аз мисля да се направя на магнит и да стоя далеч от "положително настроения meaningless" .... нямам ко да кажа вече го казах май и аз като gregory треа да си сложа в профила отдоло " не задължавам никой с моето мнение"Първоначално написано от meaningless
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
Еми, налагаш мнението си като пускаш специална тема по въпроса, после аз те критикувам и ти вместо да дадеш смислени доводи за тезата си, започваш да се вайкаш колко отрицателно настроен съм... еми, при това положение какво очакваш - да ти издигна паметник ли?
With every new day
Your promises fade away
It's a fine day to see
Though the last day for me
It's a beautiful day...
Една молба: ако вие сте 14 до 16/17 годишно момиче, приятеля ви е над 20, моля НЕ ПОСТВАЙТЕ теми питащи как да си го върнете, какъв е проблема, че ви е наранил. Това се нарича "педофилизъм" ( поне така мисля ) ( и е престъпно деяние .... наказвано от закона ( не и в българия въпреки че има закон )) проблема не е в вас или в него проблема е че сте били заедно .... да знам някой биха казали ама какво лошо има да се виждаме само и да се целуваме/гушкаме, без секс ? Отговор: такива двойки са най много 1000 в българия
това е темата ..... да виждаш някъде "да излизаш с по големи е лошо" аз не виждам ... да наистина разговора се отмести малко от идеята но кой да чете... идеята беше за "ТЪПИТЕ теми които излизат по няколко пъти на ден"
Първоначално написано от kael
![]()
Ох, поне да се бе заформил интересен спор със смислен изход, пък то...
With every new day
Your promises fade away
It's a fine day to see
It's a beautiful day...
батиното нещо комлекси ли избиваш незнам к'во... като си против значи си против мнението ми и толкова ... спор искал ми няма да го получиш нямам намерение да защитавам нищо това че ти си си казал "я дай да се позаяждам с тоя щото не мисли като мен" не ме касае аз казах каквото имах и толковаПървоначално написано от meaningless
Офф.... да, избивам комплекси, как позна... врач?![]()
Както и да е, батиното.
With every new day
Your promises fade away
It's a fine day to see
It's a beautiful day...
Де да знам-всякакви ги има.Който иска да си ходи с батковци на по 20,25,ама в такива неща"Аз съм на 15,а той на 22 и само се гушкаме" не вярвам.Не че е чак толкова стар,ама на 20 вече определено всяко момче си има нужди,без които не може,което озн,че ако не е с нея е с някоя друга.Всеки сам си избира,дали иска да е втория.
Някъде да съм писала "всички го правят,значи е добре"? ДА виждаш някъде в моя пост такъв израз?Разбирам какъв е проблема,разбери че лато пускате такива теми няма да налеете мозък в главата на никой.Първоначално написано от kael
Пп.Не съм на 12,и той не е на 18.
Обичам само един човек и това съм аз.
Ами аз съм на 16 и приятелят ми е на 21 (тръгнахме когато аз бях на 15 - голям педофил е май).Ние се обичаме и връзката ни не е само секс или само любов - тя е по-силна дори от любовта и ако някой ден по някаква причина се наложи да се разделим,той няма да бъде поредното бивше гадже,а нещо много повече от най-добър приятел.
Връзките между 15/16/17-годишно момиче и над 20-годишно момче обикновено са такива каквито ти описа,но не си прав/а,че са най-много 1000 в България - много повече са и повечето са основани на едното изчукване.Абсолютно вярно.Единствено грешиш като казваш,че всички такива връзки са безсмислени и педофилски.Да,повечето наистина са такива,но не всички.Въпреки,че аз съм в такава връзка (не я намирам за педофилска в никакъв случай),с приятеля ми се обичаме много и вероятността да се разделим е нищожна (причината поне трябва да е нещо много повече от "харесах си друг/а" - това му е хубавото на по-зрелите хора - знаят какво искат и не са курвари като тийнейджърите в повечето случаи),ако някой ме попита,аз съм против такива връзки - както ти каза,обикновено са педофилски и момичетата само се подвеждат.Но не забравяй - не всички са такива.
Като не искаш да четеш-не чети. Заключвам!