- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да я поканя на кафе.. ?
Zdraweite!Zna4i predi nqkolko dena se zapoznax s edno momi4e ot moito daskalo...kato se vidim sme na zdrasti samo ama teq dni naprao mi e vlezla pod kojata..ta q kajete kak da q pokanq na kafe..smisal otiam i ko da i kaja nz kak da po4na 6ot naprao kat q vida i zaciklqm :\
Аааааааааааааа не ебахти адааа от 15ти до сега това е поне 10тата тема е нееееееееее просто ползвай търсачка мързел такъф отговорих на 10 преди 1-2 дена прочети ги и тогава поствай...ей баси днешното поколение вади баси мързела...
абе господ ти е дал глава и мозък в нея - ИЗПОЛЗВАЙ СИ СИВОТО вещество ако не опиташ сам ко ще превиш - секи пат като видиш мадама ще питаш някой онлайн ко дакажеш ли ????Първоначално написано от djohny
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
Абе ти кво недоволстваш само ве. Твето мнение нищо няма да промени. Така че най добре си спести време и приказки, освен ако няма кво да правиш по цял ден.Първоначално написано от GregoryHouse
Кажи си годините.
Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях
свобода на словото човека исказва мнението сиПървоначално написано от zmey
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
tva e na4ina!!!Първоначално написано от SWASTICA
xxaxxax e stiga de nemoje da si tolkova tbp che da nemojesh da izmislish kak da q pokanish na edno kafe.otidi pri neq zagovori q za neshto koeto i na neq i haresva de da znam ima tolkova mnogo nachini a pbk mojesh prosto da otidesh i da i go istursish.xaxa :P
За последен път ще почукам на вратата ти.
За последен път ще ти кажа- ''Обичам те''.
За последен път ще ти кажа -''Съжалявам"
За последен път и после ще изчезна завинаги...
Никога не ПИТАЙ момичето, което харесваш, за КАКВОТО И ДА Е, свързано ПО КАКЪВТО И ДА Е начин с нейното време и внимание. Това, което трябва да направиш, е да отидеш при нея и да й кажеш, че би искал да прекараш известно време с нея (някъде) (по някое време) и че тя трябва да дойде с теб. Ако двамата прекарвате достатъчно време заедно насаме, ще е много по-лесно нещата да си дойдат по местата по естествен начин вместо да се опитваш да промениш връзката от днес за утре.
Light The Universe
Като се видите отново и си кажете здрасти не се изцепвай направо с "Ай на кафе" ем нещо там кво става как е даскалото бла бла бла и тогаз![]()
нещо такова ще ти свърши работаПървоначално написано от SWASTICA
![]()
-> Какво ще кажеш за едно кафе някой път?
.... момичето не хапе.
With every new day
Your promises fade away
It's a fine day to see
Though the last day for me
It's a beautiful day...