.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31
    БОЗА
    Guest

как се държите когато, някое момче ви е симпатично!

Супер много съм овлечен по една сладурана, имаме някой доста хубави общи преживявания(не любовни, за съжеление)
    И заобикалящата среда и надвамата е тъкава, че общите ни интереси са все по малко, та отвреме на време ходим на кафе, не сами разбирасе, и когато си говорим тя винаги ме гледа право в очите и ми се осмихва, в очилище когато се разминаваме пак се осмихва много сладко, само дето винаги ми се налага аз да й пиша първи в СКАЙП!

Въпроса ми е глупав и аз съм глупав, няма смисъл да ми го казвате!

Та бихте ли ми казали (предимно момичетата), ако ви е симпатично едно момче как го показвате!

Със сигурност това че не ме търси тя в Скайп, не е добър знак!

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив

Re: как се държите когато, някое момче ви е симпатично!

Цитирай Първоначално написано от БОЗА
    овлечен; някой; тъкава; разбирасе; осмихва; очилище;
    Това, като цяло, е нещото, което озъдачава най-много.
    За пунктоация и словоред не може да става дума. Такива липсват.
    Поради неграмотието на автора, аз няма да изкажа мнение по темата.
    Ще кажа, че е идиот и да си оправи правописа първо, тогава да мисли коя го харесва коя не.
    - Всички авто-части на едно място!

Ай сиктир фе има поне още 1000 теми по тоя въпрос ай ползвайте тая търсачка бе да му се невиди...и кат не ти пише по скайп как мислиш?! Харесва ли те ?! Е...позна...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Ще кажа, че е идиот и да си оправи правописа първо, тогава да мисли коя го харесва коя не.
    Хубаво ще е, ако правиш забележка на някого за правописа, поне да се постараеш ти да си написал правилно поста си. Освен ако не си допуснал нарочно някои грешки. Ако е така, не обръщай внимание на моя пост. Колкото до темата, аз лично се държа мило и се инт. от самото момче.
    МомИче съм!

БОЗА
    Guest
    Виж сега какво ще ти кажа, омръзнало ми е да се занимавам с тъпанари!

В този форум съм виждал да се пише по всякъкъв начин, мога да ти кажа, че нито ме познаваш, нито знаеш че на изпитите след седми и дванайсти клас по БЕЛ имам петици, оценки за който олигуфрени като теб си мечтаят!

Омръзнало и е да спазвам някакви прости правила на всякъде!

Не просто така написах: "Въпроса ми е глупав и аз съм глупав, няма смъсъл да ми го казвате "

Guest

lele,leleee koi go kazva! I ti ne mi izglejda6 mnogo gramoten kat te gledam na snimkata,ama ae.....

Мързел си ти използвай търсачка.Стига пускахте 1000 еднакви теми на тема като тая сум отговарял в 1/4 от мненията си...

Lupus in fabula

Виж сега какво ще ти кажа, омръзнало ми е да се занимавам с тъпанари!

В този форум съм виждал да се пише по всякъкъв начин, мога да ти кажа, че нито ме познаваш, нито знаеш че на изпитите след седми и дванайсти клас по БЕЛ имам петици, оценки за който олигуфрени като теб си мечтаят!

Омръзнало и е да спазвам някакви прости правила на всякъде!

Не просто така написах: "Въпроса ми е глупав и аз съм глупав, няма смъсъл да ми го казвате "
    Споко бе, повечето трупат постове, просто защото не могат да отг. или не им се занимава...тва че не ти пише по скайп не значи че няма симпатии, може точно защото има и затова да чака ти да и пишеш...знам ли започни да и правиш намеци и така друго нз какво да ти кажа.
    МомИче съм!

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ами когато някое момче ми е симпатично и ми харесва му показвам интереса си, обръщам му повечко внимание, флиртувам с него, пускам намеци и т.н..

Guest
    GregoryHouse е прав има много такива теми като: Как да разбера дали ме харесва и тнт, а и до колкото съм му виждал мненията почти винаги да точни!

Знам, че всяко момиче се държи различно, но се опитвам да намеря някоя обща черта, върху която да си направя съответния извод!

Guest
    vij az sam v sashtoto polojenie ama s mom4e i az go haresvam ama 4akam vinagi toi da mi pi6e prav! ne e lo6 znak az se boq da ne se natrapvam a toi vinagi mi pi6e prav no naposledak sprq i shte trqbva az da mu pi6a.

Guest
    пич, пишеш като шипманзе ..

Град
    Пловдив

Цитирай Първоначално написано от Mainata ti
    Хубаво ще е, ако правиш забележка на някого за правописа, поне да се постараеш ти да си написал правилно поста си. Освен ако не си допуснал нарочно някои грешки. Ако е така, не обръщай внимание на моя пост. Колкото до темата, аз лично се държа мило и се инт. от самото момче.
    Къде съм сбъркал по-точно?

Град
    Пловдив
    нито знаеш че на изпитите след седми и дванайсти клас по БЕЛ имам петици
    Даааа... сигурно....

