.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 45 от общо 45
    Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Немски!

Ще се прецакаш, ако учиш немски. Казвам ти го, защото направих грешката да избера немския и сега много съжалявам, защото не мога да се преместя да уча руски. Немския е много труден език, с някакви много странни правила и лексика и на това отгоре има страшно много изключения от тях. Те са толкова много, че в крайна сметка всичко трябва да опира повече от усет кое къде да сложиш или как да се изкажеш.
    Явно не си попаднала на учител. Тези неща се научават лесно, стига да имаш желание и кой да ти ги обясни.

Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    Немски много ясно
    Естествено
    За кво ти е този остарял съветски руски бе момиче?

Ъхъ! Немски!!!! Руски е безмислено,а и като си учила.. НЕМСКИ!!!

Уча немски от 6 години и ми харесва.До преди няколко дни бях в Германия.Очарован съм от страната.Не се колебай,започвай немския.После взимаш немската диплома в 12 клас,и ако имате горе-долу сносни финанси,заминаваш да учиш в Германия без да държиш кандитат-студентски изпити.Обаче се иска сериозно учене на граматика и лексика.

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Каквото ще ти е по-приятно да учиш,това избери Учила си руски...знаеш как е.С немски и английски малко може да се бъркаш,но това не е фатално Просто квото си харесаш
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Супер фен Аватара на KoRnFlAkE
    Град
    candy mountain :>
    Бих избрала немски, въпреки че ми е противен... просто руския няма бъдеще, а и наистина е много мек. Като се замисля и двата езика не ме кефят по никакъв начин.(освен руския дръм)

Руския ще ти трябва само в телетекста на телевизора и в русия никаде другаде ! Така че избери НЕМСКИЯ !

Супер фен
    Град
    в килера
    Руски... просто все повече навлиза в употреба...

Хъм аз уча руски и ми харесва.избора си е твой.аз лично бих избрала руски

Град
    stranata na 4udesata
    немски разбира се

az na tvoe mqsto bih izbrala nemski no vse pak po dobre izberi tozi s koito misli6 4e moje da se spravi6 i tozi koito misli6 4e 6te ti e interesen

Мега фен Аватара на koalka
    Немски, определено.

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    u4i tozi,koito ti haresva,makar 4e spored men ruskiq 6te ti tr samo v Rusiq
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

мен ми харесва руски

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    Немски
    хъхъ..

Ама ти сама си отговаряш... учи ти се немски Пък и според мен с този език имаш по-голяма перспектива :P
    ...Лудата, която цял живот събира възглавници и се мъчи техния пух да превърне отново в птици...

Голям фен
    Град
    botevgrad
    По-добре немски.Аз направих една грешка да уча риски от 5 клас до 7ми и сега в новото даскало съм с 1ви английски и 2ри немски.По-добре е немския,руския е забравен някъде в безкрая

Каквото ти искаш, аз бих избрала немски.Пети клас избирах немски или руски и си избрах немски.

Голям фен Аватара на SuPeRSlaDkA
    Град
    ..::SinCity::..
    Немски много ясно
    100 %

Немски много ясно
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми