.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    XtrEam
    Guest

Мисля,че направих голяма глупост..:((

Здравеите!
    Имам следния проблем:Използвах бръснарското ножче на една приятелка за да си обръсна триъгълника,отначало всичко беше ОК(даже тя ми даде идеята) Обаче днес като станах и отидох да се мия забелязах ,че бялото ми течение е станало кремообразно и лепкаво..Нз..мн гадно такова..Та дали това течение се дължи на използването на чуждия уред за бръснене?Възможно ли е да е станала инфекция?Мн ли е опасно това което съм направила..(наистина не помислих за последствията ).Ако знаете нещо,моля ви пишете!!
    Thanks предварително

Боже Господи защо използваш чуждо ножче за да се обезкосмиш там! Не сте наред- нито ти нито приятелката ти!
    По принцип ако не си си го ръгала във вагината не виждам как ще си се заразила с нещо, но щом си го забелязала след като си се обръснала . Ако продължи да ти е гъсто или се появят и други признаци за инфекция като парене, миризма, различен цвят се консултирай с лекар!

Ами никога никога повече не ползвай нещо чуждо камоли то да е за интимните ти части!!!Да не би пък да ти е дошло ?!На мен някой път първия ден ми тече по същия начин по който го описваш ти !

Цитирай Първоначално написано от Diva4e
    Ами никога никога повече не ползвай нещо чуждо камоли то да е за интимните ти части!!!Да не би пък да ти е дошло ?!На мен някой път първия ден ми тече по същия начин по който го описваш ти !
    Едва ли и е дошло-става въпрос за бяло течение
    По темата: Единственото което знам е ,че не бива да използваш повече чужди бръсначки!!
    Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п

Цитирай Първоначално написано от _BoSSy_
    Цитирай Първоначално написано от Diva4e
    Едва ли и е дошло-става въпрос за бяло течение
    По темата: Единственото което знам е ,че не бива да използваш повече чужди бръсначки!!
    Е аз помислих.че и е дошло кремообразно .. тоест по кремаво( за цвят говоря) .. сори моя грешка

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си