.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37

Тема: МОЛБА

Град
    Търново.... Велико Търново

МОЛБА

Една молба: ако вие сте 14 до 16/17 годишно момиче, приятеля ви е над 20, моля НЕ ПОСТВАЙТЕ теми питащи как да си го върнете, какъв е проблема, че ви е наранил. Това се нарича "педофилизъм" ( поне така мисля ) ( и е престъпно деяние .... наказвано от закона ( не и в българия въпреки че има закон )) проблема не е в вас или в него проблема е че сте били заедно .... да знам някой биха казали ама какво лошо има да се виждаме само и да се целуваме/гушкаме, без секс ? Отговор: такива двойки са най много 1000 в българия

Мега фен Аватара на babity
    Крайно време беше да се каже! И сега ако ти одовлетворят молбата ценА няма да имат и ще има по - малко романи - сюжети на сапунки!

Град
    ... просто ми е писнало от тъпи кифли ...

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от kael
    ...и мазни баници...

Град
    Цитирай Първоначално написано от babity

...и мазни баници...
    \/

Да прав си....ама кой ще те послуша...

Супер фен
    Град
    Панацея

...и мазни баници...
    \/
    +1 пич, кефиш ме :P
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Град
    Цитирай Първоначално написано от comics

+1 пич, кефиш ме :P

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Мноо мразим тъпа кифла да ми се прай на кроасан...
    - Всички авто-части на едно място!

Град
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Мноо мразим тъпа кифла да ми се прай на кроасан...
    егати готината метафора \/

Мега фен Аватара на Blab
    "педофилизъм" викаш
    Иначе подкрепям мнението ти!..., но хахах.....

Град
    Непостоянно
    на мен ми е противно само да си чатя с някой над 18 макс 19 па гадже никога да темата я уважавам има смисъл в тия думи некви на по 14 се превземат ама той не ме обича е как ше те обича ако е на 20 разликата е огрооомна според мен и на 14 искаш още детски да гледаш а човека мисли вечее за сериозни неща работа и тнт на 14 е ми да си фане някой на 16 ако държи да е батко за по-големите не давам мнение щот имат акъл сами да помислят дали си заслужава а та бр за темата
    .!.

Цитирай Първоначално написано от woshia_style
    на мен ми е противно само да си чатя с някой над 18 макс 19 па гадже
    Чак пък да ти е противно...не преувеличавай прекалено.

Иначе не забравяйте, че има пикльовци, които ходят с малки, за да ги разиграват по-лесно, има и истински педофили. При втория случай е напълно възможно мъжът да обича момиченцето.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Град
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Цитирай Първоначално написано от woshia_style
    на мен ми е противно само да си чатя с някой над 18 макс 19 па гадже
    Чак пък да ти е противно...не преувеличавай прекалено.

Иначе не забравяйте, че има пикльовци, които ходят с малки, за да ги разиграват по-лесно, има и истински педофили. При втория случай е напълно възможно мъжът да обича момиченцето.
    абе противни4ко си е

Супер фен Аватара на gabi_94
    NAISTINA SPRETE DA PUSKATE TAKIVA SKAPANI TEMI! OSVEN 4E SI E PEDOFILSKO AKO SI 14 DA HODI6 S NAD 20 GODI6EN TO SI E I TAPO. NASKORO GLEDAM EDNA NAPISALA "NA 14 SAM NO HODIA S 34 GODI6EN KVO 6TE ME POSAVETVATE?" BAHTI MU SKAPANOTO! NA VSI5KOTO OTGORE BE6E NAPISALA 4E TOI I OBESHTAL DA NE PRAVQT SEKS PREDI TQ DA NAVAR6I 16. TOQ TREBVA NEKOI DA GO SADI. AMA GLUPAVI HORA BE!!! NQMAT MOZAK!

Мега фен Аватара на koalka
    Ако тя е под 14, тогава може да се нарича педофил...

Град
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Ако тя е под 14, тогава може да се нарича педофил...
    закона друго казва ама аре .....

Град
    #mainatown
    На 16 съм,приятеля ми е на 22,ходим от година и всичко си ни е наред.Да скъсаме няма да е голяма трагедия,не сме си нито първите нито последните... И все пак,къде виждате проблема...? Това че е имало такива теми не означава че при всички двойки е така...
    Обичам само един човек и това съм аз.

