- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как се държите когато, някое момче ви е симпатично!
Добре..Вижте колко е нелепо, всеки идва тук, предпочита да не се регистрира, пише си ?-а или там сърцераздирателната историйка (не че се подигравам на някой, но определено една голяма част от въпросите и темите изискват компетентното мнение на екстрасенс), и никой си не прави труда да погледне последните написани теми..Вероятността тук да не намериш това, което търсиш е просто минимална, а и ми прави впечатление, че когато някой регистриран потребител реши да пуска тема, той много добре знае как да я озаглави, така че да не бъде сметната за глупава или поне да се знае за какво става дума..Относно компетентността наистина всеки пише както му е удобно, аз също понякога праскам простотии и греша и нарочно, не мисля че е показател за това кой колко му е умствения капацитет. Старайте се..търсачката е именно с тази цел - да намериш проблем сходен на своя..Или поне конкретизирайте..Първоначално написано от Анонимко
А сега да отговаряме - относно това как се държа с момиче което харесвам - ами по един и същи начин..Не бия особено на очи, умея да се шегувам, както и да се обаждам на място..Знам кога какво да кажа, ти сам трябва да си изградиш някакъв подход..Без подход си за никъде, а най-странното е, че дори понякога да се припокриват за всеки си е строго индивудиален.. За това нещо помощ да искаш..е извинявай ама е глупаво наистина.. Ай със здраве и съжалявам ако мнението ми засегне някого..
П.П. Gregory House - адски точен човек, с много точни мнения и на място..Подкрепям изцяло за всяко едно мнение...
TaKe OFf YoUr CloThES...RelAx oN YoUr bEd,ClOsE YoUr EyEs AnD OpEn YoUr LeGs As MuCh As You CaN..It'S TiMe FoR.....PAMPERS!
http://textove.com/text.php?song=4775