- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Ще има ли ваканция другата седмица?
ZDRAVEITE TAKA ZNA4I 4UDIA SE DALI NAISTINA 6TE IMA VAKANCIIKA DRUGATA SEDMICA , ZARADI TEIA STA4KI NA DASKALITE , AKO ZNAETE NE6TO PO KATEGORI4NO SPODELETE PLSSSS . IAVNO VAKANCIATA MI E DO6LA MALKOOO![]()
Заглавието на темата трябва да бъде написано на кирилица!
krem4et0
Зависи.
Днес госпожата по математика ни развиваше някфи теории ,че някои даскали можело да решат да стачкуват и няма да караме техните часове (а ще имаме свободни) ,обаче те трябвало да стоят в училище (не и в час,в учителската).А пък други можело да решат да НЕ стачкуват и да си караме техните часове![]()
при нас(СМГ) - задължително присъствие...от днес ни почнаха с проверки отгоре...мълчалива стачка....няма да учим, но трябва да сме там....оооо, как ли пък не....
NE SE ZNAE SAS SIGURNOST![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ами наще прелестни даскалки ни казаха , че можело да има стачка . Но ще е една седмица(не се надявайте на повече)
![]()
A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.
а моите са готови да стачкуват докрай и не им пречи да бъдат уволнени.........тъъъъъъпа директорка.............уффф...раз вали ми деня...искаме си Ненчев!Първоначално написано от krisi_bep
![]()
Ами наще ни раздаваха бележки дали подкрепяме каузата имПървоначално написано от be_true
Повечето ще ги подпишат само заради ваканцията
![]()
A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.
неска таа по английски разправяше, че във четвъртък ще има мълчалива стачка дет само ще пишат без да говорат ....и ако не подейства и не се вземат мерки след това ще има ваканция... а дано...
мълчаливата е в сряда!Първоначално написано от merilin_
и няма да пишат...нищо няма да правят...само ще си стоим докато бие звънецът...
ми незнам в мг-то в Пловдив е в четвъртък и даскалката даже ни инструктира кво ша праим, за да не сме си губили часовете... сигурно всеки учител си решава...
горе-долу и при нас нещо таковаПървоначално написано от koalka
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
На мен класната ми обясни,че ако има стачка повече от няколко дена ,после ще ни "изядат" от ваканциите![]()
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
nali se seshtate,che poveche ot 1-2 dni nqma da ima stachka.. taka che i da ima.. se taq![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Em v na6to daskalo (73to) moje i da ima, ama ne se znaelo, de da znam, to si zavisi pt samoto daskalo
Пффф не се радвайте че няя да учим!! После ще отучваме през лятото!!![]()
ние няма....щото ще си учиме сегаПървоначално написано от love^only^one^boy
а през лятото почивка
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Даа, министъра така е казал.Няма да ни вземат от ваканциите през учебната година, но, ако учителите стачкуват ще учим през юли, което хич не си е оферта...
вие, хубаво.Ама 12-ти клас....къ'в юли....до 20 май трябва да са ни готови проекто-дипломите, а на 1-ви юни ни е матуратаПървоначално написано от koalka
...
пп:днес пак разбрах за разни глупости.....'баси корупцията вирее, не е истина....пък и министъра играе важна роля![]()
В нашто имаше стачка само на 15 и отгава не се е споменавола за стачка дори никой не е питал в мойто даскало са прекалено сериозни зада стачкуват и да ни пуснат поне 1 ден пък камоли ваканция![]()
.Класната обясни че ако някой учител реши да стачкува ще вземем следващия предмет или ще правим ако пък всички стачкуват ще ни измислят нещо.например да четем в библиотеката да пишем или учим докато не стане време да си ходим такаче и да стачкуват и да не стачкуват ние ще си бъдем на училище.
някои може да имат...ние няма да имаме
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
ние също..![]()
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
А в нащо даскало още на 15-ти са заявили,че няма да стачкуват...То при нас кога ли нещо е било нормално като при останалине училищаТе 1 ден няма да ни пуснат камоли стачка 1 седмица... Плъс тва ние сме 12ти клас,дори и да стачкуват как ли пък няма да хода юли месец на училище... Изпити и матури ме чакат
![]()
![]()
![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!