Град
    Цитирай Първоначално написано от heely
    На 16 съм,приятеля ми е на 22,ходим от година и всичко си ни е наред.Да скъсаме няма да е голяма трагедия,не сме си нито първите нито последните... И все пак,къде виждате проблема...? Това че е имало такива теми не означава че при всички двойки е така...
    "сички го правят значи е добре" ... така ли си мислиш ? проблема е 4е подяволите 1. е незаконно 2. е не морално се едно някои на 18 да излиза с 12 годи6на..... за това е и измислен тоя закон ....... но какво се виновни вие че системата не работи

марити

според мен проблема не е изцяло в закона за педофилие, просто тинейджърите в днешно време гледат много филм(испански) и например взимат пример от клиповете на песните знаете как се правят---говори се само за секс и т'ва е.Казвали са ми, че преди 30-40години не е било така хората са започвали полов живот на 17-18 год. Незнам до колко е вярно, но тогава са нямали от къде да взимат пример. Всички гледат да се "наебът" колкото могат по-рано и после да се правят на ДУПЕТА.Имам приятелка на 16 а приятелят и е на 36 и се мисли за голяма работа"за к'во ми е някъв пикльо на 18".Хората нямат с какво да се похвалят(нещо което са постигнали с много труд) и гледат по най-лесния начин да изпъкнат пред останалите, което си е голяма простотия..

Град
    СофиЯ
    ...и мазни баници...

Град

Re: марити

Цитирай Първоначално написано от marity
    според мен проблема не е изцяло в закона за педофилие, просто тинейджърите в днешно време гледат много филм(испански) и например взимат пример от клиповете на песните знаете как се правят---говори се само за секс и т'ва е.Казвали са ми, че преди 30-40години не е било така хората са започвали полов живот на 17-18 год. Незнам до колко е вярно, но тогава са нямали от къде да взимат пример. Всички гледат да се "наебът" колкото могат по-рано и после да се правят на ДУПЕТА.Имам приятелка на 16 а приятелят и е на 36 и се мисли за голяма работа"за к'во ми е някъв пикльо на 18".Хората нямат с какво да се похвалят(нещо което са постигнали с много труд) и гледат по най-лесния начин да изпъкнат пред останалите, което си е голяма простотия..
    малко off topick ама ще ми простите: добре казано ....... ама пък ако земеш да се замислиш българия е на 1вите места за малколетни пушачи и пиячи, ( което отново е незаконно но ... нали треа изглеждат големи лапетиите ) остава за наркотици ( което май ще стане скоро ) да влезем в топ 10 и можем да преименуваме държавата от "българия" в "кочина" ... та моля ви скъпи момичета ( и момчета ) ако сте малолетни ( непълнолетни ) и имате приятели над 20 години не питайте какъв е проблема в връзката ви - проблема е че имате връзка ....

Не, закона не казва друго. Земи прочети малко и тогава дрънкай. Според закона, е незаконно само ако единия е под 14. Ако е между 14 и 18 е проблем само ако е насилствено.
    И "педофилизъм" казват сигурно лапетата на по 10. Думата е "педофилия".
    Личи си колко ти е акъла...

Всеки има право да си ходи с когото иска. Това, че ти си останал на сухо не е ничий друг проблем, освен твой.
    Да, някои пикли си хващат батковци, за да има кой да ги вози и да им зима дрешки, но не може да искаш сички да са умни - трябва да има баланс.

Не съм против големите възрастови разлики във връзките, стига хората наистина да се обичат. Всичко друго са подробности.
    With every new day
    Your promises fade away
    It's a fine day to see
    Though the last day for me
    It's a beautiful day...

Град
    Цитирай Първоначално написано от meaningless
    Не, закона не казва друго. Земи прочети малко и тогава дрънкай. Според закона, е незаконно само ако единия е под 14. Ако е между 14 и 18 е проблем само ако е насилствено.
    И "педофилизъм" казват сигурно лапетата на по 10. Думата е "педофилия".
    Личи си колко ти е акъла...

Всеки има право да си ходи с когото иска. Това, че ти си останал на сухо не е ничий друг проблем, освен твой.
    Да, някои пикли си хващат батковци, за да има кой да ги вози и да им зима дрешки, но не може да искаш сички да са умни - трябва да има баланс.

Не съм против големите възрастови разлики във връзките, стига хората наистина да се обичат. Всичко друго са подробности.
    да аз съм тъпо говедо и незнам за ко говоря ... това искаше да кажеш май .... аз казах каквото имах ( мисля че посочих че не се позовавам на българските закони - а на всички останали ) но се тая тая тема ще се изроди в нещо лошо за това по добре да се заключи

Че тя си е нещо лошо от самото и' начало. От къде на къде ще хващате да плюете хората само защото се обичат, въпреки годините си?? Ако някой ден се влюбиш в момиче, по-малко от теб, какво? Ще я зарежеш само защото е малка ли? Не мисля...

Изводите за "тъпо говедо" си ги направи ти сам, аз не падам толкова ниско.
    With every new day
    Your promises fade away
    It's a fine day to see
    Though the last day for me
    It's a beautiful day...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си