- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво не ми е наред??
Значи,аз съм на 16 години и съм сладко момиче ... винаги съм с гадже не оставам сама ... но просто.. не съм щастлива.. пробвах да бъда сама и кво пак същото хода с различни момчета но нищо не чувствам абсолютно нищо като го няма не ми липсва,все ми е тая дали ще сме заедно..възможно ли е повече никога да не се влюбя бях влюбена преди много обичах това момче но обичах си живота мн повече дискотеките и различните момчета.. и го зарязах след това много го търсех но тои ми каза като се промена да му се обадя аз не се промених .. вече не ми пука за това момче вече не ми пука за нито едно момче даже си мислех че съм обратна хаха пробвах и с момиче пак същотокакво да правя харесам си някое момче сладур е външно и е печен и ходиме 1 месец некъде 2 и дотам.. Защо е така ??
![]()
Кфо не ти е наред ли - ДНК-то...и страдаш от свръхформа на егоизъм...Първоначално написано от SlAdKaTa_16
стига де... всеки си има проблеми... защо всеки почва мненията с цинизъм и т.н. за какво е този форум да се псуваме или да си помагаме?! по темата: пробвай с някое момче и недей да го зарязваш и т.н. не го гледай външно (гледай го но не чак толкова) погледни го също и отвътре какво крие в себе си.. дали ще е чар или нещо друго... и разбира се трябва да имаш вкус към момчетата не като някоя извинявай за цинизма "развратница" да ходиш с момчета и да късаш с тях... хващаш се с него и ако почне с проблемите аре пич...ето я пътеката ето ти една целувка за сбогом и не ме търси повече... търси си гаджетата и най вече ги гледай от страна на сърцето![]()
![]()
![]()
късмет
![]()
![]()
![]()
![]()
BobMarleyForever
Ъъъ как се караше тфа чудо?
Логиката води до светлината.Тъпизма води до тъмнината..
Първоначално написано от GregoryHouse
saglasna sam![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
e koe mi e egoisti4noto???
tova.4e misli6 samo za sebe si..kogato si s nqkoi-vlaga6 4uvstva,a ako nqma6 4uvstva-ne stoi s nqkoi ot strah da ne si sama..i rano ili kasno 6te si nameri6 nqkoi
Watching the stars
Go by...
pff ne sum povurhnostna!! E kak da vloja 4uvstva kato gi nqmamE az za koi da mislq osven za sebe si ??
Jivei si jivota, zabravi za momchetata i si nameri zanimanie, koeto da ti izpulzva vremeto.A kogato namerish podhodqshtiq chovek - vsichko shte e ok.![]()
Come on baby, cut me some slack - let's hang on together it will be totally cool... xD
kogato misli6 samo za sebe si,4uvstva nqma da izpita6Първоначално написано от SlAdKaTa_16
![]()
Watching the stars
Go by...
А ти няма да спреш да мислиш за себе си защото си егоистка...Първоначално написано от VerryBerry
оставаш сама...
П.п: За чекненето ли си ходила с всичките тези момчета ?!
Първоначално написано от VerryBerry
Emi ima6e takuf moment v koito imah 4uvstva i kvo stana puf razbiha mi surceto ne 4e neiskam da se vliubq prosto ne uspqvam seda opitvam se i to super mn gledam pove4e vreme da sme zaedno zvunq mu tursa go no ni6to .. si4ko e perfektno ne se karame no az ne 4uvstvam ni6to..![]()
GregoryHouse emi ne za 4ekneneto![]()
![]()
Значи е от страх да не си сама...ако не спреш да мислиш за себе си единствено...никого няма да заобичаш...направо ми се иска да видя физиономията на сегашното ти гадже как му казваш "Ами аз не чувствам нищо към теб и никога не съм..." имаш ли малка представа какво причиняваш на околните !?БОЛКА. А не би трябвало щот на теб са ти го причинили и знаеш колко отвратително е... И след като ходиш с тях само за да не си сама и им причиняваш болка (или ще им причниш болка ) като ги лъжеш че имаш чувства не ми е ясно как може да вярваш че не си егоистка ?! Извинявам се повърхностна егоистка която не зна какво иска...(и може би наистина е сбъркана в ДНК-то
).
Кфо казваш не те чувам...ааа простак съм че приказвам такива глупости еми сори ама истината боли...
\Първоначално написано от GregoryHouse
/ wooohooooooo трепач
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
znam 4e boli povqrvai mi 2 godini da se mukne6 po edno mom4e s koeto ste hodili 5 6 meseca i na koeto mu e se taq za tebe .... ta az vsqka ve4er pla4eh i si misleh sega li s koq e za6toto toi e super golqm jenkar... i moje bi si4ko tova e zaradi nego... mi sega nqmam gadje skusahme skoro i ne 4e mi lipsva nie bqhme zaedno 1 mesec... neiskam da e taka.. i kak da se promenq spri mom4etata em az spiram am.. te idvat smisul vinagi nqkoi biv6 ili ne6to takova...i to se slu4va za6to da sum sama kato moga da sum s nqkoi drug
Първоначално написано от sasha_90
xaaxxa e kvo mi e na dnkato![]()
![]()
Ima li takova mom4e?? Az ne mislq taka sre6nah go predi 2 godiniПървоначално написано от kotetyyy
razbih mu surceto i sega si ponasqm posledstviqta...
xahxahxahxha dirty whore axax ebavam se bei az imah takuf problem po to4no go misleh za problem no 4ovek se primirqva sus sudbata si
xaxa moje bi tvoita e da razbiva6 mujkite surca
![]()
Обобщавам - Ти си тъпа егоистична повърхностна курва.
hmm ne mislq 4e e to4no taka.. ne sum povurhnostna ili kurva az sum spala samo s 1 mom4etova koeto obi4ah ... dori sega si mislq 4e da promenih se az predi bqh edno obiknovenno momi4e sa u4a v sportno..i si4ko promenih se mn.. dneska kato sedqh v kafeto i seda i si misla kvo prava.. nehoda na daskalo obikalqm kafetata.. promeni me tfa mom4e kogato mi razbi surceto moje bi zaradi tova sega sum takafa
![]()
napravi opit da stane6 predi6noto momi4e,sega gubi6 kato se motae6 po kafetata(nekazvam 4e sa lo6i,no sa za svobodnoto vreme..)Първоначално написано от SlAdKaTa_16
![]()
Watching the stars
Go by...