Мони, я махни тези одеала от дивана, че да може чичо ти Мишо да види какъв диван си е купила майка ти. Ебати![]()
![]()
![]()
Memento moriendum esse!
Сложи си ключ на стаята поне там да не влиза.
Не и отваряй!![]()
Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.
zna4i purvoto koeto se se6tam
suberi si nqkvi priqtelki i sq sedneta tam pri neq na kafence ama na neq ni6to ne i kazvate i sega dve tri priqtelki si kani6 i po4vate da si govorite teenagerski raboti za mom4eta za ne6to lakirate se dokut ne se zasrami i da si trugne
2roto e
nakraq q ostavi sama v ku6tata i posle nqkoi ot roditelite ti ako te pita za6to si q ostavila ti 6te im obqsni6
Или пък да викнеш полицияПървоначално написано от caRamelO_cHicA
или пък се скарай с нея..ебати по-добре да си в лоши отношения с нея,отколкото постоянно да ти пречи.И не си лигава,а даже си прекалено добра да я пускаш...
![]()
Прави секс шумно и сама ще избяга, особено ако е стара.![]()
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
Просто като звънне не отваряй..Или вечер като си тръгне,заключваш вратата и все едно те няма.....ииии готово![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Кажи,че си болна,че отиваш на зъболекар,че влизаш да се къпеш,че не си виждала няква приятелка от сумати време и тря излизаш задължително с нея ,че трябва да ходиш до далеечен магазин,че отиваш на рожден ден...
действат![]()