.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Hybrid View

мом4ета кавалери ??

ей моми4ета я кажете гаджетата ви носят ли ви багажа дават ли ви винаги път отварят ли ви вратата абе как се държат с вас ? за6тото моя уж се сагласи да ги прави тези не6та апак ся не6то ми мърмори та кажете при вас как е ?
    Събудих се от мисълта за теб с усмивка върху устните...

Ami dati kaja ponqkoga mom4etata sa mnogo razli4ni ne vsqko e kavalerski nastroeno.[img][/img][/i]

Мега фен Аватара на sasha_90
    Нямам гадже.Когато имах той се държеше като идиот.Но пък сега има 1 който ми е само приятел и се държи като кавалер.Например когато излязохме заедно то ми каза аз да избера къде защото съм била дамата.Има кавалери,жалко,че са малко.

Мега фен Аватара на koalka
    В момента нямам гадже...но, да доста често се е случвало да бъде кавалер.Винаги ми правеше път, подаваше ми ръка.Ей такива дребни неща, но се усещаше.

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там

Re: мом4ета кавалери ??

Цитирай Първоначално написано от senoritata
    ей моми4ета я кажете гаджетата ви носят ли ви багажа дават ли ви винаги път отварят ли ви вратата абе как се държат с вас ? за6тото моя уж се сагласи да ги прави тези не6та апак ся не6то ми мърмори та кажете при вас как е ?
    почти винаги е такъв

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    zavisi,no v pove4eto slu4ai sa bili kavaleri,no si zavisi ot jelanieto mu..ako sam go iska-6te se darji kato kavaler,ako ne-samo 6te marmori,zatva ne go karai nasila
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Да бъде кавалер нещо не му се отдава на моя...

Град
    (: Русе :)
    Апф да ти кажа събирам се наляво надясно с момчета и без да са ми гаджета пак ми носят чантата и ми отварят вратата ... много е приятно, просто такива като тях не се срещат често за жалост но пък иначе нямаше да ги ценим толкова, ако всички бяха такива \/
    So free

Град
    Търново.... Велико Търново

Re: мом4ета кавалери ??

Цитирай Първоначално написано от senoritata
    момент за реклама: да ( дженталмен и половина )

Повече от фен Аватара на gorskata_feja
    Град
    v nas
    Едно момче може да е кавалер или да се държи като пълния задник... зависи от момичето до него!!! Ако го принуждаваш да се държи с тебе като с богиня, много ясно, че няма да стане... Ще бъде кавалер, ако поиска и ако го предразположиш към това... Мойто момче се държи готино с мен, ама не е типичния кавалер от филмите, пък и аз не си падам особено по такива лиготии, защото съм малко мъжко момиче... :P
    Не мога времето сега назад да върна,грешките които съм допусналa няма как да променя и не искай ти назад да се обърна,а накарай ме напред да продължа!!!

Аз преди време имах едно гадже, дето беше едва ли не перфектният джентълмен, обаче това в него ме побъркваше. Не искам винаги да ми отваря вратата или да ми помага. Предпочитам да си се държи нормално с мен що се отнася до кавалерските жестове, без разни преигравания. Разбира се, когато действително имам нужда от някаква помощ, да се държи мило.
    Life is a series of rooms. What really matters is with whom you're stuck with in one.

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Така .. повечето ми предишни гаджета бяха кавалери, но последният за съжаление не
    Единственото, което правеше е да ми подава ръка като слизам от някое превозно средство...
    Иначе това да ми вземе нещо за малко дори, когато не ми е удобно да го нося, или, за да направя нещо .. никога Трябваше аз да му кажа, сам не се сещаше...
    Честно казано обичам кавалерските постъпки ... дребни жестове, които обаче оставят супер добро впечатление
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Съгласил се да ги прави ли!?
    Изкомандорен действа!
    Light The Universe

Фен
    Град
    nqkade tam...
    ами да ти кажа не би трябвало да се налгаш да го молиш,а той сам да ги прави..незнма..според мен така епрзвилно..то си идва от възпитанието.
    za vseki ima lubov...no nai-4esto nie sre6tame tazi lubov v nai-nepodhodq6tiq 4ovek..Tova ne biva da ni spira.Lubovta ne pita nito koi,nito koga,nito kade.nie prosto trqbva da i se pod4inim....]]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си