- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За всички, които са против ранният секс!!!
Подкрепям мнението ти!На мен лично ми е втруснало от тъпи малолетни ебани путки дето още не знае пикае ли и се ебе ли и се?Много ме нервят-направо ми избива по кожата агррр Ш ги еба в загорелите..За всичко си има време и ямсто кфото бързат ама ш кайш че хуйпвете за тях ш свършат![]()
![]()
![]()
твърдо против секс на 13-14 годиниаз го направих на 15 и сега като се замисля можеше още малко да из4акам
Moq jivot e prikazka,v koqto ti si glavniq geroi.Vslishai se vav tazi tajna muzika,dokato navan vali poroi.Tova e prikazka sas tajen krai,a iskah da jiveq v tvoq rai,no sadbata e reshila taka,da sam losha v tazi prikazka...
Всеки сам си решава. Например аз за първи път го правих на 15, и кво като?![]()
Аз пък съм против.
И не, не мисля, че ми е било рано, както вече казах - всеки сам решава кога.![]()
Ооо това за 12-13 годишни и секс е някаква пълна тъпотия.Тея деца трябва да са със супер болни мозъци.А на тея години още съм си играла с деца пред блока. Мани- мани...Вече нагоре всеки със съзнанието си.
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
Аз също подкрепям!!!Наистина на 12-13 е глупаво,но щом са решили,че така трябва колкото и теми да пускаме няма да ги разколебаем.Но дали трябва задължително да е над 18,зависи кога се чувстваш готов може и под ,но на 12 е прекалено рано ,поне според мен.А това ,че сексът става на момента може и да е вярно ,но отново всичко си е до човека.![]()
''Живеят само влюбените, останалите просто съществуват. " Уилям Шекспир
Абе гледайте се кви сте тъпи бе. Да не мислите, че на някой му пука или ще се спре, задето някви комплексари/ки били противВсеки сам си решава бе, чак това ви дразнело уоу
Чакай бе, какъв си ти, че да казваш кой кога да го прави????
LEVSKI - THE PRIDE OF BULGARIA!
Не мога да разбера защо толкова се вълнувате от нещата,които стават в чуждите легла ... ?![]()
Те не удобрявали .. Хубаво, и аз не го удобрявам,но ще променим ли нещо ?? Не ! Пък и защо толкова ни пука.. ? Може да звучи егоистично,но те ще си патят,не ние! Който няма мозък ще си плаща за грешките,само че мен лично това нещо не ме бърка ...