Цитирай Първоначално написано от Анонимко
GregoryHouse е прав има много такива теми като: Как да разбера дали ме харесва и тнт, а и до колкото съм му виждал мненията почти винаги да точни!

Знам, че всяко момиче се държи различно, но се опитвам да намеря някоя обща черта, върху която да си направя съответния извод!
Добре..Вижте колко е нелепо, всеки идва тук, предпочита да не се регистрира, пише си ?-а или там сърцераздирателната историйка (не че се подигравам на някой, но определено една голяма част от въпросите и темите изискват компетентното мнение на екстрасенс), и никой си не прави труда да погледне последните написани теми..Вероятността тук да не намериш това, което търсиш е просто минимална, а и ми прави впечатление, че когато някой регистриран потребител реши да пуска тема, той много добре знае как да я озаглави, така че да не бъде сметната за глупава или поне да се знае за какво става дума..Относно компетентността наистина всеки пише както му е удобно, аз също понякога праскам простотии и греша и нарочно, не мисля че е показател за това кой колко му е умствения капацитет. Старайте се..търсачката е именно с тази цел - да намериш проблем сходен на своя..Или поне конкретизирайте..
А сега да отговаряме - относно това как се държа с момиче което харесвам - ами по един и същи начин..Не бия особено на очи, умея да се шегувам, както и да се обаждам на място..Знам кога какво да кажа, ти сам трябва да си изградиш някакъв подход..Без подход си за никъде, а най-странното е, че дори понякога да се припокриват за всеки си е строго индивудиален.. За това нещо помощ да искаш..е извинявай ама е глупаво наистина.. Ай със здраве и съжалявам ако мнението ми засегне някого..
П.П. Gregory House - адски точен човек, с много точни мнения и на място..Подкрепям изцяло за всяко едно мнение...