- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Така ли е?
Koi tip momche vi haresva poveche dobrichkite koito ogajdat na seki vash kapriz ili loshite koito iskat samo sex durjat se grubo?
Модерирано по т.7 от Правилника!
коалка
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
те ако се делят само на тия 2 типа...
Нито един от двата...
Аз съм на мнение,че един мъж не трябва да позволява на една жена да му се качва на главата и да прави с него каквото си поиска...,все пак е мъж...(води се по-силната половина)(а пък и винаги ми е било много смешно,като видя някоя двойка,в която мъжът/момчето гледа приятелката си в очите и само дето не и целува крака...прави всичко,което тя иска...дори и да не му харесва само и само да й угоди...)
А пък ако е много груб или някой див селянин също не върви...
Така,че трябва да е нормален мъжнещо средно между двата типа които си дал/а . Нито някой женчо,нито някой мега грубиянин...
A qui
Искам нещо средно, както винаги.![]()
Не искам момчето, с което съм да угажда на всеки мой каприз и да ме слуша като кученце, а да има характер и да си е момче на място.
А относно секса и държането грубо-хич не го предпочитам.
ima bezbroi podobni temi,za men ne e vajno kakvo e mom4eto,vajno e 4uvstvata da sa vzaimni
![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Определено добрите момчета.Не е задължително да ми изпълняват всяко желание.Необходимо е поне да са добри с мен.
Да се държи като мъж и да е малко по груб.А и в никав случай да не ми се моли и да не реве поне пред мен и някви такива...и хич не ми допадат тия дето са много добрички, щото на такива им се качвам на главата и после ми стават безинтересни..![]()
![]()
Nito ediniq ot dvata.![]()
V jivota moje da vqrvash samo na sebe si i to nevinagi!
и с това съм съгласнаПървоначално написано от Котарана
![]()
Искам само секс.
За това бих избрала 2рия тип, естествено ако бяха само два.