.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33
    .....
    Guest

Тя харесва и друг

Значи гаджето ми разбрах че не харесва само мене, а харесва и някакъв друг.Този другия го познавам приятели сме. От нейни приятелки разбрах че тя го харесва. А също така и те ми казаха че и той май я харесвал. И сега незнам какво да правя. Дали да го питам самия него дали изпитва нещо към нея или .... к`во да прая? Помогнете???

т.7
    кремчето

Град
    Търново.... Велико Търново
    аз бих го набил ей тай за спорта- бутам се в него почвам да се заяждам кав му е проблема и накрая го оритвам ( ама ти не си аз ) нз можеби поговори с нея и ако избере него го набий ( или не го бий )

първо говори с нея очи в очи...изяснете си чувствата!ако тя твърди,че иска да е стеб обаче ти не й вярваш тогава говори с момчето
    ...Смъртта е бягство от проблемите... а не тяхното решение...

Повече от фен
    Град
    Враца - София
    По-скоро приказвай с нея...Да не стане така, че се едно тичаш пред вятъра..Кажи й кой кфо ти е казал пък като видиш как ще реагира...все ще я спипаш на тясно и ще каже...няма къде да иде...
    TaKe OFf YoUr CloThES...RelAx oN YoUr bEd,ClOsE YoUr EyEs AnD OpEn YoUr LeGs As MuCh As You CaN..It'S TiMe FoR.....PAMPERS!
    http://textove.com/text.php?song=4775

Град
    Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    аз бих го счупил от бои , след това може и да го питам
    аз мисля 1во тряаа питаш приятелката ти дали го харесва - ако "не" сичко е окей ама ако "да" бих го набил ...

Град
    L.A. \ Moscow
    Цитирай Първоначално написано от kael
    аз мисля 1во тряаа питаш приятелката ти дали го харесва - ако "не" сичко е окей ама ако "да" бих го набил ...
    после вече ги ритам и 2та!
    Raise your fist!

Град
    Цитирай Първоначално написано от MostHated
    после вече ги ритам и 2та!
    който не мисли така да не се възмущава ако момичето си заслужава бих се бил и дори да знам че ще ме смачка

.....
    Guest
    И да иска не може да ме смачка щото е една хилка. И много почва да ме нерви и ако разбера че тя го харсва ще му тегля един як бой. Пък нея няма повече да я погледна.Макар че ще ми е трудно но.....

Град
    Цитирай Първоначално написано от .....
    И да иска не може да ме смачка щото е една хилка. И много почва да ме нерви и ако разбера че тя го харсва ще му тегля един як бой. Пък нея няма повече да я погледна.Макар че ще ми е трудно но.....
    нищо не може да върне едно момиче към теб по добре от едно добро изпитано "пълно игнориране" за известно време

Мега фен Аватара на sasha_90
    Говори с гаджето си.

Много сте страшни бе!
    Light The Universe

Град
    Пловдив
    Битки сте.
    РУТИ ДОВАРО!

Град
    Недеи се сили толкова , ниа тука сме щураци , наи добро е 1 да говориш с нея и ако ти каже ми харесвам те ама и към него изпитвам чувства , и един път го целунах щото е сладък... и некви е такива

нема да ги бия... ще ги ИЗБИЯ
    \/

.....
    Guest
    Той ще го изяде най големия. Като сме заедна с мойта идва там се мъчи да зарибява пред мене. Някога много се изнервям и ако се изнервя може го вкарам в болница. Не че ще си я върна ако го харесва ама поне ша си напрая кефа да му нацепя тиквата.

Повече от фен Аватара на Kraken
    Град
    София

Най-доброто решение на KillSwitchEngage ама може и първо биеш след тва пак биеш и накрая биеш още малко и ако може да говори го разпитваш

Град
    Цитирай Първоначално написано от Kraken

Най-доброто решение на KillSwitchEngage ама може и първо биеш след тва пак биеш и накрая биеш още малко и ако може да говори го разпитваш
    май тука само "биячи" се събрахме

.....
    Guest
    Май май ама ко да се прави проси си го тоз .

Ne mislq,4e tva trqbva da ti pravi vpe4atlenie!Nie momi4etata obi4ame edno mom4e i haresvame vsi4ki ostanali gotini mom4eta!6tom e s teb zna4i teb obi4a...Ne misli6 li,4e 6te e malko tapo da se izrasi6 otnqkade pred onova mom4e i da kaje6:Zdrasti!Ti haresva6 li gadjeto mi?...I ako si misli6 4e 6te kaje istinata dori da q haresva zna4i si mnogo naiven...

Супер фен Аватара на gabi_94
    Цитирай Първоначално написано от gLoRiOuS_aNGeL
    Ne mislq,4e tva trqbva da ti pravi vpe4atlenie!Nie momi4etata obi4ame edno mom4e i haresvame vsi4ki ostanali gotini mom4eta!6tom e s teb zna4i teb obi4a...Ne misli6 li,4e 6te e malko tapo da se izrasi6 otnqkade pred onova mom4e i da kaje6:Zdrasti!Ti haresva6 li gadjeto mi?...I ako si misli6 4e 6te kaje istinata dori da q haresva zna4i si mnogo naiven...
    podkrepqm!!!

Град
    Цитирай Първоначално написано от gLoRiOuS_aNGeL
    той човека си каза че тоя свалял приятелкатаа му пред него ... ко бях аз досега тоя щеше да ми козирува като ме види

Мега фен Аватара на koalka
    Говори с нея и я питай дали това е истинта.Тогава реши какво да правиш, но, ако наистина харесва друг- няма смисъл да продължавате.

Цитирай Първоначално написано от Kraken

Еми ако е от тези които не могат да се бият и той ръгне да се бие, и го на бият най накрая вместо той да го бие, май него ще бият.
    Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях

Фен Аватара на ihopeulikepain
    Град
    ZaraBoy
    Цитирай Първоначално написано от .....
    Той ще го изяде най големия. Като сме заедна с мойта идва там се мъчи да зарибява пред мене. Някога много се изнервям и ако се изнервя може го вкарам в болница. Не че ще си я върна ако го харесва ама поне ша си напрая кефа да му нацепя тиквата.
    Ам... Ако се чустваш толко здрав може да му теглиш боя ( или поне да се опиташ ) Обаче ако тя го харесва гарант ти давам че след тва си я загубил .. Не тва е важното ... ония нека си флиртува .. наблюдавай твойта, ако тя му отвръща начи нещо ви куца във връзката или просто си й омръзнал

Очевидно не разбираш какво е важното в ситуацията. Важното е, че тя му дава надежди. Според мен е курвенце, за приятелките И - да не говорим. Да харесва твой приятел, докато ходи с теб...и да не се притеснява да го разгласява...и да му се натиска...боже...а той какъв приятел ти е впрочем?
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Ама, сте ебаси лейките... и като го набие кво бее?? Нито ще спечели момичето, нито нищо - най-ного тя да го намрази.
    Приеми, че не си ти най Ако харесва него, да си ходи при него и точка... не можеш да я накараш да те харесва.
    Аз ако бях на теб, щях да я оставя ...
    With every new day
    Your promises fade away
    It's a fine day to see
    Though the last day for me
    It's a beautiful day...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си