- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- защо пропушихте??????
Искам да разбера защо пропушихте, като повечето от вас знаят, че е вредно?!?!?!![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=120925Ето ти линк към подобна тема.
Но все пак нека отговоря и на твоята-пропуших от любопитсво,знам,че е вредно.
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Нарочно![]()
///GEGEN NAZIS\\\
хахаха е и кфо като е вредно.. те налли казват, че яките неща са или незаконни или неморални или от тях се дебелее ахахахха някаф мноо умен го е казал тфа не аз хахаххаха пък и не искам да умра здрава.. искам да си изживея живота с нещата които ми харесват, независимо, че са вредни за тялото и незаконни хахахха моя живот е и ще го изживея възможно по най-якия начин който открия, ще взема всичко което света има да ми предложи и ще си отида накрая.. пийс![]()
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
Все още не пуша и не мисля че ще пропуша.Пушим по 1 2 макс на ден и то кат си пийваме биричка иначе никои не е престрастен пушач.(освен шеина)
![]()
щото ми се пушеше!
как си знаела,какво е да пушиш,преди да пропушиш?Първоначално написано от fti4ka
Аз пропуших,защото някой ми беше казал,че цигарите успокоявали,а аз имах нужда от отдушник преди изпитите.
![]()
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Пропуших от келешлък.
От 1 година не пуша. Нито дръпка. Не ми трябват тези лайна.
Пропуших щото ми е кеф!!!! Както и 14576726 хора по света които пушат ......![]()
Моля, тези които искат да ме питат за НВД диетата, да са с конкретни въпроси по диетата, не мога да правя на всеки по отделно диета!
Олеее ти май доста си изостанал .... беше модерно като бях на вашата възраст .... преди 5,6 год. Вече не е ... Излез извън БГ и ще си говорим ....Първоначално написано от mon4eto
Моля, тези които искат да ме питат за НВД диетата, да са с конкретни въпроси по диетата, не мога да правя на всеки по отделно диета!
ми от любопитство,но мойто не е пушене.10 цигари на годинапросто не ми понася димът
щото не пуша.........![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Защото ми беше гадно, че всички мои приятели пушат, и трябваше нон-стоп да ги прикривам , което е ужасно мъчение ! За това и аз пропуших ! Неправете като мен![]()
мдаааааа, аз тъйПървоначално написано от exploitedteen
![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
mi propushih ot lubopitstvo i posle mi stana navik zatova vi savetvam da ne zapo4vate![]()
ШшШшт тОвА нЕ е За фСеКи...ГлЕдА нИ лУнАтА и МиГа уНеМяЛа..ТаКиВа ЦеЛуВкИ тЯ дО дНеС нЕ е ВиДяЛа..тОвА сЕ кАзВа сТрАсТ..Не ПоМнЯ кОя сЪм аЗ,Но зНаМ чЕ нЕщО сУпЕр Се СлУчВа МеЖдУ нАс...
Честно казано защото всички около мен пушат цигари ,но за щастие спрях![]()
Бъди себе си..
propushih zshtoto edno gaje mnogo pushishe, a na men mi beshe kofti da q celuvam, samo da kaja che da celuvash poshache e vse edno da blijesh pepelnik, i taka po 1-2 drypki za da ubie vkusa i miriza i se pochna 1 kotiq na mesec posle na sedmica i sega veche 5 godini sym na po 1-2 kotii na den, no se kanq skoro vreme da si vzema lepinki, vednaga sled uvelichenieto.
Съгласна съм с теб ! Много ме радвашПървоначално написано от IlLuSi0nS`
![]()
На пук на хората,които ми го забраняваха![]()
ima nqkolko pri4ini
1vo -zaSHTOTO sam tup....
2ro 99%ot partiite mi pu6at
3to ot interes
Щото съм тъп, попринцип ги спирам (вече 3-ти месец).. а и си падам човек каде мисли на момента и излезна на дискотека примерно, и си викам абе айде то да умреш здрав е гадно кво толко една кутия ....![]()