.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    анонимен76
    Guest

Първи път.проблеми.

Имам няколко въпроса.
    Нормално ли е при първия път да немога да го изпълна целия?дали е от стрес или притеснение?защото не бях концентриран...а и не беше мн приятно мисля че то винаги първият път както казват е най-отегчителен.(на приятелката ми също и беше за 1)а и през цялото време се притеснявах да не скъсам кондома.суперрр шит ми беше а и най гадното е че неможах да свърша.
    Момче съм!и не е поредната тема базик!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

моля ви за някакви съвети и подкрепа

Мерси!

Повече от фен Аватара на Kraken
    Град
    София
    Еми мноу си се притеснил проай пак и пак и накрая туй притеснение ша изчезне а за гумичката иди си купи неква супер здрава и не му мисли важното е преди да свършиш да е здрава може да метнеш едно око близо до края

Град
    Асеновград, България
    Щом си се притеснявал (така е при повечето момчета и момичета), всичко което описваш е нормално. Рядко първият път е невероятно преживяване!
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Guest
    това го направих не един път а и използвам sportex fire?!?!някой може ли да каже нещо за тях?

Град
    Асеновград, България
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    това го направих не един път а и използвам sportex fire?!?!някой може ли да каже нещо за тях?
    Само не казвай, че си използвал оребрени презервативи първия път !!! Горкото момиче!

Град
    София
    Пич потърси малко имаше некви теми дето един опитен разпраяше как да се отвори момиче така че сичко да е на мах(тва включва и удоволствието и за 2мата)

анонимен76
    Guest
    еми дам да не мислите че знам кое какво е първи път баси...беше голямо преживяване!!!!!!много кофти беше нищо не изпитвах хем от притеснение хем от нз кфо

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Нормално е първият път нещата да не се получат Все пак напрежението си е доооста голямо Спокойно, на доста момчета се случва..
    Просто бъди спокоен, уверен и .. всичко ще мине идеално И леко с мацката
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Град
    София
    А опитвай и ша успееш ни са притесняай

анонимен76
    Guest
    mersi!!!
    a i tezi sportex fire nadejni li sa?!?!?!plz kajete ako ne predlojete nqkoi po dobri

Град
    Асеновград, България
    Цитирай Първоначално написано от анонимен76
    mersi!!!
    a i tezi sportex fire nadejni li sa?!?!?!plz kajete ako ne predlojete nqkoi po dobri
    Те са надеждни, ама първите пъти, не ми се струва одачно да използваш оребрени презервативи.

Град
    София
    Ский пич аз не се интересувам от имената или качеството ако иам некъв проблем да кажем като твоя да нажем че се притесняам да не се скъса просто ша вляза в аптеката и ше кажа да ми дадат възможно най-здравата гума която имат

анонимен76
    Guest
    а какво ще кажете за тези?четох из форумите и попаднах на Durex Tingle
    мнение?плз?

Пич недей да се притесняваш.Първия път не винаги е приятно преживяване..както и втория и третия..петия поне за мен беше нещо ужастно!Но след бая тренинг нещатата все повече взеха да се подобряват!А пък за презервативите според мен най добре е Durex ultra teen май се казваха

Град
    mAinA cItY...
    Xaxaxa pri men e stavala su6tata rabota s edin biv6 ... ei taka ne mu stana be6e mnoo pritesnen a-y ..... nie sled tfa skusahme (ne po taq pri4ina ) ii toi sq si e s druga i do kolkoto znam nikfi problemi nqma ... taka 4e spokoino!
    HoUsE MuSiC mAkeS mE sTaNd,MaKEs mE DaNcE,MaKeS mE fEeL a LiVe LiStEn AnD uNcOvEr ThE rEaL eMOtIon...FeEL tHe pOwEr Of hOuSe,MakE yOuR bOdY mAdNeSS!HoUSe MuSiC wILL sAvE tHe World!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си