.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    Guest

Дали ме приема на сериозно?

zdraveite xora!emi problema e sledniq ot 1 mesec se poznavam s edno mom4e.Izlizame zaedno pregru6tame se celyvame se...no neznam dali me zima na seriozno..ako go pitam sigurno 6te se otdrupne...molq vi posuvetvaite me..

Moderated by Aleandra
    т. 7 от Правилника!

Мега фен Аватара на sasha_90
    Ами щом се целувате се предполага,че те взима насериозно.Но ако искаш питай.

Malak_Sivy6ko
    Guest
    xax i kvo 6e my kaje6 awe pi4 ima6 li 4ystva kum men

Мега фен Аватара на koalka
    Не, ще го питаш как те възприема, какви са ви отношенията в момента, за да е ясно, какво толкова?Целувате се, прегръщате се, а това не можеш да го питаш.

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Цял месец кво те спря да не го питаш?
    - Всички авто-части на едно място!

Guest
    nali vi kazvam mislq 4e moje da se otdrupne... ima li nqkakuv dryg na4in?

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    Ами щом се целувате се предполага,че те взима насериозно.Но ако искаш питай.
    ама наистина наи добре питаи , едва ли те целува току така от месец
    Да,ако не беше сериозно,щеше ли толкова дълго време да се целува с теб?!?
    The reasons of love... <3

Guest
    emi neznam se pak gi ima sqkvi...

Град
    on the dark side of the moon
    Е аз преди време имах горе- долу същия проблем. И в прав текст казах " ако ме приемеш за задължение, ако обичаш ми кажи, защото не ми е приятно" ......Той се позамисли малко и така 3 месеца...накрая го измисли добре

Град
    Търново.... Велико Търново

Re: Дали ме приема на сериозно?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    zdraveite xora!emi problema e sledniq ot 1 mesec se poznavam s edno mom4e.Izlizame zaedno pregru6tame se celyvame se...no neznam dali me zima na seriozno..ako go pitam sigurno 6te se otdrupne...molq vi posuvetvaite me..

Moderated by Aleandra
    т. 7 от Правилника!
    кажи "обичам те" и виж реакцията му - ако се поколебае повече от секунда/две ... след 1 месец значи "не" ( май и рима извадих )

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Lolla
    Е аз преди време имах горе- долу същия проблем. И в прав текст казах " ако ме приемеш за задължение, ако обичаш ми кажи, защото не ми е приятно" ......Той се позамисли малко и така 3 месеца...накрая го измисли добре
    kakvo e izmislil

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там

Re: Дали ме приема на сериозно?

Moderated by Aleandra
    т. 7 от Правилника!
    а защо се съмняваш, че те взима насериозно.. мисля, че ако беше несериозник един месец направо щеше да го убие..

Супер фен
    Кажи какво те кара да смяташ че не те приема насериозно и може да ти помогнем повече

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Не е задължително като я питаш да се отдръпна, но ако мацката те взема на сериозно(чудно ми е как прекарваш толкова време с нея, а не можеш да прецениш нещо такова...)сигурно ще се обиди, че я питаш нещо такова..
    По-добре сам прецени, а не задавай такива въпроси...
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Guest
    ponqkoi put maitapite sa my dosta grybi,zaglejda se po dr momi4eta...kak da razbera dali spored nego xodim?

Повече от фен
    Град
    Враца - София
    Питай го иска ли сериозна връзка например или това което има в момента му допада...Ако тва разбереш всичко ще е на 6 (май и аз извадих рима..колко сме поетични )
    TaKe OFf YoUr CloThES...RelAx oN YoUr bEd,ClOsE YoUr EyEs AnD OpEn YoUr LeGs As MuCh As You CaN..It'S TiMe FoR.....PAMPERS!
    http://textove.com/text.php?song=4775

6to ne go pita6?ako se otdrapne zna4i ne te vzima na seriozno i gotovo!

Guest
    no ot dr strana sq kato se zamislq toi ne obi4a romantikata stixotvoteniqta(romanti4nite) i moje bi taka si izrazqva lubovta?no kato se vidim 6te iz4akam podxodq6tiq moment i 6te go pitam kakto kazaxa nqkoi ot foryma dali tovakoeto ima sega my xaresva(az)

Град
    no ot dr strana sq kato se zamislq toi ne obi4a romantikata stixotvoteniqta(romanti4nite) i moje bi taka si izrazqva lubovta?no kato se vidim 6te iz4akam podxodq6tiq moment i 6te go pitam kakto kazaxa nqkoi ot foryma dali tovakoeto ima sega my xaresva(az)
    ... нз какво ще кажеш, но след един месец сичко би звучало тъпо....

Guest
    ami togava kakvo da pravq?

Град
    не че нещо се мъча да си пласирам мислите но по добре просто му кажи че го обичаш ако и тои те обича ще ти каже на мига ( няма как просто ) ако не .. може нищо да не каже или може да се позамисли ... ли знам ли ... ако не те обича смисъл има ли

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си