- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- аз съм най-глупавия човек на светаааааааааааа! ;(
Божееее, толко сте малоумни сичките. Как може някой, било то и мъж да мисли по тоя начин:
Извинявам се ама това, че на теб не ти е провървяло в любовта и не си опознал момичетата не е нужно до втълпяваш такива мисли на всички. Извинявам се ако те обиждам, обаче малко помисле преди да пишеш другия път такива неща!!!! Все пак живеем в 21век, не е нормално да мислиш толкова "старомодно"!!!Първоначално написано от SWASTICA
Другото това:
Извинявам се ама ти някога ЗАПОЗНАВАЛ ли си се с момиче. Това, че понякога НЯКОИ момичета се държат детински и разлигавено не значи че всички са такива!!!! Помисли малко. Всичко зависи от дисциплината. Всеми пример със сестра ми-глезили са я като малка и сега е неописуема лигла. например в момента реве задето съм казала, че ще стане готвачка и на мен ми викат!!! А аз-живяла съм първите ми 2-3 годинки на село при баба ми и дядо ми, които, не са имали възможноста да ме глезят и сега съм "нормален", за вас (момчетата) чове. Питай и приятелки и приятели, за пред хора съм.аз съм най-глупавия човек на светаааааааааааа! ;(
момиче съм.
Стига ни само да кажеш че си момиче...то е другото е близко до акъла
Принципно момиче може да се използва като оправдание във всякакви ситуации...като:
Вдетинена съм => Момиче съм
Лигавя се => Момиче съм
Тъпа съм => Момиче съм
Не мога да си реша проблемите => Момиче съм
Мрънкам => Момиче съм
Не мога да спра да говоря => Момиче съм
Егоцентрична съм => Момиче съм![]()
Не е нужно всеки, който чуе момиче да мисли така, моля, замислете се малко. Обиждате "нормалните" екземпляри!!!
Доколкото до проблема ти... еми всеки понякога е тъп и сдухан. Много ясно, че ще се държиш така-все пак си в побертета. На всеки се случва. почакай малко и ще отмине!![]()
![]()
![]()
![]()