Цитирай Първоначално написано от Valar
Не бързай!

Не намриай извинения за желанията си и действята си.
Направи колкото се може повече, за да подобриш външният си вид. Дрехи, обувки (много важно), бръсни се, зъби, прическа, нокти, да си чист, вземи си хубав одеколон, дори и да се изръсиш малко. Това е много важно. Потърси женски съвет ако трябва.
Трябва да практикуваш. Намисли си една реплика с която да започнеш разговор.
Пример: Забелязах те като влизах/минавах и трябваше да отделя една секунда, за да открия що за човек си... - От там нататък започни малък разговор. Недей да раздаваш комплименти за красотата на някоя жена, те го чуват непрекъснато особено ако наистина са много красиви. Или ако ще кажеш, поне бъди много печен и почти безразличен. Трябва ти практика, по 10-12 момичета на ден, 4-5 пъти в седмицата.
ТОВА Е МНОГО ВАЖНО: Езикът на тялото
Ходи винаги изправен, раменете назад, главата горе, гърдите на пред.
Дръж се като баровец (мутра), прави бавни, изчислени движения, мигай бавно, говори бавно с паузи между изречения и думи. (Не чак дотам, че да е смешно. Идеята е, да покажеш, че си толкова комфортен в тялото си, че чак те боли). когато видиш момиче гледай я право в очите.
Бъди арогантен, но и забавен. Обичай себе си преди другите, но не бъди егоист. Гледай да се погрижиш за своите нужди първо, а после за нуждите на другите.
боже, колко не си прав, само да спомена за всеки си е индивидуално - примерно при мен обувките както каза че са много важни, аз трябва да съм в трета глуха, щото нося едни дето бих казал че са адските оръфляци
както и да е... а тва с баровеца и мутрата, е супер смешно
само за арогантен съм съгласен - прави се че не те интересува момичето и след това гледай как те желае направо , ае толкоз