Цитирай Първоначално написано от assd
Цитирай Първоначално написано от Valar
Цитирай Първоначално написано от assd
Цитирай Първоначално написано от Valar
боже, колко не си прав, само да спомена за всеки си е индивидуално - примерно при мен обувките както каза че са много важни, аз трябва да съм в трета глуха, щото нося едни дето бих казал че са адските оръфляци
както и да е... а тва с баровеца и мутрата, е супер смешно
само за арогантен съм съгласен - прави се че не те интересува момичето и след това гледай как те желае направо , ае толкоз
Не те разбрах!?
Трябваше просто да пишеш след поста ми или да кажеш нещо?
ми има и простотии с които изобщо няма да е по-лесно да говориш с момиче. примерно за държанието на мутра всяко нормално момиче ще знае че си позьор, да говориш бавно като царя, ще сметне че си малоумен и куп други неща
абе от скромния ми опит трябва само да се правиш на незаинтересован и арогантен - това наистина помага, другото е гола вода
Явно опита ти нищожен а не скромен!
И се хващаш за дреболи за да докажеш сладкодумните си твърдения.
щом казваш
по-голям съм от теб, и ти казвам че за момичета над 16г мутренското държание не помага, освен ако не си мутра естествено, а си просто поредния въздухар. ако искаш пробвай с някое момиче на 20-21 да и се правиш на баро вец да видиш реакцията и - ще е смях и "аре бегай бе"
И отново се хващаш за едно и също нещо!
Какво като си по-голям от мен!?
Аз казвах на момчето как да свикне да общува с момичета не знам дали си прочел изобщо какво иска той!
Нека позная следващият ти пост ще пише нещо за мутрите!