.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 86 от общо 86
    абе има просто обяснение на цялата работа. Децка му работа

Цитирай Първоначално написано от krasyn4o
    hora mislia 4e na 15 e gore dolo dobre

\___________________________/
    http://punkd.info/vote.php?id=414
    vis tozi sait glasyvai

зависи попринцип не
    но пък ако се чустваш говов и си с подходчщия 4овек си е нормално

Подкрепям мнението ти!На мен лично ми е втруснало от тъпи малолетни ебани путки дето още не знае пикае ли и се ебе ли и се?Много ме нервят-направо ми избива по кожата агррр Ш ги еба в загорелите..За всичко си има време и ямсто кфото бързат ама ш кайш че хуйпвете за тях ш свършат

твърдо против секс на 13-14 години аз го направих на 15 и сега като се замисля можеше още малко да из4акам
    Moq jivot e prikazka,v koqto ti si glavniq geroi.Vslishai se vav tazi tajna muzika,dokato navan vali poroi.Tova e prikazka sas tajen krai,a iskah da jiveq v tvoq rai,no sadbata e reshila taka,da sam losha v tazi prikazka...

Ne sym syglasna nqkakvi na po 12-13 da pravqt sex poradi bezbroi pri4ini ... te vse oshte neznaqt kakvo iskat ne sa osyznali za kakvo im slujat tezi rabotki v gashtite ama da u4astvat tam ... ina4e vseki precenqva sam ...

Всеки сам си решава. Например аз за първи път го правих на 15, и кво като?
    Аз пък съм против.
    И не, не мисля, че ми е било рано, както вече казах - всеки сам решава кога.

Супер фен Аватара на miShle
    Ооо това за 12-13 годишни и секс е някаква пълна тъпотия.Тея деца трябва да са със супер болни мозъци.А на тея години още съм си играла с деца пред блока. Мани- мани...Вече нагоре всеки със съзнанието си.
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

Аватара на ***(=+ ~ pi$ank@ ~ +=)***
    Град
    Старата столица
    Аз също подкрепям!!!Наистина на 12-13 е глупаво,но щом са решили,че така трябва колкото и теми да пускаме няма да ги разколебаем.Но дали трябва задължително да е над 18,зависи кога се чувстваш готов може и под ,но на 12 е прекалено рано ,поне според мен.А това ,че сексът става на момента може и да е вярно ,но отново всичко си е до човека.
    ''Живеят само влюбените, останалите просто съществуват. " Уилям Шекспир

Абе гледайте се кви сте тъпи бе. Да не мислите, че на някой му пука или ще се спре, задето някви комплексари/ки били против Всеки сам си решава бе, чак това ви дразнело уоу Чакай бе, какъв си ти, че да казваш кой кога да го прави????
    LEVSKI - THE PRIDE OF BULGARIA!

Не мога да разбера защо толкова се вълнувате от нещата,които стават в чуждите легла ... ?
    Те не удобрявали .. Хубаво, и аз не го удобрявам,но ще променим ли нещо ?? Не ! Пък и защо толкова ни пука.. ? Може да звучи егоистично,но те ще си патят,не ние! Който няма мозък ще си плаща за грешките,само че мен лично това нещо не ме бърка ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си