- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- мълчалива стачка
здравейте от менеказаха че утре в моето училище започва мълчалива стачка а другата седмица и ефективна.та да питам какво ще се прави на тая мълчалива стачка
ии най-важното ще изпитват ли
![]()
мерси предварително
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
1 точка от правилника!
имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели
Няма да казват нищо по материала...
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
Ще изпитват.... на мълчаниеКойто каже гък-двойка, ако мълчиш цял час-отличен
![]()
Ами в мойто даскало специялно днес като говорихме с тая по Химия и тя ни обясни как точно седят нещата....не както ние попринцип си мислим - цитирам : "ВАКАНЦИЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ!!! ! \/ " ами тя каза така - цитирам
: "ще си влизате в часовете и ще мълчите и пишете
,а аз само ще мълча..."
![]()
![]()
та такам незнам как ще е по другите училища...
![]()
Толкова ли е сложно да ги питаш?
в моето даскало няма такива екстри....всички учат...даже и контролничка ше си имаме утре![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
В моето даскало ще се води "уж" , че има мълчалива стачка , а ще преподават. Днеска говорих с няколко учителки и те казаха , че ще си предават урока и няма да мълчат , обаче тези дни дето се губят за стачките ще бъдат отнети от ваканцията ни (отпуската им)![]()
Kato ni otnimat ot vakanciqta togava pak nie 6te sta4kuvame =D>Първоначално написано от ArTanDra
По-добре да не стачкуват , защото ше ни отрежат от някоя ваканция![]()
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
Иние сме така утре имаме входящо по Бълг.езикПървоначално написано от Spork
![]()
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
za sajalenie e takaПървоначално написано от ArTanDra
![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
...и какво ще стане?Накрая на годината двойки.Първоначално написано от ^Sam90^
Ама те даскалките ще мълчат, ама ние пак ще си говорим цял час....Това е глупаво....защо просто не влизат в час или пък не направят шествие по улицата с табели: "Аз стачкувам" или "Достоен труд-достойна заплата"Оф..то толкова предположения има как ще стачкуват, че аз се обърках вече
![]()
мерси на всички.да ви кажа в моето даскало даже една госпожа говореше че ша стачкува ако ще да се нулира годинатадръннн
имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели
да стачкуват по добре ше е тъкмо ще махнат мизерните матури![]()
![]()
![]()
![]()
Учителите ще мълчат като варен картоф в царевично брашноПървоначално написано от ~BoRn^InLoVe~
![]()
///GEGEN NAZIS\\\
V na6eto daskalo nqma6te mul4eliva stachka.Dori 1 g-ja ni kaza che e napravila jest za nas che ne mulchigolqm jest nali
![]()
В моето даскало такива екстри няма миналата седмица си взимахме всички часове ходихме си у-ще от 1:30 и се пребирахме в 7:30 взимахме си всички часове и всичко беше нормално единствено в Сряда имахме 4 свободни но си ги взехме след другите часове.Иначе си пишахме имахме си домашни всички си беше нормално даже правихме входно ниво по Бел и Математика доколкото знам в Четвъртака и Петък сме правили и входно по Физика(ама ме нямаше щот пътувах) .Никви стачки и темподобни не е имало .Разбирасе носиха лентичките но си влизаха в часовете имаше известни проблеми но се оправиха.Иначе по темата не е имало никаква мълцелива стачка честно казано радвам се че не сме като другите училища и учители да стачкуват без да са прави много по добре да влизат в часовете и да докажат че правят нещо отколкото да правят глупости(за щастие мойте даскали не са от тези)
завиждам1!!!Първоначално написано от Spork
аз не мълчах![]()
Само ще пишат по дъската,без да обясняват.Когато започне ефективната стачка няма да ходите на училище(поне при нас е така).