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    vij az sam v sashtoto polojenie ama s mom4e i az go haresvam ama 4akam vinagi toi da mi pi6e prav! ne e lo6 znak az se boq da ne se natrapvam a toi vinagi mi pi6e prav no naposledak sprq i shte trqbva az da mu pi6a.

Без коментар

Lupus in fabula

Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse

Без коментар

х) А някой хора когато незнаят какво да напишат, не цъкат нов пост.
    Свободата на словото е за ограничени хора.
    Ние си имаме водка.

А на други не им трият постовете...земи си един БАНан най добре.

Lupus in fabula

А на други не им трият постовете...земи си един БАНан най добре.

Какви тънки намеци.
    П.П. Юр сач ън идиът .
    Ние си имаме водка.

Ама ти не се отказваш а!Упорито тъпо копеленце ?! Кфо да направя че нямаш приятели с който да излизаш и единственото което ползваш е компютъра си за да си набиеш една ч*кия и да постваш идиотски мнения във форума ?! Бахти писна ми от такива като теб скапани комплексари затва мисля да направя това от което ще ти е най гадно...просто ще спра да ти чета и отговарям на постовете...в който един път не си дал нормално мнение...

Lupus in fabula

Ама ти не се отказваш а!Упорито тъпо копеленце ?! Кфо да направя че нямаш приятели с който да излизаш и единственото което ползваш е компютъра си за да си набиеш една ч*кия и да постваш идиотски мнения във форума ?! Бахти писна ми от такива като теб скапани комплексари затва мисля да направя това от което ще ти е най гадно...просто ще спра да ти чета и отговарям на постовете...в който един път не си дал нормално мнение...

Прав си би било ужасно да спреш да отговаряш. Нямам идея как ще го преживея. Не го прави моля те.
    П.П. ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ АХАХАХ
    Ние си имаме водка.

Цитирай Първоначално написано от Mainata ti
    Къде съм сбъркал по-точно?
    пунктоация си написал, доколкото аз знам се пише пунктУация. Както и да е не искам да се заяждам в никакъв случай, не е приятно наистина някой да ти пише неграмотно, но тук не общуваме чак толкова официално. Спирам да пиша по тази тема.
    МомИче съм!

Мега фен Аватара на sasha_90
    Ако ми е симпатично 1 момче и се познаваме му се усмихвам.

Супер фен
    Еми нз аз поначало се усмихвам на всички ... но на момче което харесвам някак си по-истински. Трябва да усетиш дали ти се усмихва от симпатии или просто от възпитание То си личи по погледа и т.н.

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Еми... то не е нужно да го показвам, смисъл то си ми личи, не мога да го скрия.. за съжаление често за хората съм отворена книга
    Такаче .. то си се вижда винаги в държанието на хората Това, че ти се усмихва, че иска да има визуален контакт с теб са добри знаци А това, че не ти пише първа в скайп .. не е чак такъв проблем Може просто да си има такава политика
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Повече от фен
    Град
    Враца - София
    GregoryHouse е прав има много такива теми като: Как да разбера дали ме харесва и тнт, а и до колкото съм му виждал мненията почти винаги да точни!

Знам, че всяко момиче се държи различно, но се опитвам да намеря някоя обща черта, върху която да си направя съответния извод!
    Добре..Вижте колко е нелепо, всеки идва тук, предпочита да не се регистрира, пише си ?-а или там сърцераздирателната историйка (не че се подигравам на някой, но определено една голяма част от въпросите и темите изискват компетентното мнение на екстрасенс), и никой си не прави труда да погледне последните написани теми..Вероятността тук да не намериш това, което търсиш е просто минимална, а и ми прави впечатление, че когато някой регистриран потребител реши да пуска тема, той много добре знае как да я озаглави, така че да не бъде сметната за глупава или поне да се знае за какво става дума..Относно компетентността наистина всеки пише както му е удобно, аз също понякога праскам простотии и греша и нарочно, не мисля че е показател за това кой колко му е умствения капацитет. Старайте се..търсачката е именно с тази цел - да намериш проблем сходен на своя..Или поне конкретизирайте..
    А сега да отговаряме - относно това как се държа с момиче което харесвам - ами по един и същи начин..Не бия особено на очи, умея да се шегувам, както и да се обаждам на място..Знам кога какво да кажа, ти сам трябва да си изградиш някакъв подход..Без подход си за никъде, а най-странното е, че дори понякога да се припокриват за всеки си е строго индивудиален.. За това нещо помощ да искаш..е извинявай ама е глупаво наистина.. Ай със здраве и съжалявам ако мнението ми засегне някого..
    П.П. Gregory House - адски точен човек, с много точни мнения и на място..Подкрепям изцяло за всяко едно мнение...
    TaKe OFf YoUr CloThES...RelAx oN YoUr bEd,ClOsE YoUr EyEs AnD OpEn YoUr LeGs As MuCh As You CaN..It'S TiMe FoR.....PAMPERS!
    http://textove.com/text.php?song=4775

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си