- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Durex Performa презервативи
Не съм ползвал такива и въпроса ми е след като се сложи след колко време почва да действа Бензукаина и има ли опастност от това, как да кажа - да ти спадне пишката ?
Бе пишката не знам дали ше ти спадне ама съм чувал че нищо не се чувства и ше ръчкаш 1 час.![]()
почва да действа 15-на мин след поставянето,поне така е за спрейовете с Бензокаин.За спадане-не ми се е случвалоно наистина чувствителността е по-малка,защото Бензокаина е упойка (зъболекарска).успех \/
6ti spadne ot lidokain .. drugite upoiva6ti ne gi znam kak deistvat (:
Think about it..
Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.
дали ще спадне или само ще се намали чувствителността зависи от дозата.Първоначално написано от 136179
В презервативите е преценена дозата и е по-вероятно да не забави особено еякулацията, отколкото обратното - да спадне. Иначе бензокаин и лидокаин действат по сходен начин.
ako si na4inaesh v seks-a shte ima golqm efekt ili primerno ako svyrshvash za 2-3 min...nqma da ti padne po 2 chasa sym prail s tez prezervativi...a ina4e ako si imal dosta polovi kontakti vsmisyl ako primerno bez prezervativ ili s drug izdyrjash pove4e ot 15 min sym siguren 4e shte ti padni...