- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нищо не го задържа при мен...
iskam go a toi mi kaza 4e ni6to ne go zadyrja pri men hodim ot 8 meseca nito sme se karali skoro nito ni6to prosto mi go servira ei taka bez obesnenie bez ni6to obi4am go bezumno mnogo toi e nai krasivoto ne6to v moq jivot neznam kakvo o4akvam da mi kajete prosto iskah da i mi olekne malko kato go napi6a![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Заглавието на темата трябва да бъде написано на кирилица!
krem4et0
на колко си ? .... не наистина на колко сиПървоначално написано от Aneliqqq
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
na 19 sym
Опитай се да го забравиш,не се унижавай да го молиш и да го търсиш,бъди силна. Успех![]()
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
правихте ли секс ( на колко е той ) ??? (предполагам да но да питам )
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
Омръзнала си му..А и не винаги има обяснения на човешките чувства и мисли...
TaKe OFf YoUr CloThES...RelAx oN YoUr bEd,ClOsE YoUr EyEs AnD OpEn YoUr LeGs As MuCh As You CaN..It'S TiMe FoR.....PAMPERS!
http://textove.com/text.php?song=4775
Брантия.
РУТИ ДОВАРО!
Явно си му омръзнала и вече не иска да е с теб...радвай се, че е бил честен с теб..и ти е казал всичко в очите.
може би има друга.и каква е тази 8 месечна връзка без караници?аз такова нещоо не съм виждала.може би не си пасвате ,а ти си просто си свикнала с него...![]()
za vseki ima lubov...no nai-4esto nie sre6tame tazi lubov v nai-nepodhodq6tiq 4ovek..Tova ne biva da ni spira.Lubovta ne pita nito koi,nito koga,nito kade.nie prosto trqbva da i se pod4inim....]]
Благодаря ти още един път, приятелю!
РУТИ ДОВАРО!
Явно си му омръзнала и вече не иска да е с теб...радвай се, че е бил честен с теб..и ти е казал всичко в очите.
6te6e da e dobre ako mi go be6e kazal v o4ite... a ne sys sms
може би има друга.и каква е тази 8 месечна връзка без караници?аз такова нещоо не съм виждала.може би не си пасвате ,а ти си просто си свикнала с него...
ne 4e ne sme se karali za 8 meseca a ne sme se karali skoro
4estno kazano nz moje bi trqq da zabravi6 za nego naistina nz
Rebirthing now. I wanna live for love wanna live for you and me. Breathe for the first time now, I got alive somehow.
Момче съм
Първоначално написано от SWASTICA
При нормални обстоятелства, нормалния човек би легнал да спи, но уви мен ме мързи да направя нещо такова. А ми е скучно. Това не ми дава много избори.
Реших да се заяждам със среднсотатистически кретен, който вярва, че не е кретен. Няя лъжа, че затворих очи и цъкнах рандъм човек.
Избрах те! Ти си специален!(Затова и ви викат специални деца)
Исках да питам защо олигофрен без личен живот, като теб дава съвети на други олигофрени без личен живот като тях, как да си намерят личен живот о.О
Свободата на словото е за ограничени хора.
Ние си имаме водка.
ъм никъде не съм ползвал думата състояние кат начало о.О
Но и да я бях ползвал, няяше съм сбъркал щот съм безгрешен.
П.П. ти и грозен. Сега ще ме питаш откъде мога да го знам, но няма да ти кажа за да съм мистериозен.
П.П.П. Гаден идиот.
Ние си имаме водка.
Не съм обърнал темата щото съм отговорил на всички въпроси. О.о Къв си подъл.
^^ Поздравления няма нищо по-хубаво от това да спечелиш конкурс за специални деца(освен да не бъдеш увреден по рождение)
Ние си имаме водка.