.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Guest

Durex Performa презервативи

Не съм ползвал такива и въпроса ми е след като се сложи след колко време почва да действа Бензукаина и има ли опастност от това, как да кажа - да ти спадне пишката ?

Бе пишката не знам дали ше ти спадне ама съм чувал че нищо не се чувства и ше ръчкаш 1 час.

Guest
    почва да действа 15-на мин след поставянето,поне така е за спрейовете с Бензокаин.За спадане-не ми се е случвалоно наистина чувствителността е по-малка,защото Бензокаина е упойка (зъболекарска).успех \/

6ti spadne ot lidokain .. drugite upoiva6ti ne gi znam kak deistvat (:
    Think about it..
    Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.

Цитирай Първоначално написано от 136179
    6ti spadne ot lidokain .. drugite upoiva6ti ne gi znam kak deistvat (:
    дали ще спадне или само ще се намали чувствителността зависи от дозата.
    В презервативите е преценена дозата и е по-вероятно да не забави особено еякулацията, отколкото обратното - да спадне. Иначе бензокаин и лидокаин действат по сходен начин.

fdsfdfssfdsfdsdf
    Guest
    ako si na4inaesh v seks-a shte ima golqm efekt ili primerno ako svyrshvash za 2-3 min...nqma da ti padne po 2 chasa sym prail s tez prezervativi...a ina4e ako si imal dosta polovi kontakti vsmisyl ako primerno bez prezervativ ili s drug izdyrjash pove4e ot 15 min sym siguren 4e shte ti padni...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си