.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Guest

Стари чувства

Ам..Имам любовен проблем и търся помощ!На 17 съм!Момчето е на 18!Ииии е от моя клас...Тоест от първи клас сме в един клас..От тогава се познаваме..И бяхме мн мн мн добри фр.Но,преди 2 години и двамата изпитахме по-силни чувства и тръгнахме.След 2 месеца,в които се уверявах все повече,че той идеалната ми половинка ме заряза..Не за друго момиче,а..просто така..И причина нямаше..
    Последваха едни скандали и се намразихме...Не си обелихме думичка за 6 месеца!!ДУМИЧКА!А сме в един клас все пак..После минахме на Здрасти,чао..После и на Как си?,Кво правиш? Сега можем да водим нормален разговор,смеем си се,пишем си по скайп.Обаче моите стари чувства понякога изплуват от съзнанието ми..Когато прегърне друга,или направи комплимент..А не искам да бъде с мен,защото не мога да издържа още година да го пренебрегвам,ако не се получи..просто ме е страх..Сигурно се сетихте какъв ми е въпроса!Какво да правя?

ПП:За тези 2 години съм отказвала на 6 момчета,просто защото винаги намирам нещо,което ми напомня за него..Не съм имала нито 1 връзка за това време...

Бих искал да ти помогна но...не знам какво е по правилно в случея...но мога да ти кажа няколко вариянта и последиците:

1-решаваш че си го искаш обратно и действаш...
    1.1 Той те реже и всичко си продължава на здравей,здрасти,чао.
    1.2 Тръгвате пак и се опитвате да не повтаряте старите грешки
    2-решаваш да си треаш и да не се нараняваш повече,както и него...
    3-може би е просто ревност а не любов.

The power to choose is yours !!!

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Guest
    kaji mu go i vij kak 6te reagira i toi moje da ima 4uvstav o6te kam teb

shaka_kan
    Guest
    az vinagi sum za istinata! 40vek trqbva da kazva t0va k0et0 ima...a nee da g0 krie v sebe si! neobh0dim0 e da si 0tkv0enna,jiv0ta e kratak za t0va deistvai,g0v0ri si s neg0,t0va e nai-vajn0t0! Uspeh

Мега фен Аватара на sasha_90
    Той знае ли,че още го харесваш?

sladurka46
    Guest
    pogovori s nego i mu obqsni vsi4ko koeto kazva6 na nas i go pitai za pri4inata poradi koqto toi te e zarqsal i mu kaji kakvo 4uvstva6 kum nego \/

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    ami..ako i toi e v tva polojenie-deistvai,no ako negovite 4uvstva gi nqma-ne se zanimavai
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Бих искал да ти помогна но...не знам какво е по правилно в случея...но мога да ти кажа няколко вариянта и последиците:

=D>

Guest
    Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    Той знае ли,че още го харесваш?
    Не знам,но аз не съм му казвала,едва ли е разбрал..Май ще е по-добре да го оставя да си живее живота...

Град
    NqKyDe TaM
    Spored men po dobre da ne trygvate otnovo taka moje pak da se naranite i naistina nikoga poveche da ne si progovorite.
    V jivota moje da vqrvash samo na sebe si i to nevinagi!

Ем кажи му истината...ако искаш очи в очи(най-добре) или по скайп...за да видиш как ще реагира...разговаряй с него по тази тема попитай го дали има все още чувства към теб.това преди всичко...а след тва вече ще знаеш кфо да праиш...аи успех
    ...Смъртта е бягство от проблемите... а не тяхното решение...

Град
    on the dark side of the moon
    Тъй като сте добри приятели, нищо не пречи да му споделиш твойте чувства. Другият вариант е да го забравищ ( но тъй като сте в един клас това е малко трудно). Ако те отреже, вече става кофи Но ако си достатъчно силна се опитай да го забравиш!

Повече от фен Аватара на gorskata_feja
    Град
    v nas
    Цитирай Първоначално написано от MiMcHeToOo
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse

=D>
    Аз мисля, че е просто ревност, защото имах подобен проблем преди време... Но може при теб да не е така...
    btw Идеите горе са добри, така че си помисли над тях! И УспеХ!
    Не мога времето сега назад да върна,грешките които съм допусналa няма как да променя и не искай ти назад да се обърна,а накарай ме напред да продължа!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си