- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Зелени очи, тен и черна коса
vaprosa mi e haresvate li takav tip momi4eta ? az ne sam ot tqh i ne haresvam mnogo,no dnes govorih s edin moi priqtel i kaza 4e tova e ideala mu za momi4e i edin drug go potvardi i mn se za4udih
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
Заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!
Брей,аз съм била ядеал бе хаха![]()
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
и азПървоначално написано от lonely in my live
![]()
И да отговоря на въпроса,със зелени очи съм,от известно време си боядисвам косата черна,откакто живея тук имам тен (все пак тук е винаги лято) - и като се погледна в огледалото се харесвам
![]()
![]()
A qui
Мда аз съм си ест. брюнетка/може и да съм го объркала как се пише/ със зелени очи съм и имам тен и да харесвам си се така незнам просто т'ва си е класика май както и блондинка със сини очи.Първоначално написано от Erica
![]()
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
мен много ме кефи,ма аз съм от другата класика уж..руса коса и сини очи,ма косата ми тъмно руса,поне!хах
зелените очи и черната коса са по-хубави на светла кожа...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
ам аз пък съм сас зелени очи и черна коса и със светла кожа![]()
Съгласна съм че отиват повече на светла кожа ..аз имам зеленикави очи , но косата за съжеление ми е руса а не тъмна
на мен ми изглежда супер яко :P
а за мом4е знаете ли какъв е идеалът? тъмно сини о4и,4ерна коса тена няма зна4ение,мусколи![]()
:P
=D>Първоначално написано от alice sw
[size=7][b][u]fosse cos
На мен ми харесва въпреки че съм момичеза момче не ме кефи толко ама за момиче ми харесва мн
може ли девойките с въпросното описание да покажат снимки?![]()
Ами аз съм с пъстри очи (синьо-зелени), черна коса, нямам тен и мъжете определено не са се изтрепали за мен, така че...
Хехе и аз бях така,ама като ходя на плаж почти всеки ден - вече имам тенПървоначално написано от beautiful_liar
![]()
A qui
zavisi mn e otnositelno,moje da si nai-golemiq le6 i da otgovarq6 na poso4enite po gore
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
mi az sam s zeleni o4i i kestenqva kosa oba4e mi e svetli4ka kojata
Супер относително е...Може косата ти да е мазна и изтощена-и кво като е черна?Така може и с очите... иначе не е лошо,аз лично по се кефя на момичета със сини очи (:
Хмм аз съм точно обратното на това...сини очи,руса коса и много трудно хващам тен(винаги ставам червена като домат)![]()
Аз съм с много тъмно кафява коса /изглежда черна/, това е естествения ми цвят и много си го харесвам. Имам и много бяла кожа /от моя клас, които сме 22 аз съм най–бялата, нищо че има руса със сини очи/ и имам зеленикаво пъстри очи. :P И определено се харесвам.![]()
Когато човек е наивен винаги го лъжат.Когато е искрен го разиграват,а когато е добър се отнасят зле с него.
2007
Hostis Honori Invidia