- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Хапчета или презерватив предпочитате
nqma da davam mnenie za da ne povliaq na va6eto!!!posle 6te se izkaja![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:P :P :P :P :P :P :P
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
\
/ \
/ \
/ \
/
Заглавието на темата трябва да бъде написано на кирилица!
krem4et0
prezervativ
Предвид средната възраст на потребителите тук за предпочитане е презервативът. Не е хубаво момичета на 13-15 години да гълтат ОК.
Аз лично се пазя с хапчета+прекъснат полов акт. Мисля, че предвид моята възраст и дозата непукизъм, относно това дали ще забременея или не, този вариант ме устройва.
Изкажи се.
Нали за това е форума.
Аз съм ЗА презерватива.
Първо, защото преди време изнасях лекция в класа ми за венерическите болести и, сигурно, бях прочела и изчела почти всичко в нета и из енциклопедийте в училищната библиотека за венерическите заболявания, и ако ви кажа просто какви нечувани болести видях и прочетох - бедна ви е фантазията. Това са сигурно поне едно хиляда ако не и повече болести, предавани по полов път, и то от най-безобидни такива, та чак стигнете до сифилис, спин, и прочие. (Истината е, че толкова четох и нищо не съм запомнила, запомних, единствено, че опасността дебне на всякъде)![]()
А защо съм против използването на контрацептиви? - Достатъчно солидно закръглено кифтенце съм си, та да напълнявам още. Вярно е, че хапчетата действат на всеки организъм различно, но каква е вероятността, че и аз няма да започна да напълнявам!?...
Главно заради килограмите съм против хапчетата и чак на второ място (но не и на последно) съм против тях, заради всички онези венерически болести.
+1Първоначално написано от cherinka
![]()
Презерватив!![]()
![]()
хапчета разбира са
тва е проблем на женката, я нема да го бутам с презарватив (не хаерсва чувстовото)
Презервативите не са ми удобни,за това предпочитам хапчета.
Спермициди![]()
vsi4ki muje bihda kazala hap4eta..ama mai samo jenite za zapoznati kak vredqt te-za tva kazvam prezervativite sa moq izbor -![]()
no exit
хапчетата вределиПървоначално написано от MalKa_BLuDnica
![]()
![]()
поредната женска лъжа за да отнемете удоволствието от секса на мъжа![]()
Мит е, че от противозачатъчни се напълнява. И аз последните 3 месеца съм с 3 кила отгоре, ама то езащото ям сандвичи с майонеза, вафли и седя у дома. Хапчетата задържат вода в организма, да, но това не значи, че си по-дебел. Може да тежиш повече, но това е вода. Изпишква се рано или късно.Първоначално написано от cherinka
all kolko sme lo6i nie jenitenie neiskame na samovliubenoto mujko su6teestvo otsre6ta da mu e hubavo.. tctctc kolko sme lo6o ujas
az su6to iskam da mi e hubavo po vreme na sex ama kato mi kaza li4niq lekar kak vredqt tiq bukluci..povqrvai mi go ne sum si go izmislila!
![]()
no exit
Знам, че не си. Не казвам, че са безвредни бонбонки. Но аз ги пия заради кистите си, а не защото така съм решила. И така и така ги пия-защо да не се възползвам и от противозачатъчния им ефект. При все, че съм с постоянен партньор без сексуално минало и за двете страни!
i az pieh takiva ne6t za moite kisti. i posle sa okaza 4e ni6to ne sa napravili osven 4e razbrah 4e tiq ne6ta ne mi ponasqt..1 mesec nemojeh da pravq sex zaradi nekva reakciq i priqtelq mi me gleda6e na kryv..a edna moq priqtelka gi pi bez da sa i predpisani 6toto nqkoi i bil kazal 4e nqma smisul da hodi na lekar i o6te i hoda na svijdane v bolnicataopasna rabota sa za hora koito ne sa hodili predi tva pri li4en genekolog
![]()
no exit
То не, че помагат. но без тях кистите стават големи и рискувам да се спукат. А така си седи 3 см и не мърда вече 1 година почти.Първоначално написано от MalKa_BLuDnica
Без хапчета при мн е страшно-непрекъснато менструално кървене и болки от нарастващата киста. Следват пункция, 2 месеца без хапчета и пак нова киста. Не ща!
А и съм се допитала до 3-м лекари и ме лекуват с години 2-ма от тях.
Проблеми от хапчетата не съм имала.
А ако ме опперират или пк ми правят пункция, гаджето ми знае че поне месец няма да правим секс. Предупреден е-ще се самозадоволява или ще караме на френски ласки!
Мда, и аз перпоръчвам презервативи, но не предпочитам нито едното от двете. Но аз няма и защо да предпочитам...Първоначално написано от krem4et0
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
spored men po - dpbre prezarvativ 'za6toto hap4etata predpazvat samo ot zabremenqvane no ne i ot bolesti!!! taka4e PREZARVATIV!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Е, не тъжи толкова.Първоначално написано от `Death`Whore``
Трябва да се оплаквам![]()
И вс епак нищо не може да замени усещането на пениса в теб...и мисълта, че се сливате така, както е отредила природата...![]()
Хапчетата водят до безплодие и куп други проблеми като рак и т.н. Естествено, че ще ви ги хвалят и предписват за щяло и нещяло и вие ще им вярвате, защото сте заблудени и не знаете нищо за световните конспирации срещу здравето! Но, щом искате да се увреждате, щото някой ви е казал че с презерватив е гадно, моля!
Лошото е, че нацията загива, а и бъдещето масово безплодие в следствие на бруталната намеса в естествения цикъл на женския организъм, а именно отделянето на яйцеклетка всеки месец и смяната на нивата естроген/прогестерон, ще си каже думата само след няколко години...
...Everything which could be eaten was eaten
There were no bones left from people
And shoals of hungry rats
In desert metro tunnels, bomb shelters
They started their fights,
For life and genus
And rats blood sprinkled poison snow...
Аз съм за хапчетата.Пия ги вече от година и нещо по здравословни причини,а и секса от тогава е много по як.С презервативите изсъхвам и усещам болезненото търкане на гумата в мен..+ това си имам доста сериозен приятел,така че няма опастност от венерически болести.
I just wanna live !
Don't really care about the things that they say
Don't really care about what happens to me...
Хапчетата са наистина много вредни.Увреждат някакви органи,но забравих кои.Ми и аз мразя презервативите,но предпочитам здравето на гаджето.
И жените ги мразят, спокойно, отвратително е, когато изсъхват, защото и жената изсъхва и...А сега се сетих, че последните ми невероятни сексуални изживявания бяха с презерватив...
![]()
awe stiga s tiq hap4eta we..she se sasipete..tctctc 4udo e s vas![]()
no exit