.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Hybrid View

f-ka
    Guest

Нямам чувства към бифшия. Караме го само на секс, за сега...

Здравейте.
    Значи, преди време споделих на една приятелка, че вече не изпитвам нищо към бившия и дали ще е добра идея да му предложа да караме само на секс-взаимоотношения и тя много ме наплаши като ми каза следното "...там дето е текло, пак ще тече". Доста се стреснах от тези нейни думи, също съдейки и по думите на другите ми приятелки доста ме наляха, че евентуално пак ще се влюбя в него. НОооо, какво взе, че стана, от две седмици редовно правим секс с него, главно в нас, и главно аз му звъня и го каня в нас и той, разбира се, идва. За сега секса е на ниво, а първия път като правихме секс и на сутринта се събуждаме и той ме подхфана пак, на мен адски много ми се спеше, понеже бяхме спали едва 4 часа и постоянно му повтарях, че ми се спи и да ме остави на мира и той ми каза "Ох, не мога да ти се нарадвам". Държи се адски миличко с мен в леглото, пита ме как ми харесва, какво искам, какви са желанията ми - един вид ми угажда. До ту
    Само, че днес една приятелка ме обиди жестоко. Попита ме след последния ми път с него дали сме се видяли (това беше понеделник срещу вторник и вторник-вечерта той само ме стрелна). И, нали, попита ме дали сме се видяли и аз й казах, че въобще не ми пука за него, че пет пари не давам къде е и кво прави и да си прай каквото си иска и ако реши да ми се обади - негов си проблем, и тя знаете ли какво ми каза!? Каза "И кво, ти ся си нещо като момиче на повикване!?" и аз й се опулих едно мощно викам "Шшш, извиняяй мноо, аз ли съм на повикване или той? Той идва в нас, не аз у тях, приемам, че аз съм го изчукала, не той мен.."
    За мен всичко е както си го внушиш - явно приятелката ми е с разбиране, че който го вкарва - той е използвача - ДА, АМА НЕ Е ТАКА! ВСИЧКО Е НА САМОВНУШЕНИЕ. АЗ СЪМ НА ПРИНЦИПА ЧУКАЙ, ЧУКАЙ И ПАК ЧУКАЙ, ДОКАТО МУ ГО НАЧУКАШ!
    До тук добре, няма проблеми, ще се изкажа малко селски - боли ме гза за него!
    Ноо, ето идва и другия проблем. Днес бифшата му приятелка ми сервира, че е говорила с него да си подновят отношенията и той твърдо й заявил, че имало друга. Също и на неговите приятели разправял, че имало друго момиче в живота му. Ха-ха. Недай си Боже да съм аз. Ха-ха. Настана цирка.
    Най-много ще се изкефя ако се е влюбил в мен - едно време достатъчно ме въртя както си иска, мисля, че дойде и моя ред. Макар, че си ми е много миличък, но пък мисля, че и той заслужава малко кофти настроения - така както беше постъпил с мен преди време - още когато ходихме.
    Та, според вас, ако ме е харесал отново, какво да правя с него? Бих тръгнала с него сериозно, единствено, защото не мога да си представя да съм с друг и защото преебах и отрязах голяма част момчета заради него, защото не притежаваха и част от неговите качества. Иначе му се кефя на характера, на начина по който ме докосва, целува, милва и гушка и на начина, по който говори. Абе, май май го приемам единствено и само като приятел.
    Хех.
    Извинете ме ако е прекалено дълго и ви благодаря ако сте го прочели.
    Та, само искам да чуя вашето мнение.
    Мнението на приятелките ми го знам - бил ме използвал пича - no comment.

fluffy_ff
    Guest
    Ами ти май самата незнаеш какво искаш и мислиш според мен!

Цитирай Първоначално написано от fluffy_ff
    Ами ти май самата незнаеш какво искаш и мислиш според мен!
    Ммм да ..

Това ако го прочета ще ослепея...
    Някой да направи едно резюме накратко
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    Ти си типична проста п*тка и до някъде ти си тая на повикване.Напрао ме отвръщаваш
    +1

Ъъъъ просто къртиш...мдеа...баси кфи хора има из Бълагрия...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Град
    Търново.... Велико Търново

