.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Дадохме си почивка, а той се хвана с друга

rabotata e tam 4e predi dosta vreme hodih s edno mom4e sled mesec i malko mu kazah 4e e vreme da si dadem malko po4ivka...sega toi e s drugo momi4e i izglejda q obi4a a az ne spiram da mislq za nego i neznaq kakvo da pravq ve4e ne izdurjamm

Заглавието на темата трябва да бъде написано на кирилица!
    krem4et0
    Не вярвай, че има Истински хора. Не вярвай, че те Обичат.Не вярвай, че можеш да намериш опора в тези красиви, но подли сърца. Защото и аз вярвах във нещо прекрасно, защото и аз съм човек, но всичко излезе тъй просто фалшиво, присъщо на нашия XX-ти век.

Град
    Търново.... Велико Търново

Re: ISKAM GO...

Цитирай Първоначално написано от _chocolate girl_
    rabotata e tam 4e predi dosta vreme hodih s edno mom4e sled mesec i malko mu kazah 4e e vreme da si dadem malko po4ivka...sega toi e s drugo momi4e i izglejda q obi4a a az ne spiram da mislq za nego i neznaq kakvo da pravq ve4e ne izdurjamm
    завиждай !!!

Кфо да прайш ли ?! Ами опитай да мислиш малко ?! Ти кфо очакваше да седи и да те чака форевър ?! Остави го ако те обича ще се върне,ако не не му разваляй щастието...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Единственото разумно решение е да го забравиш,знам,че ти звучи жестоко,но ти не си го оценила когато си го имала, сега няма смисъл да им разваляш връзката и да се месиш.

остави го той,ако те обича ще се върне което ме съмнява
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

daam az sum si vinovna ... nqmam i namerenie da se burkam vuv vruzkata mu samo znam 4e toi mn me obi4a6e i stra6no strada6e e sega mai e moi red ....
    Не вярвай, че има Истински хора. Не вярвай, че те Обичат.Не вярвай, че можеш да намериш опора в тези красиви, но подли сърца. Защото и аз вярвах във нещо прекрасно, защото и аз съм човек, но всичко излезе тъй просто фалшиво, присъщо на нашия XX-ти век.

Град
    Търново.... Велико Търново
    мерси за безсмислената тема .... чао

Всичко се връща .. о0оо

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си