- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Първи път.проблеми.
Имам няколко въпроса.
Нормално ли е при първия път да немога да го изпълна целия?дали е от стрес или притеснение?защото не бях концентриран...а и не беше мн приятномисля че то винаги първият път както казват е най-отегчителен.(на приятелката ми също и беше за 1)а и през цялото време се притеснявах да не скъсам кондома.суперрр шит ми беше а и най гадното е че неможах да свърша.
Момче съм!и не е поредната тема базик!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
моля ви за някакви съвети и подкрепа![]()
![]()
Мерси!
Еми мноу си се притеснил проай пак и пак и накрая туй притеснение ша изчезне а за гумичката иди си купи неква супер здрава и не му мисливажното е преди да свършиш да е здрава може да метнеш едно око близо до края
![]()
това го направих не един пъта и използвам sportex fire?!?!някой може ли да каже нещо за тях?
![]()
Пич потърси малко имаше некви теми дето един опитен разпраяше как да се отвори момиче така че сичко да е на мах(тва включва и удоволствието и за 2мата)
еми дам
да не мислите че знам кое какво е
първи път баси...беше голямо преживяване!!!!!!много кофти беше нищо не изпитвах хем от притеснение хем от нз кфо
Нормално е първият път нещата да не се получатВсе пак напрежението си е доооста голямо
Спокойно, на доста момчета се случва..
Просто бъди спокоен, уверен и .. всичко ще мине идеалноИ леко с мацката
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
mersi!!!
a i tezi sportex fire nadejni li sa?!?!?!plz kajete ako ne predlojete nqkoi po dobri![]()
Ский пич аз не се интересувам от имената или качеството ако иам некъв проблем да кажем като твоя да нажем че се притесняам да не се скъса просто ша вляза в аптеката и ше кажа да ми дадат възможно най-здравата гума която имат![]()
а какво ще кажете за тези?четох из форумите и попаднах на Durex Tingle
мнение?плз?
Xaxaxa pri men e stavala su6tata rabota s edin biv6 ... ei taka ne mu stana be6e mnoo pritesnen a-y ..... nie sled tfa skusahme (ne po taq pri4ina ) ii toi sq si e s druga i do kolkoto znam nikfi problemi nqma ... taka 4e spokoino!![]()
HoUsE MuSiC mAkeS mE sTaNd,MaKEs mE DaNcE,MaKeS mE fEeL a LiVe LiStEn AnD uNcOvEr ThE rEaL eMOtIon...FeEL tHe pOwEr Of hOuSe,MakE yOuR bOdY mAdNeSS!HoUSe MuSiC wILL sAvE tHe World!!