Re: Нямам чувства към бифшия. Караме го само на секс, за сег

Цитирай Първоначално написано от f-ka
    Здравейте.
    Значи, преди време споделих на една приятелка, че вече не изпитвам нищо към бившия и дали ще е добра идея да му предложа да караме само на секс-взаимоотношения и тя много ме наплаши като ми каза следното "...там дето е текло, пак ще тече". Доста се стреснах от тези нейни думи, също съдейки и по думите на другите ми приятелки доста ме наляха, че евентуално пак ще се влюбя в него. НОооо, какво взе, че стана, от две седмици редовно правим секс с него, главно в нас, и главно аз му звъня и го каня в нас и той, разбира се, идва. За сега секса е на ниво, а първия път като правихме секс и на сутринта се събуждаме и той ме подхфана пак, на мен адски много ми се спеше, понеже бяхме спали едва 4 часа и постоянно му повтарях, че ми се спи и да ме остави на мира и той ми каза "Ох, не мога да ти се нарадвам". Държи се адски миличко с мен в леглото, пита ме как ми харесва, какво искам, какви са желанията ми - един вид ми угажда. До ту
    Само, че днес една приятелка ме обиди жестоко. Попита ме след последния ми път с него дали сме се видяли (това беше понеделник срещу вторник и вторник-вечерта той само ме стрелна). И, нали, попита ме дали сме се видяли и аз й казах, че въобще не ми пука за него, че пет пари не давам къде е и кво прави и да си прай каквото си иска и ако реши да ми се обади - негов си проблем, и тя знаете ли какво ми каза!? Каза "И кво, ти ся си нещо като момиче на повикване!?" и аз й се опулих едно мощно викам "Шшш, извиняяй мноо, аз ли съм на повикване или той? Той идва в нас, не аз у тях, приемам, че аз съм го изчукала, не той мен.."
    За мен всичко е както си го внушиш - явно приятелката ми е с разбиране, че който го вкарва - той е използвача - ДА, АМА НЕ Е ТАКА! ВСИЧКО Е НА САМОВНУШЕНИЕ. АЗ СЪМ НА ПРИНЦИПА ЧУКАЙ, ЧУКАЙ И ПАК ЧУКАЙ, ДОКАТО МУ ГО НАЧУКАШ!
    До тук добре, няма проблеми, ще се изкажа малко селски - боли ме гза за него!
    Ноо, ето идва и другия проблем. Днес бифшата му приятелка ми сервира, че е говорила с него да си подновят отношенията и той твърдо й заявил, че имало друга. Също и на неговите приятели разправял, че имало друго момиче в живота му. Ха-ха. Недай си Боже да съм аз. Ха-ха. Настана цирка.
    Най-много ще се изкефя ако се е влюбил в мен - едно време достатъчно ме въртя както си иска, мисля, че дойде и моя ред. Макар, че си ми е много миличък, но пък мисля, че и той заслужава малко кофти настроения - така както беше постъпил с мен преди време - още когато ходихме.
    Та, според вас, ако ме е харесал отново, какво да правя с него? Бих тръгнала с него сериозно, единствено, защото не мога да си представя да съм с друг и защото преебах и отрязах голяма част момчета заради него, защото не притежаваха и част от неговите качества. Иначе му се кефя на характера, на начина по който ме докосва, целува, милва и гушка и на начина, по който говори. Абе, май май го приемам единствено и само като приятел.
    Хех.
    Извинете ме ако е прекалено дълго и ви благодаря ако сте го прочели.
    Та, само искам да чуя вашето мнение.
    Мнението на приятелките ми го знам - бил ме използвал пича - no comment.
    кой е гледал saw III ... тай де по същество: ОТМЪЩЕНИЕТО НЕ НОСИ НИЩО ДОБРО ....

ela me iz4ukai i men plz. vsyshtnost na kolko si ?
    Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях

Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    Ти си типична проста п*тка и до някъде ти си тая на повикване.Напрао ме отвръщаваш
    Точно, кратко и ясно =D> =D> =D>
    People Allways Leave !!!

Град
    kadeto iskam
    pro4etoh ti t1pata istoriq i ni6to ne razbrax samo razbrax 4e si kurva

Град
    #mainatown
    Много е дълго,почти нищо не разбрах...
    Обичам само един човек и това съм аз.

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Ako nasitina ti e dobre s nego ne samo v legloto za6to pak da ne si podnovite otno6eniqta kato dvoika

Мончето другия ти ник да не е f4e`na`11 ?! Като ти гледам коментарите чак ме избива да се смея на глас...

Lupus in fabula

Се не моа разбере тука дет пишете във форума казва те и че е к**** и незнам си кво а половина от вас правите подобни неща не е само тя...Щом иска да праеи с него секс да прави е щом и доставя удоволствие.....Това не е прави К****
    ся по темата..ми начи ако ти не изпитваш нищо към него просто му тегли една майна а ако имаш някакви чувства пробваи пак с него
    SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!

Ъъъ няма значи майна...и аз обичам да съм егоист когато някой не ми трябва просто го изхвърлям...итс со фън.

Lupus in fabula

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Ъъъ няма значи майна...и аз обичам да съм егоист когато някой не ми трябва просто го изхвърлям...итс со фън.
    Много си остроумен и забавен.
    Някой казвал ли ти го е.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си