.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37

Тема: МОЛБА

Град
    Търново.... Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от meaningless
    Че тя си е нещо лошо от самото и' начало. От къде на къде ще хващате да плюете хората само защото се обичат, въпреки годините си?? Ако някой ден се влюбиш в момиче, по-малко от теб, какво? Ще я зарежеш само защото е малка ли? Не мисля...

Изводите за "тъпо говедо" си ги направи ти сам, аз не падам толкова ниско.
    аз мисля да се направя на магнит и да стоя далеч от "положително настроения meaningless" .... нямам ко да кажа вече го казах май и аз като gregory треа да си сложа в профила отдоло " не задължавам никой с моето мнение"

Еми, налагаш мнението си като пускаш специална тема по въпроса, после аз те критикувам и ти вместо да дадеш смислени доводи за тезата си, започваш да се вайкаш колко отрицателно настроен съм... еми, при това положение какво очакваш - да ти издигна паметник ли?
    With every new day
    Your promises fade away
    It's a fine day to see
    Though the last day for me
    It's a beautiful day...

Град
    Една молба: ако вие сте 14 до 16/17 годишно момиче, приятеля ви е над 20, моля НЕ ПОСТВАЙТЕ теми питащи как да си го върнете, какъв е проблема, че ви е наранил. Това се нарича "педофилизъм" ( поне така мисля ) ( и е престъпно деяние .... наказвано от закона ( не и в българия въпреки че има закон )) проблема не е в вас или в него проблема е че сте били заедно .... да знам някой биха казали ама какво лошо има да се виждаме само и да се целуваме/гушкаме, без секс ? Отговор: такива двойки са най много 1000 в българия

това е темата ..... да виждаш някъде "да излизаш с по големи е лошо" аз не виждам ... да наистина разговора се отмести малко от идеята но кой да чете... идеята беше за "ТЪПИТЕ теми които излизат по няколко пъти на ден"

Цитирай Първоначално написано от kael
    Това се нарича "педофилизъм" ..........( и е престъпно деяние ... проблема е че сте били заедно ....

Ох, поне да се бе заформил интересен спор със смислен изход, пък то...
    With every new day
    Your promises fade away
    It's a fine day to see
    It's a beautiful day...

Град
    Цитирай Първоначално написано от meaningless
    Това се нарича "педофилизъм" ..........( и е престъпно деяние ... проблема е че сте били заедно ....

Ох, поне да се бе заформил интересен спор със смислен изход, пък то...
    батиното нещо комлекси ли избиваш незнам к'во... като си против значи си против мнението ми и толкова ... спор искал ми няма да го получиш нямам намерение да защитавам нищо това че ти си си казал "я дай да се позаяждам с тоя щото не мисли като мен" не ме касае аз казах каквото имах и толкова

Офф.... да, избивам комплекси, как позна... врач?
    Както и да е, батиното.
    With every new day
    Your promises fade away
    It's a fine day to see
    It's a beautiful day...

Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Мноо мразим тъпа кифла да ми се прай на кроасан...

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Мноо мразим тъпа кифла да ми се прай на кроасан...

Голям фен
    Град
    на гъза на географията
    Де да знам-всякакви ги има.Който иска да си ходи с батковци на по 20,25,ама в такива неща"Аз съм на 15,а той на 22 и само се гушкаме" не вярвам.Не че е чак толкова стар,ама на 20 вече определено всяко момче си има нужди,без които не може,което озн,че ако не е с нея е с някоя друга.Всеки сам си избира,дали иска да е втория.

Ако съдбата е против мен, толкова по-зле за нея!

Град
    #mainatown
    Цитирай Първоначално написано от heely
    На 16 съм,приятеля ми е на 22,ходим от година и всичко си ни е наред.Да скъсаме няма да е голяма трагедия,не сме си нито първите нито последните... И все пак,къде виждате проблема...? Това че е имало такива теми не означава че при всички двойки е така...
    "сички го правят значи е добре" ... така ли си мислиш ? проблема е 4е подяволите 1. е незаконно 2. е не морално се едно някои на 18 да излиза с 12 годи6на..... за това е и измислен тоя закон ....... но какво се виновни вие че системата не работи
    Някъде да съм писала "всички го правят,значи е добре"? ДА виждаш някъде в моя пост такъв израз?Разбирам какъв е проблема,разбери че лато пускате такива теми няма да налеете мозък в главата на никой.
    Пп.Не съм на 12,и той не е на 18.
    Обичам само един човек и това съм аз.

Супер фен Аватара на maybelline
    Ами аз съм на 16 и приятелят ми е на 21 (тръгнахме когато аз бях на 15 - голям педофил е май ).Ние се обичаме и връзката ни не е само секс или само любов - тя е по-силна дори от любовта и ако някой ден по някаква причина се наложи да се разделим,той няма да бъде поредното бивше гадже,а нещо много повече от най-добър приятел.
    Връзките между 15/16/17-годишно момиче и над 20-годишно момче обикновено са такива каквито ти описа,но не си прав/а,че са най-много 1000 в България - много повече са и повечето са основани на едното изчукване.Абсолютно вярно.Единствено грешиш като казваш,че всички такива връзки са безсмислени и педофилски.Да,повечето наистина са такива,но не всички.Въпреки,че аз съм в такава връзка (не я намирам за педофилска в никакъв случай),с приятеля ми се обичаме много и вероятността да се разделим е нищожна (причината поне трябва да е нещо много повече от "харесах си друг/а" - това му е хубавото на по-зрелите хора - знаят какво искат и не са курвари като тийнейджърите в повечето случаи),ако някой ме попита,аз съм против такива връзки - както ти каза,обикновено са педофилски и момичетата само се подвеждат.Но не забравяй - не всички са такива.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Като не искаш да четеш-не чети. Заключвам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си