- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как бихте постъпили?
Здравейте!Преди година се сваляхме с едно момче,от моя клас...И така 2 седмици - всичко беше прекрасно.Личеше си,че ме харесва...но тогава моята "най-добра"приателка започна да му се сваля...и той премина към нея...Сега всеки ден в даскалото се натискат...пред очите ми....След това той идва при мен-за да се опита да ме докосне и да поговори с мен...Аз спазвам гооооляма дистанция...но вече незнам какво да правя!Как бихте постъпили на мое място?
Ми кажи на приятелката ти какви чувства имаш към това момче...И ако тя не се отдръпне от него,не го прави и ти!Стига наистина да го харесваш и да знаеш,че си заслужава,а не само да се карате с момичето!
![]()
Nothing's gonna change my love for you!
You ought know by now how much I love you!
One thing you can be sure of
I'll never ask for more than your love!
Ами тя си има гадже-тръби ня всякъде че спят постоянно...и нз си какво си...А ние с нея не сме в добри взаймоотношения...така че...![]()
Най-добре не им обръщай внимание.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
абсолютно вярно !Първоначално написано от yuyuto
точно тфа си мисля...ноооооооо ако мноу го харесваш и искаш да си с него зарежи тая "приятелка" нямаше да напраи тфа ако мисли за теб и вижда,че ти по някъф начин ревнуваш!Първоначално написано от Aleandra
...Смъртта е бягство от проблемите... а не тяхното решение...
е такива "приятелки" мн ме дразнят. Това му с евика ниски самочувствие. А момчето..сигурно го прави, за да те дразниНамери подходящ момент и му кажи мн сериозно "може ли да поговориМ" иииииииииииии му кажи каво мислиш
![]()
к'вото те казахаПървоначално написано от MiMcHeToOo
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
май имаше предвид вЪобще?!Първоначално написано от Diva4e
![]()