- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Има ли любов вобще???
Кремче, "любов" не случайно съм поставила в кавички, защото да се съди за съществуването на такава само по тук зададените критерии е повече от глупаво.Съгласна съм, че не е задължително да правиш или да си готов за секс, но поне трябва да имаш желанието. Аз не виждам смисъл двама души да са заедно, ако между тях няма привличане, ако не изпитват някакви желания един към друг? Когато привличането липсва, не говорим ли просто за приятелство?
И аз вярвам. :PПървоначално написано от glezan4e
Ще ти кажа едно нещо.Има ли любов вобще???
Има любов за тези които вярват и я търсят.
А за тези като мен които не ги интересува, няма.
Все пак обаче може някакси странно да се появи нещо,
но това няма да е любов а желание.
Живота е много странно нещо в което има много интересни и отвратителни изненади.![]()
Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях
който търси 6те намери....![]()
Но мисля ,Че в повеЧето слуЧаи Човек си вну6ава,Че е влюбен![]()
Незнам,но тоя е бил някакъв смотан как ще иска секс от теб без ти да си готова...направо малаумна работа...Много ме дразнят е такива лиглиовци дето само нараняват хората заради един секс в една връзка няма само секс.а разбирателство,приятелств и любов..Щом ги е казал тези неща не те е обичал достатъчно или да не кажа въобще...![]()
![]()
Свободен тръгнал по своят път никой не може да ме изпревари.
TANAJUTSU
Щот е лошаПървоначално написано от DarkAngelOfHope
Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.
Щом е искал секс,значи не те е обичал.Човек трябва да прави всичко по свое желание.Правилно си постъпила,като си го зарязала!А относно въпроса "Има ли любов?" ще кажа:има я,разбира се.Има различни видове любов:тази,която изпитваш към приятелите;тази,която изпитваш към семейството си и роднините си;тази,която изпитваш към човека,който искаш да е с теб завинаги ...
Абсолютно съм съгласен... Според мен най-силна е обичта към семейстовото и гаджетоПървоначално написано от devil_feel_f
![]()
Свободен тръгнал по своят път никой не може да ме изпревари.
TANAJUTSU
Е, платоничната любов ли отричаш? Недей така, че ще трябва да пренапишем историята на човечеството и да махнм рицарите на бели коне и дамите, хвърлящи им кърпичката си.Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
'привличането' и чувството, че си 'готова за секс няма нищо общо... както и желанието... ти може 'уж' да го искаш, пък да не се чувстваш достатъчно подготвена за това... при първия път повечето си мислят, че отиват на живо заколение така или иначеПървоначално написано от ^npocTo^a3^f^
трябва им време да свикнат с тая мисъл...
но не може да правиш нещо само защото някой го изисква от теб или ти поставя условия... 'ако искаш да си с мен, ще трябва да спиш с мен' (
) що за глупост?!
Аз предпочитам консервативното "пък ти ако искаш да си с мен, ще уважаваш мнението и решението ми!'...![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
1.temata ne e mnogo za tuk a mai mai za lubov
2.po temata:mi da mislq che si postapila pravilno ot edna strana...no ot drugo go razberi che e mmche i hodi s momiche nqkolko meseca i iska da pravi sex ...tva si e normalno...se pak iska momiche s koeto da si pravi sex..gadno e che ti e go e kazal taka,no ko da se prai qvno ne ste bili edin za drug
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
"Платоничната любов" за мен е приятелството, а "привличането" и "чувството, че си готова за секс" никога не съм казвала, че имат нещо общо. Казвам, че за да си с някой, трябва да изпитваш влечение към него, иначе няма смисъл. И, да, консумацията на това влечение е сексът.
Напълно съгласна съм, че не трябва да правиш нещо само, защото някой го изисква от теб, но когато желанието ти просто липсва - зарязваш го и толкова.
ТОЙ не е от желязо, има някакви нужди и желания, когато те не могат да се удовлетворят от теб, е напълно нормално да потърси удовлетворение с друга. И това въобще не значи, че той е "боклук" и милиони други не до толкова приятни определения, а че знае какво иска и когато не го получава тук, го търси другаде.
ПП. Мястото на темата си е тук! След изказване на трима модератора преди теб мисля, че е излишно да даваш акъл.![]()
Na taq tema moje da se pospori ... xax ne mojem da kajem koi e kriv i koi e prav 6toty neznaem kakvo sa si govorili kak se e durjal toi kam neq tq kam nego i t.n. .... iame si4ko razkazano naburzo ... poprincip naistina 4ovek si ima nujda ... vsi4ki znaem 4e sa mom4etata sexa e vajno ne6to v edna vruzka ... zatyrfa 4e spored men tq e prava s tova 4e e otkazala i 4e i e tujno 4e toi e poiskal zaduljitelno sex no i toi e s pravoto si da go iska se pak si ima nujdi .....Първоначално написано от krem4et0
HoUsE MuSiC mAkeS mE sTaNd,MaKEs mE DaNcE,MaKeS mE fEeL a LiVe LiStEn AnD uNcOvEr ThE rEaL eMOtIon...FeEL tHe pOwEr Of hOuSe,MakE yOuR bOdY mAdNeSS!HoUSe MuSiC wILL sAvE tHe World!!