.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Unknown_fff
    Guest

Има ли риск от инфекция?

Ситуацията е следната: Вчера ми свърши цикъла и днес с приятеля ми го правихме, като първо беше без презерватив. След 5-6 вкарвания той го изкара и видяхме малко кръв по него. Веднага се изми с мокри кърпички, след което довършихме със презерватив, а след това той веднага се изкъпа. И ме интересува има ли риск от инфекции?

Голям фен Аватара на Devilka
    Няма.

Цитирай Първоначално написано от Devilka
    Няма.
    дам, шансът е минимален
    Почти никога не преглеждам същата тема 2 пъти!
    За въпроси - ЛС
    ---------------------------------------------------

Аммм.. от инфекция не .. ама от друго може....

Супер фен Аватара на Barbie
    Инфекция от какво? Няма риск.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Barbie
    Защото съм чувала, че по време на менструация има риск от инфекция, ама беше приключила. И все пак тази кръв е някаква останала от цикъла.
    Заради това се чудех, но приятеля ми се избърса, както казах преди, с мокри кърпи веднага като видяхме.

unknown_fff
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от Barbie
    Защото съм чувала, че по време на менструация има риск от инфекция, ама беше приключила. И все пак тази кръв е някаква останала от цикъла.
    Заради това се чудех, но приятеля ми се избърса, както казах преди, с мокри кърпи веднага като видяхме.
    А и в смисъл има ли риск от инфекция за приятеля ми, не за мен. Извинявам се, че не уточних.

Ми и за приятеля ти няма...според мене

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    По време на менструация рискът от инфекция за теб е по-голям, защото влагалището е от отворена рана. Инфекцията при полов контакт може да прихванеш само, ако другия е заразен или инфектиран. От "нищото" не може да стане. Може да се инфектираш от всичко, включително мръсна превръзка/тампон, изкуствени тъкани, шоколад, лекарства и др.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си